Бял списък за гр. Пловдив

• 2 857 069
  • 13 792
  •   6
Отговори
# 2 415
Здравейте, търся добър АГ в Пловдив за следене на бременност по ЗК. Да пуска всички изследвания и да не прекалява с искането на пари /все пак не съм ходещ банкомат, пък и затова съм си взела направление/. Ако може в центъра или западната част на града. Ако имате добри впечатления от някой ще се радвам да ги споделите Simple Smile
При Бабаков ходя и съм доволна към момента  Peace До линията на 6ти септември му е кабинета.

# 2 416
Бабаков работи ли с здравна каса в кабинета си на 6 ти септември

# 2 417
  • Пловдив
Бабаков работи ли с здравна каса в кабинета си на 6 ти септември

Да!

# 2 418
Ако те лежали във ВМИ, изборът ти се свежда до лекарите, които си видяла там. Други детски нефролози в Пловдив няма. При по-сериозен проблем - София Peace.
Не в Карлово в болницата лежахме, затова искам да се консултирам и с някои в Пловдив. Днес се обадих на д-р Мантаркова в четвъртък ще ходим да видим.

# 2 419
д-р Миленков е другото спрягано име като добър детски нефролог. Аз с моето дете не съм ходила, само подсещам.
Ние бяхме при д-р Мантаркова, но доста се чака.

# 2 420
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet
Току що взех направление за съдов хирург за моя приятел че много го мъчат разширените вени.Бихте ли ме посъветвали за добър лекар?Личната лекарка ми препоръча д-р Николай Михайлов от МедЛайн.Благодаря ви предварително  Hug

# 2 421
  • в Низината
Някой споделил ли е досега впечатления за д-р. Генкова - детски пулмолог в Пловдив?

# 2 422
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet
Току що взех направление за съдов хирург за моя приятел че много го мъчат разширените вени.Бихте ли ме посъветвали за добър лекар?Личната лекарка ми препоръча д-р Николай Михайлов от МедЛайн.Благодаря ви предварително  Hug

Писахме на предната страница на съдов хирург. Аз съм посещавала само др. Яни Захариев, нямам впечатление от други.

# 2 423
  • Пловдив
Благодаря ти  portokalche Сега ще потърся инфо и за др Захариев Simple Smile

# 2 424
  • Пловдив
Търся спешно кординатите на Д-Р КАЛИН ХРИСТОВ КАЛИНОВ oт пето ДКЦ в Тракия.

# 2 425
Някой споделил ли е досега впечатления за д-р. Генкова - детски пулмолог в Пловдив?

била ни е лекуващ лекар с момчето ми когато сме били в болница
освен, че имаше много натоварване и смятах, че не е в състояние да ни отдели нужното време, друго не мога да кажа
и че може би от напрежението, беше груба на моменти

работила съм с дъщеря й обаче и мога да кажа, че свършила страхотна работа като родител

# 2 426
  • Пловдив

била ни е лекуващ лекар с момчето ми когато сме били в болница
освен, че имаше много натоварване и смятах, че не е в състояние да ни отдели нужното време, друго не мога да кажа
и че може би от напрежението, беше груба на моменти

работила съм с дъщеря й обаче и мога да кажа, че свършила страхотна работа като родител

И аз Не препоръчвам  Naughty Толково грубо същество...незнам как работи с деца.Лежахме 20 дни в болницата и го казвам от опит.Накрая дори се скарахме,щото вместо да ми кажат,че след 10 дни детето не се подобрява и незнаят какво да правят,ги чух с още една/не и помна името/ да си шушукат...че тоя Наско няма подобрение Tired Като я попитах ме обвине,че съм ходила по стаите да подслушвам...Ужас!

Същото ми е и мнението за Миленков...машина за пари!И само се прави на велик,не пропуска да каже,че той бил писал някакъв учебник за лекарствата...Ходих 2 пъти и повече не повтарям!!!

# 2 427
  • Пловдив
Препоръчайте ми очен лекар, за предпочитане е да работи със ЗК.

# 2 428
  • Пловдив
Препоръчайте ми очен лекар, за предпочитане е да работи със ЗК.

д-р Балиян/жена е/ в Тракия,ако те устройва.В нета има координати.Намира се до Детски свят. Peace

# 2 429
  • Пловдив
tandonova79, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт