Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 917
  • 13 791
  •   3
Отговори
# 2 400
  • Пловдив
Здравейте , бихте ли ми препоръчали съдов хирург за разширени вече    bouquet
Благодаря предварително.
Прочетох за д-р Ани Захариев , дали някой знае къде другаде работи или само в Димед.

# 2 401
  • Пловдив
Здравейте , бихте ли ми препоръчали съдов хирург за разширени вече    bouquet
Благодаря предварително.
Прочетох за д-р Ани Захариев , дали някой знае къде другаде работи или само в Димед.

Според този линк др. Захариев работи и в УМБАЛ  Пловдив. Мисля, че и аз така бях чувала, въпреки, че съм го посещавала само в Димед.

http://www.venite.bg/?p=address&aid=3

# 2 402
  • гр.Пловдив
Мами,спешно ми трябва информация за добър детски гастроентеролог от Ст.Загора или Пловдив,но да работи със задравната каса.

Не е за мене, копирам поста на една мама от фейса.

# 2 403
  • Карлово/ Пловдив
Мами,спешно ми трябва информация за добър детски гастроентеролог от Ст.Загора или Пловдив,но да работи със задравната каса.

Обърнете се към Детска Клиника на УМБАЛ"Св.Георги" Пловдив - отивате с направление и там ще намерите нужния ви специалист.
За Град Стара Загора - Детска клиника на УМБАЛ "Стара Загора" гр.Стара Загора и детска клиника на Мбал "Проф.Стоян Киркович" Стара Загора  - с направление там ще намерите нужните специалисти.

# 2 404
  • Пловдив

д-р Николай Цонев за Пловдив

# 2 405
  • Пловдив
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали ревматолог в Пловдив.
  bouquet

# 2 406
mimata14,в момента ходя при доц.Мария Панчовска в МЦ"Хипократ"/иначе работи и във Военна болница,май/...засега съм доволна,но още не ми е уточнила диагнозите/но пък за сметка на това ми пусна изследвания,които досега никой не се беше сетил да ми направи и определено е много внимателна и търси същността на проблема/.След следващия вторник ще мога да кажа повече/тогава ще ходя пак при нея за да уточним диагноза и лечение/.

# 2 407
  • Пловдив
*Люба*  много ти благодаря , точно нея ми препоръча личната и си запазих час ама чак на 19.04.  Shocked

# 2 408
Да,с часовете при нея е така-аз също чаках над две седмици за да ме прегледа,но пък останах доволна от отношението/много подробно ме прегледа и разпита и ми пусна доста изследвания..като се съобрази,че няма как да ги плащам,та всичко което можеше мина по ЗК/.
Аз да питам пък, за добър специалист оперативна гинекология-по възможност работещ с ЗК/то повечето съм ги обиколила,но понеже явно проблема е трудно решим,няма да ми е излишно да пробвам още някъде,дали няма да го разрешим окончателно,че ми писна/.

# 2 409
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали ревматолог в Пловдив.
  bouquet
Да  Hug
Проф.Стефка Кузманова Клиника по ревматология на Умбал Пловдив
Проф.Панайот Солаков - бивш ръководител на клиниката по ревматология и ревматолог в ДКЦ Св.Георги - поликлиниката на Умбал Св.Георги
Доц.Баталов - клиника по ревматология на Умбал Св.Георги
Д-р Юли Спасов - ако не се лъжа ревматолог към Мбал Св.Пантелеймон Пловдив - работи по график и в ДКЦ 5 - Тракия
Д-р Алиманска - ревматолог в Второ ДКЦ и мисля работи и към Мбал Пловдив - бивша окръжна болница
Доц.Мария Панчовска - ББАЛ - Пловдив - ВМА - Пловдив - приема и на частен кабинет.

# 2 410
Здр, спешно ми трябва детски нефролог в Пловдив.
Да е добър специалист и да е любезен и внимателен. Десет дена лежахме в болница с диагноза Пиелонефрит ,  и се нагледах на некадърни и груби лекари. Затова искам да се консултирам и с специалист.
Предварително благодаря   bouquet

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 19:34 от Irenn

# 2 411
Ако те лежали във ВМИ, изборът ти се свежда до лекарите, които си видяла там. Други детски нефролози в Пловдив няма. При по-сериозен проблем - София Peace.

# 2 412
Преди години съм го писала, но искам пак да го напиша и препоръчам, защото от тогава насам много нови хора четат. Препоръчвам горещо и всякак д-р Теодор Мерджанов, Акушер-Гинеколог, това е сайтът му http://teodormerdjanov.info/, откъде може да се вземат координати.

Изключително внимателен, добър, деликатен и всичко. Работи със ЗК.
Хубаво е да се актуализира информацията за него на първа страница.

Да, имаш право. Ще пиша лично съобщение на Бу.

# 2 413
  • Пловдив
Здравейте,от няколко дни имам напрежение при уриниране - усещам го в областта на триъгълника и леко мътна урина без промяна на цвета, наболява ме и кръстът  - от остро до тъпо и продължително,усещам го като постоянно тупкане,а и от два дни имам обрив по гърба и деколтето.Правих си изследване на урината - белтък отрицателен,седименти - 8-10 левк,ед.еритр.пл и кръгли епит.кл.бактерии.Гинеколожката ми видя изследванията,не ме прегледа и каза,че всичко е наред.........е да ама на мен ми е дискомфортно.Уролог или нефролог да посетя? И ще съм благодарна ако ми препоръчате добри такива в Пловдив

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 11:36 от kety_2006

# 2 414
Здравейте, търся добър АГ в Пловдив за следене на бременност по ЗК. Да пуска всички изследвания и да не прекалява с искането на пари /все пак не съм ходещ банкомат, пък и затова съм си взела направление/. Ако може в центъра или западната част на града. Ако имате добри впечатления от някой ще се радвам да ги споделите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт