Бял списък за гр. Пловдив

• 2 857 262
  • 13 792
  •   2
Отговори
# 2 865
  • Пловдив
Мнения за доц.Дичев-уролог Rolling Eyes

# 2 866
  • Пловдив
Търся добър съдов хирург  Praynig

# 2 867
Д-р Богомила Чешмеджиева от ВМИ. Peace

# 2 868
  • Пловдив
Д-р Богомила Чешмеджиева от ВМИ. Peace

някакви координати  може ли?

# 2 869
  • Пловдив
Момичета, къде може да се иде за преглед на бенка / онколог/, но на частно - човекът не е осигурен и са отказали да го прегледат в Онкологията  Praynig

# 2 870
Аз съм си махала бенки при д-р Балева в частния й кабинет. Материала го изпращаше за хистологично изследване и после си получавах резултата. Тя е онколог-хирург и работи в Онкологията. Ако те интересува ще ти пратя телефона й на лични.

# 2 871
  • Пловдив
Аз ходя при д-р Балева и съм много доволна! Като чакам има доста момичета за  бенки  Peace

# 2 872
Препоръчайте ми добър гастроентеролог, моля?! Praynig

# 2 873
Доктор Ганева е много добър специалист,

# 2 874
Препоръчайте ми добър гастроентеролог, моля?! Praynig
Ако е за възрастен Д-р Апостол Георгиев ,работи в Медлайн клиник на 3 тия етаж. Мисля ,че за амбулаторни консултации там няма договор с касата и се заплащат свободно. Само за болнична помощ. Ако искаш с направление може също Д-р Пенков, който работи с направление в медицински център Димед в Тракия до Сани. И двамата са много добри!  Дано да съм помогнала. Simple Smile

# 2 875
може би не е това темата, но не можах да намеря по-подходяща и актуална
каква е процедурата, след като имаме протокол от комисия за плоскостъпие на дете
първо в социалните, после за обувки или?
къде точно да поръчаме обувките-работилницата на горна баня в окръжна или някоя друга
благодаря ви предварително

# 2 876
Илиана, по принцип мъжът ми се занимава с обувките на детето. Първо се ходи в социалните с копие от протокола, копие на личните карти, копие на банкова сметка за превод на сумата и там ти дават още документи да попълниш. После се ходи за обувки. Ние до сега сме правили от обувките на фирма Васер - на Богомил до кадастъра има една детска кухня и до нея е тази фирма. От там ти дават проформа, която носиш пак в социалните. С фирмата се разбираш кога ще плащаш - преди или след превода от социалните. Това е общо взето, доста си е разправията.

# 2 877
хрисима, а доволна ли си от техните обувки, защото една позната прави там и не били добре направени, хлопали на детето
и случайно да знаеш работно време

# 2 878
Доволна съм. Добре ги правят - по мярка, в пяна. Как ще хлопат, като не могат да се носят повече от 1 сезон. Детето стъпва в пяна и не може да му хлопат. Не съм много сигурна за работното време, но от нета ще намериш инфо. След обяд са до 16ч.

# 2 879
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър акушер-гинеколог - за профилактичен преглед?

Общи условия

Активация на акаунт