Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 760
  • 13 767
  •   3
Отговори
# 2 805
  • Пловдив
*Люба*, мен лично не могат да ме убедят за коремна операция на киста. Хората отстраняват 9 кг тумор лапароскопски. При това в България. Няма кадърен хирург, който да може да работи с подобен род техника и да ти предложи коремна операция. Изключенията, не са чак толкова много и случаят трябва да много, ама много сложен и с други аспекти, освен наличие на киста, но за това пак трябва отново опитен лекар да прецени. В чужбина, по специално в Белгия, се оперира коремно единствено четвърти стадий на рак на яйчниците, защото там се премахват и черва и пикочен мехур.......Така че, да много, ама много ми е странно, че има лекари, които препоръчват коремни операции и за доста по-безобидни усложнения, но това е единствено защото болшинството лекари не могат да работят с подобна техника.

Аз винаги много внимавам какво пиша по форумите и винаги, ама винаги се аргументирам.  Лекари не препоръчвам, просто обръщам внимание кой е по-добрият вариант за пациента. На мен корема няма да ми отворят, заради гинекологична операция, освен при посочения пример, но с редовна профилактика не вярвам да стигна до рак четвърти стадий. Ама като знам нивото на здравеопазването ни......нищичко вече не ме учудва, само ми става тъжно, че пациентите се лишават от качествена грижа.  Tired

# 2 806
Благодаря, ви момичета за включването!

Аз харесвам д-р Троянчев. Просто съм от скоро при него. Освен това с тази порочна здравна система в България непрекъснато имам съмнения за това дали е качествено здравното обслужване.

Със сигурност ще се прегледам и при друг лекар. Но определено бих избрала лапароскопска операция. Въпросът е, че не познавам достатъчно специалистите в тази област. Но ще разпитвам....
Всеки обаче ми казва, че не се прибягва веднага към оперативно лечение.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 14:07 от Хрисима

# 2 807
Хрисима, Мерджанов определено не е избор в случая по мое мнение. Аз бих се насочила към Велевски. Отиди в първи чисти дни след цикъл и ако има киста то и ти ще я видиш на ехографа. Аз много често правя такива кисти, последно измерената беше 4 см и си се спука сама. Не мога да дам мнение дали са опасни или не, в повечето случаи са се махали след няколко цикъла сами или след противозачатъчни... и фитнес.

Бу, благодаря за стоматолога!

# 2 808
Благодаря, Вера!
За този д-р Велевски ли става дума?
д-р Васил Велевски
ул. Средец №48
945676

Къде работи той? Това частен кабинет ли е?

# 2 809
Велевски работи в Гранда на Капитан Райчо.Входа от към Петко Д.Петков.Роботи от понеделник до петък след 13ч.Има договор със ЗК тел.0898518371.
Малко е странен ,но е добър специалист  Peace

Средец 48,май му беше стария кабинет преди 5г.

# 2 810
Да, в Гранд е в момента Велевски и в Торакс. Средец е стар адрес.

# 2 811
Благодаря, ви момичета! Хубави почивни дни!

# 2 812
Препоръчвайки Мерджанов, имах предвид, че адекватно може да прецени каква точно е кистата...
Гинеколог хирург ясно, че е по-добрият избор.  Simple Smile
Хрисима - надявам се скоро да се насочиш към лекар и да пишеш добри новини!!!

# 2 813
Благодаря и тук, .Stef.! Прекрасно е, че ви има!
 Heart Eyes

# 2 814
Доколкото разбирам, докторът е споменал, че операция може да се наложи, но може и да не се наложи - на първо място трябва да се проследи кистата 1-2 месеца да се види каква е.
Аз лични съм ходила при Йончев и съм много доволна от него. Позна ми каква е кистата, и после становището му се потвърди.

# 2 815
Препоръчвам д-р Тракова  - човечна, компетента , с опит.
Не работи със ЗК за съжаление, но цените са поносими 20 лв ехограф и 15 лв другия преглед, 5 лв цитонамазка.
Кабинета и е до Чифте баня , записва вечер от 18 до 20 ч. 032/663356

# 2 816
Аз лични съм ходила при Йончев и съм много доволна от него. Позна ми каква е кистата, и после становището му се потвърди.

Аз също преди години отидох при Йончев с  Антибиограма - стафилококова бактерия, вече непомня кой вид. Каза ми, че имам киста на яйчника (аз незнаех), която искаше да оперира след 4 дни, но да съм решала същия ден, за да запазил зала в Торакса, понеже тръгвал за семинар. Аз шашната питам какви са рисковете - той - ами рутинна операция, аз питам А колко ще струва, той - 600 лв и ми вика Спокойно, всичко ще е наред. А за бакерията ми изписа Аугментин, който не помогна изобщо, след това пих Цефотаксим и се изчисти (под наблюдението на проф. Милчев във ВМИ, който ми каза - Как ще те режат, знаеш ли че 1 капка кръв прави такива сраствания на яйчниците, че после.... ) Наблюдавахме кистата, оказа се пораснал фоликул и даже без противозачатъчни се махна и оттогава е нямало проблеми.
Разказвам, не защото моят случей е същия като твоя, но имай предвид като се доверяваш на който и да е лекар!
Успех  Hug

# 2 817
Някой може ли да ми препоръча добър уролог в Пловдив? Нов съм тук и не мога да намеря никой.

# 2 818
Дечев, ВМИ

# 2 819
Momicheta,speshno mi triabva izpitan nevrolog. Stava vapros za diskopatia. Za men e... Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт