Бял списък за гр. Пловдив

• 2 857 469
  • 13 793
  •   6
Отговори
# 2 385
  • Пловдив
Doni M, за д-р Косев ли става дума? Изумена съм! Само добри отзиви съм чувала за него...
Аз ходих при д-р Измирлиева, доволна съм.

# 2 386
Doni M, за д-р Косев ли става дума? Изумена съм! Само добри отзиви съм чувала за него...

А д-р Измерлиева къде е ? и какви пари взима?

# 2 387
  • Пловдив

А д-р Измерлиева къде е ? и какви пари взима?

Аз ходих при нея в Онкодиспансера. Без направление не ми взе нищо, но прегледите бяха във връзка с превенция на рака на гърдата.
http://www.onkoplov.com/cabinet-echograph.html - тук има телефон.
Тук също има телефон, но не знам дали е актуален - http://lekari.informator.bg/cgi-bin/index.pl?destzone=1&_sta … =4807&LANG=bg

# 2 388
  • Пловдив
adoration_, не му помня името, понеже 1 година мина. Д-р Сава Иванов (онкохирург в МЦ до ДКЦ-то) ме прати с направление и ми препоръча да отида в ДКЦ-то за ехография. Само помня, че двама мамолози има. Освен ще разровя документите да видя.

Иначе и моето време за профилактичен дойде и се чудя къде да отида. А д-р Измерлиева е добра така ли?

# 2 389
  • Пловдив
Д-р Измирлиева е отличен специалист. Отдели ми доста време, обясни ми всичко, което ме интересуваше.

# 2 390
adoration_, не му помня името, понеже 1 година мина. Д-р Сава Иванов (онкохирург в МЦ до ДКЦ-то) ме прати с направление и ми препоръча да отида в ДКЦ-то за ехография. Само помня, че двама мамолози има. Освен ще разровя документите да видя.

Иначе и моето време за профилактичен дойде и се чудя къде да отида. А д-р Измерлиева е добра така ли?
Дони М - аз имах същия случай - д-р Сава Иванов е страхотен лекар - познавам го от 15 години и 2 пъти имам операции при него. Косев и мен ме наплаши - не за друго ами е изключително подробен и най-дребните неща ги регистрира и това плаши хората. Аз просто отидох след това при Христов - той е доста по-лаконичен и човека каза - няма нищо притеснително- написа си епикризата и ме изпрати по живо по здраво. И точно Сава Иванов ми препоръча да направя втора ехография при Христов (като второ мнение на добър специалист) и после разчитайки заключенията потвърди, че всичко е наред.
Просто двамата мамолози са различни,но са си отлични специалисти  Peace

# 2 391
  • Пловдив
Drozi, то лошо няма, ама сега щях да съм с оперирани гърди, ако се бях вързала на "начина му на изразяване".  ooooh!

# 2 392
Преди години съм го писала, но искам пак да го напиша и препоръчам, защото от тогава насам много нови хора четат. Препоръчвам горещо и всякак д-р Теодор Мерджанов, Акушер-Гинеколог, това е сайтът му http://teodormerdjanov.info/, откъде може да се вземат координати.

Изключително внимателен, добър, деликатен и всичко. Работи със ЗК.
Хубаво е да се актуализира информацията за него на първа страница.

Миналата седмица ходих на мамограф при д-р Христов от ДКЦ ІІ. От години той ме следи и съм доволна. Винаги си нося снимките от предишните мамографии и ги сравнява много внимателно. Бях с направление и освен потребителска такса друго не ми взеха. Не се взимат предварително часове, а направо долу на регистратурата се плаща таксата.

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 16:05 от *peony*

# 2 393
  • Пловдив
Момичета,дайте препоръка за добър ендокринолог и ортопед за операция на менискус за възрастен се интерувам и за двамата доктори.
Мерси! Peace

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 11:15 от tandonova79

# 2 394
Момичета,дайте препоръка за добър ендокринолог и ортопед за операция на менискус за възрастен се интерувам и за двамата доктори.
Мерси! Peace
За ортопед - д-р Димитър Генов - оперира в Каспела - ако искаш подробности, пиши ми на лични  Peace

# 2 395
  • Пловдив
Момичета,дайте препоръка за добър ендокринолог

От години ходя при Орбецова, успя да се справи успешно с всички проблеми

# 2 396
  • Пловдив
Момичета,дайте препоръка за добър ендокринолог

Дай координати,моля!

# 2 397
  • Пловдив
Цитат на: tandonova79 link=topic=379850.msg21572467#msg21572467

[/quote

Дай координати,моля!
032 687 030     Това е телефона на центъра , в който преглежда (за жалост не работи със здравна каса, но пък всеки лев си заслужава) Личният и телефон е:0887771322

# 2 398
  • Карлово/ Пловдив
Мамолог - само  в ДКЦ-то до ресторант Стадиона ли? Добри ли са?Някой конкретно да препоръчате и цените как са на прегледа? Мерси!
Специалисти работещи в сферата на мамологията има и в други лечебни заведения в Пловдив.Така,че не са само в ДКЦ 2 - добри специалисти има на всякъде.И двамата специалисти са добри и друго - всеки си има свой начин на изказване и мислене.А още повече от всеки един лекар има както доволни така и някой недоволни.Не може на всеки да се угоди.
Начин на посещение:
направление от личен лекар или  специалист  - когато си с направление единствено потребителска такса 2,70
платен прием според ценоразписа на лечебното заведение.
това са двата варианта
а да допълня и за ортопед - доц.Атанасов Клиника по Ортопедия и Травматология етаж 5 Умбал Св.Георги - ще го намерите в клиниката
Д-р Ставрев от същата клиника.

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 18:47 от docsi

# 2 399
Здравейте!Бихте ли ми дали координатите на Ренета Венева  -детски психолог от гр .Пловдив!Моля! Търсих в Гугъла ,но не намерих нито телефон нито някакъв адрес Sad

Общи условия

Активация на акаунт