Бял списък за гр. Пловдив

• 2 851 396
  • 13 772
  •   6
Отговори
# 2 835
# 2 836
Момичета, трябва ми добър специалист, може би невролог, който успешно да се справя с лубаго, ишиас...
http://barzinski.com/
Мен той ме е оправял няколко пъти. Винаги има доста хора при него, но с час няма да имаш проблем.

# 2 837
Нефертари, а как те оправял- с инжекции, хапчета, масажи ?

# 2 838
Peace Моля за мнение за д-р Гюрова Магдалина - дерматолог.
По -добре не стъпвайте в клиникатаа и !Всички статии и реклами си ги пише сама  и за това не отделя  време за пациентите си!

# 2 839
Да, видях поста ти, обаче проблемът на съпруга ми е от друго естество, по скоро в половата, не в отделителната система. Той би ли помогнал?

Доц. Дечев - писала съм го нагоре. За тези неща, мисля че в Пловдив той е единствения избор. Друг е варианта да търсите д-р Кацаров в София. Което не е толкова трудно също. За него информация има доста.

# 2 840
  • Пловдив
Momicheta,speshno mi triabva izpitan nevrolog. Stava vapros za diskopatia. Za men e... Cry Cry
Ох, и на мен ми трябва такъв. Ако знае някой да пише  Praynig

# 2 841
Някой може ли да ми препоръча добър уролог в Пловдив? Нов съм тук и не мога да намеря никой.

С две ръце - д-р Кабадозов!

Благодаря Ви наистина добър доктор помогна ми много.

Само платен ли е приема и колко е Rolling Eyes

Да не работи със здравната каса и прегледа е 30 лв.

# 2 842
Да, видях поста ти, обаче проблемът на съпруга ми е от друго естество, по скоро в половата, не в отделителната система. Той би ли помогнал?

Доц. Дечев - писала съм го нагоре. За тези неща, мисля че в Пловдив той е единствения избор. Друг е варианта да търсите д-р Кацаров в София. Което не е толкова трудно също. За него информация има доста.
Работи ли със здравна каса?

# 2 843
Momicheta,speshno mi triabva izpitan nevrolog. Stava vapros za diskopatia. Za men e... Cry Cry
Ох, и на мен ми трябва такъв. Ако знае някой да пише  Praynig
Имам сериозни неврологични проблеми и така и сума време не намерих читав невролог -сменила съм доста и единствено от д-р Таня Каракашян в МЦ "Хипократ" останах доволна-тя поне ми назначи всички необходими за диагностициране на проблема, изследвания.....Добра дума мога да кажа и за д-р Милвена Коева/кабинета и е на ул."Победа",след моста на Герджика/-при нея бях за доплерова сонография и ЕМГ- и като отношение и като диагностика е ОК.

# 2 844
Момичета,отзиви за д-р Пейчева,дет лекарка,работила в хирургиите на Пещерско шосе?

# 2 845
  • Пловдив
Майчета, някой има ли отзиви за д-р Нарцис Калева-Ходжева, ендокринолог от ВМИ и МЦ Палечка в Пловдив? Питането ми е спешно, моля ако някой има инфо, да се включи!

# 2 846
Момичета спешно ми трябва препоръка за общо практикуващ лекар в ДКЦ I гр.Пловдив.Причината,че сегашната ми лекарка се пенсионира и не искам да ме прехвърлят автоматично към друг които не познавам.Благодаря предварително.

# 2 847
  • Пловдив
Момичета,отзиви за д-р Пейчева,дет лекарка,работила в хирургиите на Пещерско шосе?
Ходили сме при д-р Пейчева от лицево-челюстна хирургия за скъсена юздичка на малката / беше на 12 дни /. Доволна съм, беше много внимателна , препоръчаха ми други лекари

# 2 848
  • София / Пловдив
Майчета, някой има ли отзиви за д-р Нарцис Калева-Ходжева, ендокринолог от ВМИ и МЦ Палечка в Пловдив? Питането ми е спешно, моля ако някой има инфо, да се включи!

Принципно е добър специалист, но все пак зависи за какъв проблем ви трябва. За диабет например, не приема много от новостите в лечението, признати по цял свят вече. Общо взето е от старата школа  Wink но това си има и своите предимства понякога.

# 2 849
препоръчайте ми добър ортопед в пловдив за дете, за плоскостъпие
досега ходихме при янакиев, хазбун и аврамов и чух три различни мнения
в чуденка съм на кой да вярвам, и ми се ще да чуя още едно мнение-дано съвпадне с някое от предните

Общи условия

Активация на акаунт