Бял списък за гр. Пловдив

• 2 854 441
  • 13 789
  •   6
Отговори
# 3 150
Креми Анев , операцията, доколкото ми обясни тогажа Мошиков, не е сложна, даже я водели козметична. За мен обаче си е операция и ще бъде с пълна упойка. Вярвам, че всичко ще бъде наред! Благодаря ви много за бързите отговори! Като мине ще ви пиша.

# 3 151
Някакви мнения за д-р Светослав Кондов гинеколог? Май работи в Тракия в Медицински център Св. Козма и Дамян

# 3 152
Здравейте!Моля за препоръки относно педиатър с опит с недоносени бебета ! Rolling EyesБлагодаря

# 3 153
  • Fort Worth, TX
Виж в раздела за недоносени.Там биха ти дали най-адекватни съвети.Виждала съм и списък на педиатри.

# 3 154
Д-р Йончев, гинеколог, е вече началник на "Весела", а не е в Окръжна болница.

# 3 155
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли дали д-р Карагьозов работи със ЗК?

# 3 156
Здравейте, знаете ли дали д-р Карагьозов работи със ЗК?

Не,не работи със ЗК (със сигурност!)

# 3 157
Здравейте, на нас вчера ни мина операцията. Всичко мина успешно! Хиляди благодарности на доц Мошеков! Страхотен специалист!

# 3 158
да,със сигурност не работи с касата,може да го намериш и в "Селена".

# 3 159
  • Пловдив
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 3 160
Здравейте, на нас вчера ни мина операцията. Всичко мина успешно! Хиляди благодарности на доц Мошеков! Страхотен специалист!

Браво!Бързо възстановяване.

# 3 161
Извинете, ако е писано-но др Амалиев/баща/работи ли с ЗК и ако-да къде приема?

# 3 162
Нужен ми е добър стоматолог-хирург. Може ли да ми препоръчате? Благодаря предварително.

# 3 163
Нужен ми е добър стоматолог-хирург. Може ли да ми препоръчате? Благодаря предварително.

Д-р Радка Чолакова, e-mail: r_cholakova1978@abv.bg, GSM: 0889 26 85 81

# 3 164
  • Пловдив
На мен пък ми трябва хирург лицево- челюстни. Какво направих не знам ама от един залък така ми изщрака ченето, че сега доста ме боли.

Общи условия

Активация на акаунт