Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 788
  • 13 767
  •   4
Отговори
# 3 375
Д-р Молева 0888 988 010. Весели празници и дано да не е нещо сериозно. Работно време не знам обаче.  Hug
Благодаря!

# 3 376
Здравейте, знам че не ми е точно за тук въпроса, но къде може в почивен ден да намеря спешно УНГ специалист/изключвам Каспела/.И колко горе долу ще ми струва?

# 3 377
  • Пловдив
Здравейте, знам че не ми е точно за тук въпроса, но къде може в почивен ден да намеря спешно УНГ специалист/изключвам Каспела/.И колко горе долу ще ми струва?
Доколкото ми е известно д-р Христо Петров работи, ако не в кабинета си който е на бул. Хр. Ботев, в Тримонциум. За съжаление не разполагам с кородинати, но все някой във форума ще има, а и може би чичко Гугъл ще ти даде такива данни. И освен това е много добър специалист. Перфектен в областта е и д-р Николай Йорданов от І градска, обаче за съжаление мисля, че в събота и неделя не е на разположение, освен ако не е дежурен, иначе негови координати имам, ако искаш - пиши ми на ЛС.

# 3 378
Доколкото ми е известно д-р Христо Петров работи, ако не в кабинета си който е на бул. Хр. Ботев, в Тримонциум. За съжаление не разполагам с кородинати, но все някой във форума ще има, а и може би чичко Гугъл ще ти даде такива данни. И освен това е много добър специалист. Перфектен в областта е и д-р Николай Йорданов от І градска, обаче за съжаление мисля, че в събота и неделя не е на разположение, освен ако не е дежурен, иначе негови координати имам, ако искаш - пиши ми на ЛС.
Доктор Петров е нашия лекар, но в кабинета не отговаря, а мобилния е изключен, което ме кара да си мисля, че човекът почива като всички  нормални хора.По тази причина питам.

# 3 379
  • Пловдив
В Хирургиите на Пещерско има дежурен. Ако сте здравно осигурени ви е безплатен прегледа.

# 3 380
В Хирургиите на Пещерско има дежурен. Ако сте здравно осигурени ви е безплатен прегледа.

Да допълня-направо на 6 етаж в самото отделение.

# 3 381
Здравейте, въпросът не ми е мн за тук, но не ми се отваря нова тема.
Та, както споделих преди страница-две, оперираха чичо ми и му подмениха счупена изк. тазобедрена става в УМБАЛ. Преди години, когато му сложиха предишната, му върнали някаква част от парите, а сега - не. И понеже той все чака някой др да му оправя бакиите, да попитам дали и сега връщат пари. Търсих информация в интернет, но нищо не намерих, а по телефона казаха, че вече не връщали, понеже съм Тома Неверни, а бг мамма е велика сила, вярвам повече на вас като достоверен източник на информация Whistling Hug.
Иначе, татко ще сменя става, но в Каспела при Генов след празниците. Дано изборът му да е правилен и всичко е наред! Praynig

# 3 382
  • Пловдив
Шушулче,септември мин.година майка ми се оперира за смяна на тазобедрена става,но в Еврохоспитал на Коматевско шосе,бяха и дали 2 разписки-едната със сумата,която възстановява ЗК и другата с остатъка(които заплаща).Може би при чичо ти има значение,че е опериран по спешност?Цялата ни здравна система е толкова объркана и всяка болница има различна политика.

# 3 383
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър алерголог? Спряла съм се на проф.Мандулова, ако имате мнения за нея моля споделете, а ако има доволни от други лекари ще се радвам да споделите! Благодаря предварително  Peace

# 3 384
След като обиколих всички големи имена (без резултат,)отидох при д-р Силвия Новакова в поликлиниката в кв. Смирненски и останах доволна от внимание и адекватно  лечение.

# 3 385
Шушулче,септември мин.година майка ми се оперира за смяна на тазобедрена става,но в Еврохоспитал на Коматевско шосе,бяха и дали 2 разписки-едната със сумата,която възстановява ЗК и другата с остатъка(които заплаща).Може би при чичо ти има значение,че е опериран по спешност?Цялата ни здравна система е толкова объркана и всяка болница има различна политика.
Едва ли, защото и на татко не са му казали, че връщат пари. В ОБ връщали, но татко там не го устройва ooooh!.

# 3 386
След като обиколих всички големи имена (без резултат,)отидох при д-р Силвия Новакова в поликлиниката в кв. Смирненски и останах доволна от внимание и адекватно  лечение.
Много ти благодаря!   bouquet А би ли ми дала някакъв неин номер?

# 3 387
Регистратура: тел. 032/643 954тел. 032/644 284тел. 032/644 298
Може да се обадиш  за час. Дано съм била полезна и успех

# 3 388
Здравейте, кажете ми добър кожен лекар Praynig Дъщеря ми от време на време получава едни екземки.ходихме при различни доктори,изписват кремчета,мажа,уж мина и след 1-2 месеца пак Thinking Sad че и повече Tired

# 3 389
Здравейте, кажете ми добър кожен лекар Praynig Дъщеря ми от време на време получава едни екземки.ходихме при различни доктори,изписват кремчета,мажа,уж мина и след 1-2 месеца пак Thinking Sad че и повече Tired
Има една възрастна докторка в Тракия-Д-р Титова.Преди време бях я похвалила пак тук,защото на мен само тя ми помогна.Кабинета й е срещу поликлиниката в блока.

Общи условия

Активация на акаунт