Бял списък за гр. Пловдив

• 2 964 298
  • 14 264
  •   2
Отговори
# 3 705
Смятам, че elliee имаше предвид това, защото е ходила при доктора и като ти каже: хубаво е това да си направиш, хубаво е и онова и като става въпрос за здравето на малкото човече няма много да му мислиш. А по повод на други прегледи съм чувала, че само се чуди за какво да те викне, днес да видим пръстчетата на крачетата, а другия път на ръчичките... Та затова и питам, искам не да ме притеснят излишно, а да огледат бебчето и толкова.
Благодаря на отзовалите се!  Hug

# 3 706
Даскалов е добър избор за ФМ. Лошото му е, че директно искат да ти вземат кръв и за БХС, секрети за изследвания и още куп неща и преди да съм оставила едно 200 лв не мога да си тръгна. А ако изпише и някакви лекарства... Ако можех да му издържа финансовите условия може би цялата си бременност щях да си следя при него.
На мен Даскалов никак не ми направи добро впечатление.
И също ми тикна разни листове с кое какво трябва да се направи, но категорично отказах. Но ако си бременна за 1ви път категорично може да те наплаши чудесно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3 707
  • Пловдив
Момичета дайде съвет за ранна ФМ при кой да отида? Много често срещам името на Даскалов. Но се чудя още....  Thinking

д-р Троянчев,кабинетът му е в Капана.

Благодаря, а телефон знаеш ли му? Намерих този в нета 0888 997474, но е изключен и незнам дали е валиден?

Така,да споделя.Днес бях на 2-рата ФМ при д-р Троянчев.Много съм доволна.Прегледът продължи около 30-40 минути.Беше огледан обстойно всеки орган на бебка, а на нас ни се обясняваше обстойно и разбираемо.Прегледът струва 80 лв и включва, и диск. Да,този е телефонът,пробвай пак.

# 3 708
А аз търся добър педиатър, че вече трябва да се записвам. Такъв, на който да не ми е неудобно да звъня , когато имам въпрос.
А при кой гинеколог ходиш за следене на бременността?
При д-р Карагьозов.

Lapen, мерси!

# 3 709
  • Пловдив
А аз търся добър педиатър, че вече трябва да се записвам. Такъв, на който да не ми е неудобно да звъня , когато имам въпрос.
При д-р Карагьозов.

Платено,по касата или как?В Селена ли преглежда?

# 3 710
Знам,че много пъти е питано,но ми трябва актуална информация/и отзиви/-добър кожен лекар,работещ с направления,освен  докторите от Кожния диспансер.

# 3 711
При д-р Карагьозов.

Платено,по касата или как?В Селена ли преглежда?
Платено. Не работи със здравна каса. Преглежда в честен кабинет, изражда в Селена.

# 3 712
Знам,че много пъти е питано,но ми трябва актуална информация/и отзиви/-добър кожен лекар,работещ с направления,освен  докторите от Кожния диспансер.

д-р Матева, под блоковете на бул. Марица , в Кършака, мисля, че се води филиал на ІІІ - то ДКЦ

# 3 713
kety_2006 много ти благодаря за съвета за д-р Троянчев  Hug , запазих си час за 30.01, каза ми и на мен 80лв, оказа се, че има доста заети дни, но хубаво, че звъннах от по- рано. Отказах се от д-р Даскалов, защото ми идва прекалено комерсиален, а и някак си от споделени мнения имам чувството, че повече гледа да ти вземе парите за каквото може, а хич не ми се нрави тази политика... Незнам с такова впечатление останах...
Не че знам на първа ФМ какво толкова ще се види, не е както втората, но все пак искам да я направя.

# 3 714
Дами,имам питане за колоноскопия.Знаете ли къде може да се направи без болничен престой?Личната ме прати в Еврохоспитал,но искаха да стоя там 3 нощи! Shocked В София има места,където ти изписват прахче за прочистване,отиваш на другия ден,правят ти процедурата и си тръгваш.Няма ли такова място и в Пловдив?Ще питам в Медлайн,но ако и там не може?Ако някой е минал по този път,моля да сподели Praynig

# 3 715
Провери в Триминциум Peace. Д-р Петков е колопроктолог там.

# 3 716

Д-р Албена Молева,невероятна е.

# 3 717

Тя с направления ли работи или само частен прием?

# 3 718

Тя с направления ли работи или само частен прием?

Работи само на частно,но за 6 години почти и през ум не ми е минавало да я сменям. Познава ми детето буквално от раждането.

# 3 719
Някой има ли отзиви за дентална клиника K&K Laser dent?

Общи условия

Активация на акаунт