Бял списък за гр. Пловдив

• 2 849 786
  • 13 764
  •   3
Отговори
# 3 495
  • Sunshine state
Контакти и адрес,моляяя.  Hug Ще го посетя в най-скоро време. Peace

# 3 496
Контакти и адрес,моляяя.  Hug Ще го посетя в най-скоро време. Peace

Pupitka,  http://teodormerdjanov.info/  Peace
обаче после чакам отзиви, че така го похвалиха... Mr. Green

# 3 497
  • Sunshine state
Ще дам,но ще е другата седмица,че в момента правим банята..  Rolling Eyes

# 3 498
Здравейте, малко ми идва много четенето на всички коментари. Извинявам се много, за което. Трябва ми добър специалист ортопед за артроскопия на скъсан менискус. Препоръчаха ми няколко, но след проверка в чичо Гугъл се оказа, че са в черния списък. Кажете някой свестен лекар с човешко отношение, който си разбира от работата и няма да ме осакати повече след интервенцията. С малко дете съм, което освен да тича друго не знае, а и сама за определен период, така че за съжаление не мога да си позволя операция, гипс и няколко месеца възстановяване. Ако работи и със здравната каса ще е повече от чудесно. Благодаря много.   bouquet

# 3 499
Miron Fam преди четири години д-р Константин Симидчиев прави артроскопия на майка ми. Изключително доволна е. Много бързо се възстанови и само около десетина дена си помагаше с патерица / повече доктора не разрешаваше/. Нямаше гипс, а само лазерна физеотерапия и раздвижване. Работи по ЗК.

# 3 500
Да впиша още едно име в белия списък Д-р Атанас Петков, хирург в университетската болница на пешерско шосе в Еднодневната хирургия.

# 3 501
А жена гинеколог да ми препоръчате, за профилактичен преглед, цитонамазка и т.н, благодаря

Препоръчвам ти д-р Топалова, работи в Селена.   newsm10

# 3 502
Някой скоро да е останал доволен от кардиолог?

# 3 503

Др. Токмакова - работи в хирургиите. Страхотен специалист - препоръчвам я с две ръце!

# 3 504
  • Cyprus, Пловдив
А жена гинеколог да ми препоръчате, за профилактичен преглед, цитонамазка и т.н, благодаря

Препоръчвам ти д-р Топалова, работи в Селена.   newsm10

Д-р Петрова, пак в Селена  Peace

А аз да попитам за добър ендокринолог? Казаха ми Д-р Копаранова в Хипократ и Енева до р-т Стадиона, някакви отзиви за една от двете?  Rolling Eyes

# 3 505
Аз съм ходила при Копаранова. Внимателна е,прегледа ме обстойно и ми пусна доста изследвания...,но уви проблема се оказа,не от нейната компетентност/но,пък ми даде направление за друг специалист/,така че аз лично останах доволна и препоръчвам.Освен в МЦ "Хипократ",приема и под блока,зад спирката на Тунела/север/.

# 3 506

Др. Токмакова - работи в хирургиите. Страхотен специалист - препоръчвам я с две ръце!

Благодаря  bouquetЩе си запиша час

# 3 507
Запис...!!!    Grinning

# 3 508
Момичета, имам изтичащо направление за преглед на вътрешни органи за бебе. Профилактично изпращат бебетата след 6-месечна възраст. Та, къде да си заведа бебето? ЛЛ на дъщеря ми препоръча д-р Зънзаров, но не намирам информация за него в нета.

# 3 509
Шушулче  аз заведох дъщеря ми при д-р Мантаркова, 1-во ДКЦ. Мисля, че само вторник беше сутрин до обяд, а другите дни е следобяд. Като се обадиш на регистратурата да запазиш час ще ти кажат със сигурност. Трябваше и направлението да бъде с определен код, май номер 17, но не си спомням точно. Питай и затова на регистратурата, защото знам, че връщаха хора заради този код.

Общи условия

Активация на акаунт