Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 788
  • 13 767
  •   4
Отговори
# 3 360
Здравейте!Търсих с търсачката, но ми излизат мнения- доста стари, затова ще питам пак.Търся добър кардиолог,който да работи с направления.Става въпрос за човек на 60 години.Трябват ми по-скорошни мнения. И понеже човекът е в града за няколко дни и се налага да търсим спешно, ако може да не е някой който дава часове за след месец.

# 3 361
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Надявам се да не ми се сърдите, че не съм прочела темата и питам, но просто в момента не съм в състояние да стоя много на стола, защото преди 2 дена си секнах кръста и едва мърдам, моля ви препоръчайте ми добър невролог в Пловдив. Praynig
Много благодаря  Hug
Д- р Гиритлиев 6 ДКЦ до х-л Лайпциг.
Здравейте!Търсих с търсачката, но ми излизат мнения- доста стари, затова ще питам пак.Търся добър кардиолог,който да работи с направления.Става въпрос за човек на 60 години.Трябват ми по-скорошни мнения. И понеже човекът е в града за няколко дни и се налага да търсим спешно, ако може да не е някой който дава часове за след месец.
Д-р Васил Бутев в мед. център" Хипоталамус"

# 3 362
За невролог-препоръчвам д-р Радостина Каназирска. Приема в ДКЦ 1 на Понеделник пазара и има кабинет и на бул."Цар Борис III Обединител",блока зад спирката на Тунела-север.Друг добър невролог е д-р Таня Каракашян в МЦ"Хипократ".

# 3 363
Здравейте!
Искам да помоля за добър ехографист на вътрешни органи,че започна от две седмици да ме боли последователно ту отляво,ту отдясно под ребрата!
бЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 3 364
Моля, препоръчайте ми гинеколог (не за бременност) работещ с ЗК, от който сте останали доволни.
Благодаря предварително.

# 3 365
Цитат
д-р Христо Кунчев  АГ
АГ към МБАЛ "Св. Мина" (Весела)
частен прием в МЦ "Хрискомед"
и  бул."Руски"117
договор със ЗК
088 844 23 07

д-р Кунчев от доста време работи в Торакс на четвъртък пазара. Страхотен лекар и човек, работи по  ЗК  Wink

# 3 366
Много благодаря  bouquet

# 3 367
някой знае ли дали д-р Лидия Цветкова ( ендокринолог) работи със здравна каса и какви са ви мненията за нея? Благодаря

# 3 368
Здравейте!
Добър специалист УНГ- координати. Дали са добри УНГ в Каспела. Ако може, че е спешно!

# 3 369
  • Пловдив
В Каспела специалистите УНГ са добри. Можеш да се довериш на този екип.

# 3 370
  • Пловдив
някой знае ли дали д-р Лидия Цветкова ( ендокринолог) работи със здравна каса и какви са ви мненията за нея? Благодаря

Работи със ЗК. Бях при нея преди 2 години за консултация, останах доволна, пусна ми необходимите изследвания, прати ме на преглед и при друг специалист.

# 3 371
  • Пловдив
В Каспела специалистите УНГ са добри. Можеш да се довериш на този екип.

Нищо лично към мамата, писала добри отзиви за лекарите - УНГ в Каспела, но аз лично слагам цялото отделение в черния списък.
За да не се нахвърляме една срещу друга, ако лицето, искащо мнение, иска да знае защо моето е такова, мога да му пиша на лични. Ще спомена само факта, че от въпросната клиника изписаха тригодишния ми син с епикриза, в която бе отразено нормално протичане на следоперативния период без усложнения и пр., а в същото време го оперираха два пъти в един и същи ден, което прави два пъти стрес, две пълни упойки, т.е. две операции и то поради тяхна грешка от НЕМАРЛИВОСТ. Изводите си правете сами!

# 3 372
  • Точно където трябва
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча съдов хирург. Спешно ми е.

# 3 373
А някой може ли да ми каже работно време или телефон на д-р Албена Молева,педиатър?Беше в Селената,после някъде в Кючука.Моля.....

# 3 374
  • Пловдив
Д-р Молева 0888 988 010. Весели празници и дано да не е нещо сериозно. Работно време не знам обаче.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт