Бял списък за гр. Пловдив

• 2 857 572
  • 13 793
  •   5
Отговори
# 2 370
Drozi r desex  много мерси  Hug

Не знам за направление дали ще стане - в смисъл от Русе издадено, а за специалист в Пловдив, ще трябва да поразпитам, но май клоня за д-р Теодосиева, поне ми е комшийка по кабинет Simple Smile
Благодаря отново и на двете  bouquet

# 2 371
С две ръце ти препоръчвам д-р Албена Теодосиева  Peace
Страхотен човек и много добър специалист.
Кабинетът й е в един блок на бул. Руски 115 вх. В ет.1 (срещу МОЛ Марково тепе)
тел. 032/ 623180 и GSM: 0888 519120
Предиобед оперира в очната клиника на ВМИ, а следобед преглежда в кабинета си. Прегледа беше около 30лв мисля.  Peace

Напълно подкрепям казаното и също я препоръчвам като невероятен специалист и човек!

# 2 372
Аз също препоръчвам д-р Господин Желев. Премахвал е мастно топченце от лицето ми в Медикус Алфа, страшно съм доволна от него. Добър специалист и много симпатичен и приятен човек.  Peace

Влизам специално да благодаря на renatka и на desex   bouquet за препоръките им за д-р Желев.Открих го ,извърши хирургическата интервенция върху лицето ми.И днес ,7дни по-късно съвсем слабо си личи,че нещо е "правено".Много,много съм доволна от д-р Желев и горещо го препоръчвам .

# 2 373
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали клиника или добър хирург за лечение на хемороиди.  Praynig

Д-р Антон Тодоров.

# 2 374
Аз също препоръчвам д-р Господин Желев. Премахвал е мастно топченце от лицето ми в Медикус Алфа, страшно съм доволна от него. Добър специалист и много симпатичен и приятен човек.  Peace

Влизам специално да благодаря на renatka и на desex   bouquet за препоръките им за д-р Желев.Открих го ,извърши хирургическата интервенция върху лицето ми.И днес ,7дни по-късно съвсем слабо си личи,че нещо е "правено".Много,много съм доволна от д-р Желев и горещо го препоръчвам .
Радвам се, че всичко е минало ок.  Hug

# 2 375

Радвам се, че всичко е минало ок.  Hug
И аз много се радвам!

# 2 376
Преди години съм го писала, но искам пак да го напиша и препоръчам, защото от тогава насам много нови хора четат. Препоръчвам горещо и всякак д-р Теодор Мерджанов, Акушер-Гинеколог, това е сайтът му http://teodormerdjanov.info/, откъде може да се вземат координати.

Изключително внимателен, добър, деликатен и всичко. Работи със ЗК.

# 2 377
Мамолог - само  в ДКЦ-то до ресторант Стадиона ли? Добри ли са?Някой конкретно да препоръчате и цените как са на прегледа? Мерси!

# 2 378
Аз ходих там при д-р Косев /той се падна на смяна/, ехографията на двете гърди май беше 25лв.  Peace

# 2 379
  • Пловдив
Преди години съм го писала, но искам пак да го напиша и препоръчам, защото от тогава насам много нови хора четат. Препоръчвам горещо и всякак д-р Теодор Мерджанов, Акушер-Гинеколог, това е сайтът му http://teodormerdjanov.info/, откъде може да се вземат координати.

Изключително внимателен, добър, деликатен и всичко. Работи със ЗК.

Аз не бих се съгласила,  въпреки че и аз отидох с препоръки, така и не се доразбрахме за няколкото ми ходения  .... Бях бременна а той не констатира такова нещо, но може и друга да е причината, не разбирам, не съм лекар .... Но всеки сам да си избира  Peace

# 2 380
Аз ходих там при д-р Косев /той се падна на смяна/, ехографията на двете гърди май беше 25лв.  Peace

Благодаря ти! Това с направление,нали?

# 2 381
Не, не, без направление бях. Просто отидох на място, дори час не си бях запазила предварително.  Peace

# 2 382
Само да добавя, че там няма часове  Peace

# 2 383
Момичета да похваля:

Доцент д-р Юрий Анастасов

Адрес: БУЛ. ПЕЩЕРСКО ШОСЕ 66, ОТДЕЛЕНИЕ ПО ПЛАСТИЧНА И КРАНИОФАЦИАЛНА ХИРУРГИЯ 4ТИ ЕТАЖ , УМБАЛ „СВЕТИ ГЕОРГИ” ПЛОВДИВ 4002
Телефон: 032602935; 0359898 421418
E-Mail :: yanastassov@gmail.com
Интернет страница : http://www.ala-bg.org

Преди месец успешно направи пластична операция на 6г. ми племенник , който се роди с деформация на ушна мида , т.нар. вътре утробна деформация "Маймунски уши". Страхотно професионално и най - вече човешко отношение при продължителност на операцията 4ч.

# 2 384
  • Пловдив
Мамолог - само  в ДКЦ-то до ресторант Стадиона ли? Добри ли са?Някой конкретно да препоръчате и цените как са на прегледа? Мерси!

Божеее, точно там бях отишла и аз преди 1 година за преглед. Не ми се рови сега по документите да видя името на този, който беше на смяна. Но човекът ми каза как видите ли имам образувания, които трябва спешно да се оперират, защото до няколко месеца ще са злокачествени. Да не ви казвам как търсих чрез познати лекар в София, който ми каза, че просто са искали да ми вземат пари по клинична пътека за операция. Реално имах някаква киста и един аденом, но нищо животозастрашаващо  ooooh! Но какво преживях докато отида на второ мнение аз си знам...

Общи условия

Активация на акаунт