Бял списък за гр. Пловдив

• 2 851 811
  • 13 773
  •   10
Отговори
# 2 850
iliana_mama и мен ме вълнува тази тема.
Ние също сме с плоскостъпие, на 7г е синът ми.
Ходили сме при д-р Панчев наботи в поликлиниката на Събота пазар и при д-р Петров в МЦ Тримонциум.

Ние носим ортопедичните обувки, гимнастика никаква не правим. Едрички сме и често ни болят крачетата. Лечение и подобрение нямаме.
И аз съм разпитвала за добри ортопеди. Чувала съм добри думи и за твоите д-ри. Дори съм си мислела да го водя при тях. А ти търсиш друг?

Нека някой друг да каже, ще се възползвам и аз.

# 2 851
хрисима а ти доволна ли си от тези двамата лекари
моят син е на 5, не го болят краката, и се чудя дали да не зарежа тая работа
единият каза обувки, другият в никакъв случай, а третият че няма плоскостъпие  ooooh!
търся четвърти  Laughing

# 2 852
Д-р Панчев е защитил десертация на тема лечение на плоскостъпие при деца. Като разбрах това и много се зарадвах, че първо отидохме при него. Има много пациенти. Но е от старата школа. И само говори за операция, а аз си мисля, че това детско краче не бива да се реже и да се връзват тези сухожилия докато растат/всъщност това не е само мое мнение/. Освен това е и доста грубичат. При Петров сме ходили само веднъж и не останах очарована - разходи се моето момче, да те видя как ходиш, няма да ядеш в Макдоналдс, прави упражнения. Нищо ново и важно, само да ти прибере направлението.
Като носим ортопедичните обувки не се оплаква, но лятото като шляпаше по джапанки и вечер няколко пъти ми се е оплаквал, че го болят крачетата. Имат право на рехабилитация 2 пъти в годината и на прегледи от ортопед, трябва да взема пак да го заведа.
Но се чудя при кой!

# 2 853
хрисима , и аз съм на мнение че операцията е стъпка последна
не искам никой от старата школа, защото в цяла европа вече отричат ортопедичните обувки
не знам-лично аз се обърках от толкова противоположни мнения

# 2 854
  • Fort Worth, TX
Д-р Панчев е защитил десертация на тема лечение на плоскостъпие при деца. Като разбрах това и много се зарадвах, че първо отидохме при него. Има много пациенти. Но е от старата школа. И само говори за операция, а аз си мисля, че това детско краче не бива да се реже и да се връзват тези сухожилия докато растат/всъщност това не е само мое мнение/. Освен това е и доста грубичат. При Петров сме ходили само веднъж и не останах очарована - разходи се моето момче, да те видя как ходиш, няма да ядеш в Макдоналдс, прави упражнения. Нищо ново и важно, само да ти прибере направлението.
Като носим ортопедичните обувки не се оплаква, но лятото като шляпаше по джапанки и вечер няколко пъти ми се е оплаквал, че го болят крачетата. Имат право на рехабилитация 2 пъти в годината и на прегледи от ортопед, трябва да взема пак да го заведа.
Но се чудя при кой!
Здравей.Ако в Пловдив не можеш да намериш добър ортопед мога да ти препоръам д-р Венелин Алексиев от София.нИЕ СМЕ  ходили за стандартния преглед на 2 месеца, но само добри отзиви съм чела за него.Òбстоен е в прегледа и обеснява всичко.Желая ви успех.

# 2 855
Благодаря, Креми!

Скрит текст:
Да не разводняваме темата, д-р Панчев също каза, че обувките са безсмислени. Той каза, че единственото облекчение са упрежненията, за да заякне мускулът на подбедницата. Но тези упражнения се започват, правят се няколко дни и след това омръзват.

# 2 856
Момичета спешно ми трябва  добър детски нефролог Rolling Eyes
Благодаря!!!

# 2 857
Момичета спешно ми трябва препоръка за общо практикуващ лекар в ДКЦ I гр.Пловдив.Причината,че сегашната ми лекарка се пенсионира и не искам да ме прехвърлят автоматично към друг които не познавам.Благодаря предварително. Rolling Eyes

# 2 858
  • Пловдив
Благодаря!!!

Ако не се лъжа доктор Миленков е и нефролог. Ако греша нека някой ме поправи.

# 2 859
Благодаря!!!
д-р Мантаркова, Поликниниката на понеделник пазара, всички дни 9,00-12,30, само вторник е втора смяна. С направление, без час, по реда на пристигане приема.

# 2 860
Здравейте мили мами!Моля,ако някоя от вас знае GP с отрицателно отношение към ваксините да ми пиши на лични.Много ми е важно и спешно.Благодаря ви.

# 2 861
Мамета какви са Ви впечатленията  от д-р Емилия Заимова практикуваща в ДКЦ 1? Защото искам да се прехвърля при нея.

# 2 862
Мамета какви са Ви впечатленията  от д-р Емилия Заимова практикуваща в ДКЦ 1? Защото искам да се прехвърля при нея.

Ние сме при нея от 5 години вече.Много сме доволни.Много е готина  Peace

Когато сме си с час влизаме на часа,независимо колко хора има.Когато сме без час изчакваме хората отпред,но не е нещо невероятно като чакане.Максимум 30-40 минути е било и то,когато всички се бяха скупчили за напраления и ваксини покрай 15 септември  Peace

# 2 863
Благодаря много  Peace

# 2 864
Някой има ли впечатления от д-р Стефка Евтимова - алерголог? Изпращат мъжа ми при нея с направление, но ако не става да търсим някой друг. Приемам предложения.

Общи условия

Активация на акаунт