Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 838
  • 13 767
  •   1
Отговори
# 3 390
Регистратура: тел. 032/643 954тел. 032/644 284тел. 032/644 298
Може да се обадиш  за час. Дано съм била полезна и успех

Благодаря отново, дано да помогне Simple Smile

# 3 391
Здравейте, кажете ми добър кожен лекар Praynig Дъщеря ми от време на време получава едни екземки.ходихме при различни доктори,изписват кремчета,мажа,уж мина и след 1-2 месеца пак Thinking Sad че и повече Tired
Има една възрастна докторка в Тракия-Д-р Титова.Преди време бях я похвалила пак тук,защото на мен само тя ми помогна.Кабинета й е срещу поликлиниката в блока.

А да попитам за др.Титова приема ли с направление

# 3 392
  • Пловдив
Препоръчайте ми (детски) кардиолог.

# 3 393

Д-р Чочкова, водих каката при нея, когато й откриха шум в сърцето.

# 3 394
  • Пловдив

Д-р Чочкова, водих каката при нея, когато й откриха шум в сърцето.
Благодаря! А може ли координати?

# 3 395
Детски кардиолог- препоръчвам д-р Чочкова,Адрес: гр. Пловдив, ул. "Георги Тертер" №19
Телефон: 0898 994199.

# 3 396
моля ви препоръчaйте ми ендокринолог, който нaистинa си рaзбирa от рaботaтa Simple Smile блaгодaря ви предвaрително Simple Smile

# 3 397
Здравейте, кажете ми добър кожен лекар Praynig Дъщеря ми от време на време получава едни екземки.ходихме при различни доктори,изписват кремчета,мажа,уж мина и след 1-2 месеца пак Thinking Sad че и повече Tired
Има една възрастна докторка в Тракия-Д-р Титова.Преди време бях я похвалила пак тук,защото на мен само тя ми помогна.Кабинета й е срещу поликлиниката в блока.

Не,на частно само.Прегледа беше 18 лева.

# 3 398

Благодаря за отговора   bouquet
Не,на частно само.Прегледа беше 18 лева.

# 3 399
някой знае ли дали д-р Лидия Цветкова ( ендокринолог) работи със здравна каса и какви са ви мненията за нея? Благодаря

Работи със ЗК, бях на преглед в края на март. Не знам колко е добра, но не ми даде направление за FT4, каза ми да си го платя, понеже направленията не стигали.

# 3 400
 ЗДРАВЕЙТЕ !  НЯКОЙ ЗНАЕ  ЛИ ДОБЬР ПУЛМОЛОГ  В ПЛОВДИВ?И АКО МОЖЕТЕ  ДА МИ ДАДЕТЕ   МНЕНИЕ ЗА Д-Р МАНДУЛОВА   Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 20:03 от VVoly

# 3 401
  • Пловдив
Здравейте някой да ми препоръча невролог за болки в кръста?

# 3 402
Д-р Каназирска в Първо ДКЦ/на Понеделник пазара/ или д-р Таня Каракашян в МЦ"Хипократ".И двете са много добри и като специалисти и като хора.

# 3 403
д-р Николова от МЦ Аврора в Кършиака, скоро мъжа ми направи фациалис и съм много доволна от бързата й  и адекватна намеса.

# 3 404
Пак за кожен да питам,но добър в махането на бемки Peace За мен,пораснала е и в момента е зачервена. Искам да я махна.Препоръчаха ми Стоилова(мисля беше) ,в Кършиака.Мнение?

Общи условия

Активация на акаунт