Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 284
  • 13 790
  •   3
Отговори
# 2 550
И аз съм така като теб но май ще бъде Краева защото ще мога да ходя по пантофки при нея  Grinning А другото което ме притеснява е че за Джарова са много противоречиви мненията- много се оплакват от нея и я хвалят само потребители с 0 мнения по другите теми незнам. Все пак ще се видя с Краева и тогава ще реша

# 2 551
Момичета, моята гинеколожка не е в Бг в момента, а имам направление по ЗК и имам  оплаквания. Препоръчайте ми някой по ЗК утре да отида на преглед. Д-р Танев преглежда във ДКЦ2 , какво знаете за него?
Ако е д-р Танев, дето навремето работеше и в Окръжна,мога само да кажа,че има много,ама много големи ръце/чудех се как да го напиша по-деликатно,ама си е така/ и при вагинален преглед си е зор...иначе,като цяло си разбира от работата.
Иначе,ако държиш да си в същото ДКЦ,можеш да идеш при Кръшкова или Котева.А,ако не държиш да е там-мога да препоръчам д-р Сърбакова в ДКЦ"Кичук Париж",д-р Мерджанов в к-с "Южен полъх" и д-р Ангелов в МЦ"ФиХелт" зад Панаира-и тримата работят с ЗК и са много внимателни и добри специалисти.

...току що погледнах в сайта на ДКЦ-то-същият Танев е....

# 2 552
  • Пловдив
Момичета, моята гинеколожка не е в Бг в момента, а имам направление по ЗК и имам  оплаквания. Препоръчайте ми някой по ЗК утре да отида на преглед. Д-р Танев преглежда във ДКЦ2 , какво знаете за него?
Две мои колежки ходят при Бабаков и са доволни.
Кабинетът му е в кооперация на прелеза на 6-ти септември. Работи със ЗК.

# 2 553
Мерси за отговорите, момичета! В ДКЦ2 в момента е останал само Танев и той е в отпуска до 28 май. Ще изчакам до понеделник.

# 2 554
Decu благодаря за отговора и на другите които писаха на лични   bouquet

mimim85
за Д-р Краева-събрах мнения от познати и ми я препоръчаха-давала направления без проблем,лекува и с хомеопатия и може да и се обаждаш и по телефона-вдига и обяснява.

Та аз сега съм в голяма дилема Краева или Джарова  newsm78
Аз мога да кажа че Джарова е  с много особен характер, ако можеш да я издържиш давай, но за да ти се усмихва трябва често да и правиш подаръци.  Peace

# 2 555
Здравейте и от мен!
Само да кажа  Peace, че преди да попитам тук, потърсих в гугъл и върнах няколко страници назад, но не намерих търсеното.
А то е - Много ви моля, препоръчайте ми свястно джи-пи в Първа поликлиника (до Понеделник пазара), което да е педиатър и да лекува и с хомеопатия, също така да не са й свидни направленията.
Вчера нашето ни заяви, че се пенсионира и от 1-ви юни оставаме без личен лекар, а сме цялото семейство там. За нас - големите не се притеснявам, но за децата, а и бебето е на 10 месеца.
Честно казано, смятах да я сменям, та ни направи услуга, но това е друга тема...
До сега бяхме във Втора поликлиника, но тази до Понеделник пазара ми е по-удобна.
Бях се насочила към Заимова, но прочетох негативни отзиви за нея...
Моля за помощ и предварително благодаря!   bouquet

# 2 556
Здравейте,
Моля за телефон на д-р.Крушков от Пловдив, за да спи нощем спокойно и без колики моето момиченце.Мнозина са доволни от доктора, но телефонът, които ми дадоха не е актуален.И-меилът ми е elikristianogirl@abv.bg.Ще съм Ви безкрайно благодарна, ако ми пишете.

# 2 557
  • Пловдив
Би ли обяснила,моля те,какво общо има д-р Крушков с коликите и спокойния сън? Може и на лични.Благодаря!

# 2 558
Decu благодаря за отговора и на другите които писаха на лични   bouquet

mimim85
за Д-р Краева-събрах мнения от познати и ми я препоръчаха-давала направления без проблем,лекува и с хомеопатия и може да и се обаждаш и по телефона-вдига и обяснява.

Та аз сега съм в голяма дилема Краева или Джарова  newsm78
Аз мога да кажа че Джарова е  с много особен характер, ако можеш да я издържиш давай, но за да ти се усмихва трябва често да и правиш подаръци.  Peace

Виж това е нова информация - може и така да е.
Честно казано не съм имала контакти с нея от ... 2005г някъде.
Преди наистина бях много доволна от нея като пациент, но явно за толкова години нещата са се променили  newsm78
И аз благодаря за прясната информация - накара ме да се замисля  Hug

# 2 559
  • Пловдив
Здравейте,
Моля за телефон на д-р.Крушков от Пловдив, за да спи нощем спокойно и без колики моето момиченце.Мнозина са доволни от доктора, но телефонът, които ми дадоха не е актуален.И-меилът ми е elikristianogirl@abv.bg.Ще съм Ви безкрайно благодарна, ако ми пишете.
Ще го искам от мои близки които ходиха при него преди няколко месеца и ще ти пиша.

# 2 560
Здравейте!
Имам проблем и се обръщам към вас за помощ.
Майка ми вчера е ходила на мамография и са и открили някаква сянка на лява гърда.Насочили са я за допълнителна консултация в Онкологията,но ми се иска да я заведа при някой добър Онколог,който се занимава точно с образувания по гърдите...
Моля,препоръчайте ми някой наистина добър!
Благодаря!

# 2 561
  • Пловдив
Здравейте!
Майка ми вчера е ходила на мамография и са и открили някаква сянка на лява гърда.Насочили са я за допълнителна консултация в Онкологията,но ми се иска да я заведа при някой добър Онколог,който се занимава точно с образувания по гърдите...
Благодаря!

Д-р Измирлиева.

# 2 562
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте!
Благодаря!

Д-р Измирлиева.

Д-р Измирлиева е добър специалист по образна диагностика от Комплексен онкологичен център Пловдив.Предполагам,че след като е направена диагностиката има описание на мамографията според лекаря който я е разчитал и е гледал майка ви - за какво става въпрос и я е насочил за допълнителни изследвания.Не е нужно такива изследвания да бъдат направени точно в онкологията - може във всяко лечебно заведение което има договор за работа с касата по тези пътеки.
Може да се обърнете към Лекари от Онкологията,Умбал "Св.Георги",Бивша Окръжна болница " Мбал Пловдив",Военна Болница - Ббал Пловдив и други лечебни заведения в Пловдив за консултация и уточняване.
Ето няколко имена на Лекари от различни лечебни заведения
Д-р Валентин Иванов - хирург в Коц Пловдив - завеждащ хирургично отделение
Д-р Цветков - хирург в Коц Пловдив
Д-р Мишев Хирург в Мбал Медлайн Пловдив и частен център Диамед
Д-р Сава Иванов
Доц.Красимир Мурджев - Умбал Св.Георги
Д-р Атанас Чапкънов - Умбал Св.Георги
Д-р Илия Апостолов - Умбал Св.Георги и Мбал Каспела
Доц.Росен Димов - Мбал Каспела
Д-р Белев - военна Болница Пловдив - завеждащ отделение по хирургия
Има и други имена на специалисти към които може да се обърнете,но просто списъка ще стане доста дълъг - решете първо с специалист от кое лечебно заведение бихте искали да се консултирате.

# 2 563
docsi,Благодаря за бързия и подробен отговор!  bouquet
Все още се колебаем в коя клиника да отиде.За мен най-добри са онези лекари,които са не на кабинети,а в самите отделения и всеки ден се "сблъскват" с всякакви неща.....
За това ми се иска да посетим лекар,който работи в отедление,занимаващо се точно с това.Може би Онкологията във ВМИ ще е най-подходяща.
Но от опит знам,че без познати лекари си загубен.За това ми се иска да отиде първо на преглед /частен или държавен/ при някой,за да може след това,ако се наложи някаква процедура в болницата да и обърне нужното внимание.

# 2 564
  • Пловдив
Здравейте,
Ще го искам от мои близки които ходиха при него преди няколко месеца и ще ти пиша.

0887 744 597

Общи условия

Активация на акаунт