Бял списък за гр. Пловдив

• 2 858 876
  • 13 798
  •   5
Отговори
# 2 970
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали личен лекар в Тракия, който едновременно е и педиатър?
За сега съм се спряла на д-р Рашкова и д-р Дюлгерова от 5 ДКЦ. Във форума открих малко информация, но ми се струва, че не е достатъчна и много актуална. Ако имате лични наблюдения, моля споделете. Интересува ме дават ли направления, когато е необходимо, прибягват ли често към антибиотици, на ранното или късното захранване са привърженици? Благодаря ви предварително!  Hug

# 2 971
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали личен лекар в Тракия, който едновременно е и педиатър?
За сега съм се спряла на д-р Рашкова и д-р Дюлгерова от 5 ДКЦ. Във форума открих малко информация, но ми се струва, че не е достатъчна и много актуална. Ако имате лични наблюдения, моля споделете. Интересува ме дават ли направления, когато е необходимо, прибягват ли често към антибиотици, на ранното или късното захранване са привърженици? Благодаря ви предварително!  Hug
С две ръце съм за д-р Рашкова. Добър диагностик е, избягва антибиотиците, има имунизации, винаги си вдига телефона и е привърженик на късното захранване.

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 10:32 от popy1979

# 2 972
  • Варна
Здравейте !
След прекарана гнойна ангина  с дясното ухо ми е заглъхнало и не чувам с него . Търся добър специалист УНГ в Пловдив, имате ли отзиви за специалистите в Каспела ? Благодаря !

# 2 973
  • Пловдив
С две ръце съм за д-р Рашкова. Добър диагностик е, избягва антибиотиците, има имунизации, винаги си вдига телефона и е привърженик на късното захранване.
[/quote]
Благодаря ти, popy1979 Hug
Здравейте !
След прекарана гнойна ангина  с дясното ухо ми е заглъхнало и не чувам с него . Търся добър специалист УНГ в Пловдив, имате ли отзиви за специалистите в Каспела ? Благодаря !
Мога да препоръчам д-р Коларов. Преди много години имах възели на гласните струни . Той ме оперира в хирургиите на Пещерско (много прецизна операция, често ако не е направена както трябва има опасност да се остане без глас). Препоръчан ми беше от д-р в Окръжна болница. Нямам му обаче координатите. Видях, че е сред докторите, които имат кабинети в Димед: Ето линка http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_vBXEiwoL6w … ct=clnk&gl=bg
Скорошно оздравяване Peace

# 2 974
  • Пловдив
За сега съм се спряла на д-р Рашкова и д-р Дюлгерова от 5 ДКЦ. Във форума открих малко информация, но ми се струва, че не е достатъчна и много актуална. Ако имате лични наблюдения, моля споделете. Интересува ме дават ли направления, когато е необходимо, прибягват ли често към антибиотици, на ранното или късното захранване са привърженици? Благодаря ви предварително!  Hug

Това какво означава Rolling Eyes

# 2 975
  • Пловдив
Това означава, че началото на тази година имаше недостиг на имунизации в цял Пловдив, но при нея имаше.

# 2 976
  • Пловдив
Това означава, че началото на тази година имаше недостиг на имунизации в цял Пловдив, но при нея имаше.

Оххх,ние се чудим как да избегнем това зло,а ви е му се радвате Rolling Eyes Лично мнение!

# 2 977
Момичета,спешно ми трябват координатите на някой добър хематолог в Пловдив.По възможност да работи със здравната каса. Simple Smile
Благодаря!

# 2 978
  • Пловдив
Момичета бихте ли ми препоръчали гинеколог по здравна каса за профилактичен преглед, цитонамаска. Благодаря предварително.   bouquet
Знаете ли дали д-р Бачуров преглежда по ЗК?
А някой мнение за д-р Петрова от Медлайн?

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 07:55 от mimata14

# 2 979
  • Пловдив
Момичета,спешно ми трябват координатите на някой добър хематолог в Пловдив.По възможност да работи със здравната каса. Simple Smile
Благодаря!

Д-р Кирова - работи в Медицински център 1 и в поликлиниката на ВМИ.
0886847278
тел. в МЦ1 032 644222 - аз там ходя

# 2 980
  • Fort Worth, TX
Момичета бихте ли ми препоръчали гинеколог по здравна каса за профилактичен преглед, цитонамаска. Благодаря предварително.   bouquet
Знаете ли дали д-р Бачуров преглежда по ЗК?
А някой мнение за д-р Петрова от Медлайн?

Не, не преглежда по ЗК.

# 2 981
Благодаря!

Д-р Кирова - работи в Медицински център 1 и в поликлиниката на ВМИ.
0886847278
тел. в МЦ1 032 644222 - аз там ходя
Благодаря!  bouquet

# 2 982
Моля ,препоръчайте добър детски  педиатър в района на Центъра,живея в близост до Военна болница и се интересувам към кого бих могла да се обърна. Благодаря предварително!

# 2 983
  • Пловдив
Все се каня да споделя впечатления от педиатъра на моя син, та сега поне да го направя.
Водя го при д-р Ангелина Арнаудова и съм много доволна от жената - приема присърце всеки проблем, който й споделя, дава направления като се налага и то без да си ги искам. Разминавахме се по някои въпроси със захранването и не съм имала проблем с това, че тя е на различно мнение. Винаги си вдига телефона, а като има проблем с малкия ме кара да й се обаждам да казвам как е. Два-три пъти се наложи да ходя извънредно - взе ни още на същия ден преди работното време да започне. Дава часове и ги спазва - досега не съм чакала повече от 5 мин. с малкия. Въобще не съм очаквала, че ще попадна на такъв педиатър, понеже я избрах малко на посоки.

pollinna1982, кабинетът й е в близост до понеделник пазара.

# 2 984
И аз имам нужда да ми препоръчате педиатър в Кършияка,Гагарин.
За сега сме в Изгрев,но след една година ще се местим в Кършияка до "Джоана" и ми се иска да не си записвам детето тук,после да го отписвам.Идеи ,плс.
Имам един месец да реша и да се запознаем  евентуално .

Общи условия

Активация на акаунт