Бял списък за гр. Пловдив

• 2 854 797
  • 13 790
  •   2
Отговори
# 3 120
  • Пловдив
Бърр-р,колко би може да стрева вадене на млечно зъбче-предно долу? Аз не си представям повече от 10 лв за такова нещо. Rolling Eyes
Аз моите ги водя в Гранда. Входа е от към банката. Нося синята книжка и минават по здравна каса. А като извадят млечното зъбче го слагат в герданче с форма на зъб Grinning. Големия ми син все там иска да го водя.
При кой стоматолог2 Ако може име и координати,ще съм ти благодарна!

# 3 121
  • Пловдив
Бърр-р,колко би може да стрева вадене на млечно зъбче-предно долу? Аз не си представям повече от 10 лв за такова нещо. Rolling Eyes
Аз моите ги водя в Гранда. Входа е от към банката. Нося синята книжка и минават по здравна каса. А като извадят млечното зъбче го слагат в герданче с форма на зъб Grinning. Големия ми син все там иска да го водя.
При кой стоматолог2 Ако може име и координати,ще съм ти благодарна!
http://dentalnaklinika.com/ обаждаш им се и ги питаш за детският стоматолог. Нещо с П... почваше ама квато съм шматка... не помня Rolling Eyes

# 3 122
Момиета ноември месец ходих при д-р Христова Патрикова,прегледа ме но не ми взе цито защото така реши!!Бяхме със сестра ми на нея и взе и и излезе лош резултат сега на 29
.01 ще и правят конизацио!!Притеснявам се от факта,че може да ми се случи същото!!Мисля си че тя е специалист и щом е рещила така значи не е било необходимо!!

# 3 123
Момичета,зедно със сестра ми ходим през 6 месеца на генеколклог при д-р Христова Патрикова!!Април и двте бяхме 2-ра група (2012г.),ноември пак отидохме ,мене ме прегледа каза че всичко в ОК но не ми взе цито,взе на сестра ми което се оказа с лош резултат!!попринцип и имам доверие но пак се страхувам малко!!Някои да сподели мение за нея!!

# 3 124
Момичета,зедно със сестра ми ходим през 6 месеца на генеколклог при д-р Христова Патрикова!!Април и двте бяхме 2-ра група (2012г.),ноември пак отидохме ,мене ме прегледа каза че всичко в ОК но не ми взе цито,взе на сестра ми което се оказа с лош резултат!!попринцип и имам доверие но пак се страхувам малко!!Някои да сподели мение за нея!!
Аз мисля,че тя си разбира от работата ,но вие би трябвало да поискате профилактично цитонамазка и без да имате оплаквания. Може би пък тя е преценила ,че не е нужно при вас два пъти годишно да се прави това изследване.

# 3 125
Аз мисля,че тя си разбира от работата ,но вие би трябвало да поискате профилактично цитонамазка и без да имате оплаквания. Може би пък тя е преценила ,че не е нужно при вас два пъти годишно да се прави това изследване.

# 3 126
Да наистина и аз и имам доверие,да е жива и здрава тя и откри проблема на време на сестра ми и я свърза с много добър специалист!!Ще продължавам да си ходя при нея...

# 3 127
Да наистина и аз и имам доверие,да е жива и здрава тя и откри проблема на време на сестра ми и я свърза с много добър специалист!!Ще продължавам да си ходя при нея...
Моят доктор (личният ми лекар) каза същото,че може и 1 път годишо,обикновенно ако се съмнява в нещо тя сама пуска всякакви изследвания!!Но сега това със сестра ми ме изплаши много,този проблем дойде от нищото,и сега във вторник и предстои конизацио!!При прегледа д-р Христова каза,че всичко е супер,гледа ме с вагинален видеозон и ми пусна само микробиология,откри ми някакви бактерии,и ми изписа само 3 вечери Бетадин!!Но цито прецени че не трябва,моят личен лекар каза да отида след 2 месеца пак за успокоение!

# 3 128
Здравейте момичета , някой да знае др. телефон освен стационарен на д-р Тракова - гинеколог от Пловдив , кабинета и е до чефте баня, защото на посочения никой цяла седмица не вдига, а мн искам да отида точно при нея, ще съм мн благодарна, даже и за работното и време и дали работи някъде другаде, из нета няма мн информация, предварително благодаря

Някой скоро я беше препоръчал, но като се върнах няколко странички назад не можах да намеря мнението. Дано се включи и да ти помогне. Преди години и ад ходех при нея, но освен стационарния телефон друг нямам.

# 3 129
  • Пловдив
Някой с мнение за доц,Дончев-уролог Rolling Eyes

# 3 130
Извинете, но някой знае ли актуален номер на д-р Димитър Шишков, специалист-уролог?
Моля да го ми го дадете, може и на лични съобщения.

# 3 131
ЗДРАВЕЙТЕ АЗ СЪЩО ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ХОДИХ ПРИ д-р Христова Патрикова НО ВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПЯ .
МОЯТА СЕСТРА СЕ ПРИБРА ОТ КИПЪР С ДИАГНОЗА ПОЛИКИСТОЗНИ ЯЙЧНИЦИ И МЕ ПОМОЛИ ДА ОТИДЕМ ПРИ МОЯТА ДОКТОРКА ЗАЩОТО ПАК И ЗАКЪСНЯВАШЕ ЦИКЪЛА И АЗ ОТИДОХМЕ ПРИ ПАТРИКОВА .ТЯ Я ПРЕГЛЕДА И КАЗА ЧЕ НЯМАЛА НИКАКВИ КИСТИ И НЕМОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ЗАЩО НЕ И ИДВА ,СЛЕД ТОВА И ИЗПИСА ЛЕАРСТВА И КАЗА ЧЕ ДО НЯКОЛКО ДНИ ТРЯБВА ДА И ДОЙДЕ,СЕСТРА МИ ИМАШЕ МАЛКО ПРЕСТОЙ В БГ И РЕШИХМЕ ДА ОТИДЕМ ПРИ ДРУГ ЛЕКАР НАМЕРИХМЕ Д-Р АМАЛИВ ,ПЪРВА ТОЙ КАЗА ЧЕ ТЕЗИ ЛЕКАРСТВА СА МНОГО СТАРИ И ИЗОБЩО НЕ СА ЗА НЕЯ ,ВТОРО Я ВИДЯ НА ЕХОГРАФА И КАЗА ЧЕ КИСТИТЕ СА СИ ТАМ ,ЯВНО НА ДР ПАТРИКОВА АПАРАТУРАТА Е МНОГО СТАРА И НЕ ВИЖДА ЯСНО ТАКА ЧЕ СЕ НАСОЧЕТЕ ПРИ ДОКТОРИ С ПО НОВА 3D ТЕХНИКА

# 3 132
KIRACHENA, сбъркала си темата. Поста ти е за "Черния списък" Peace

# 3 133
  • пловдив
здравейте,знае ли някои добър ендокринолог  в Пловдив предстои ми инвитро и спешно трябва да отида при някои но да е мн. добър благодаря ви предварително  bouquet

# 3 134
здравейте,знае ли някои добър ендокринолог  в Пловдив предстои ми инвитро и спешно трябва да отида при някои но да е мн. добър благодаря ви предварително  bouquet
доц д-р Христо Георгиев срещу военна болница!!Много е добър прави и ехограф на щитовидната!!

Общи условия

Активация на акаунт