Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 960
  • 13 767
  •   9
Отговори
# 3 345
Препоръчвам ти д-р Ангел Шопов от ВМИ Пловдив. Чувала съм добри неща за него😉

# 3 346
Д-р Кадим , в Урологията на Пещерско .

# 3 347
  • в сърцата на децата <3
Мнение за д-р Красимира Димова - Хинова? Търся сговорчив ЛЛ  Peace

# 3 348
Мнение за д-р Красимира Димова - Хинова? Търся сговорчив ЛЛ  Peace

newsm10 Аз съм ЗА нея! Много мила, сговорчива и знаеща млада лекарка.

# 3 349
Моля за добър детски гастроентеролог ,освен д-р Цонев.Посетихме го,искам да чуя второ мнение.Става въпрос за бебе.
  Благодаря!

# 3 350
  • Fort Worth, TX
В Пловдив трудна работа.Другият е Хаджийски.оПРЕДЕЛЕНО Цонев е по-добър.Ако искаш наистина мн добър гастро отивай в СФ.

# 3 351
  • Пловдив
Сигурно се повтарям, но ми трябва детски хирург - става въпрос за херния  Praynig

# 3 352
За детски хирург препоръчвам с две ръце- доц. Стефанова или доц. Мошеков от Детска хиругия на Пещерско.

А някой може ли да ми каже дали е добър невролога Найденов от Каспела, че мъжа миима лицева пареза?

# 3 353
Сигурно се повтарям, но ми трябва детски хирург - става въпрос за херния  Praynig

От херния Мошеков оперира дъщеря ми и бих го препоръчала с чиста съвест.

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 20:51 от ббб

# 3 354
Момичета, препоръчайте ми ортопед, вероятно става въпрос за смяна на тазобедрена става Sad.
Баща ми го боли крака от... повече от година. Ходи на ортопед, на невролог, на санаториум и... нищо. Преди 2 месеца на чичо ми му смениха изкуствена тазобедрена става (опериран при доц. Атанасов и недоволен (кракът му беше по-къс от другия)), та при него малко на късмет се случиха нещата, защото постъпи по спешност. Та, да не се отклонявам, татко се съмнява, че и той е за операция. Препоръчайте ми специалист, при когото да отиде и който да не го обрули 4000 лв, пък да се окаже, че проблемът не е в костта.

# 3 355
Препоръчвам д-р Димитър Генов. Той е ортопед-хирург. Работи и със Здравната каса, оперира в Каспела. Кабинетът му е в Гранда - входът за Писанец, но на друг етаж  Peace

# 3 356
Генов го похвалвам и аз-за пореден път,ама има за какво.Много свестен доктор и човек.

# 3 357
А за този д-р има ли добри отзиви:
д-р ДИМИТЪР БОНЕВ МИТЕВ
Чичо  ми е опериран от него във ВМИ.

# 3 358
  • Пловдив
И от мен един глас за д-р Димитър Генов  Wink

# 3 359
Здравейте, момичета! Надявам се да не ми се сърдите, че не съм прочела темата и питам, но просто в момента не съм в състояние да стоя много на стола, защото преди 2 дена си секнах кръста и едва мърдам, моля ви препоръчайте ми добър невролог в Пловдив. Praynig
Много благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт