Бял списък за гр. Пловдив

• 2 781 412
  • 13 434
  •   3
Отговори
# 4 155
Чудесно,това ми трябваше като инфо,благодаря, ще отидем при нея  Hug

# 4 156
  • Пловдив
  И аз препоръчвам д-р Милинич. От години се лекуваме при нея, а преди месец реши много сериозен скрит проблем на дъщеря ми.

# 4 157
 И аз препоръчвам д-р Милинич. От години се лекуваме при нея, а преди месец реши много сериозен скрит проблем на дъщеря ми.

А къде и кога мога да я посетя. Малкия напоследък боледува доста често и изпи доста АБ.

# 4 158
  • до едно тепе
Фейтко ей тук преглеждаше преди http://hipokrat-n.com/spec.htm Не съм ходила при нея, но чаках пред вратата на нефролога там, а те са в съседство. И за двамата имаше доста хора, но минават бързо. Записваха се часове на стационарния телефон и работят с направление Peace

# 4 159
Фейтко ей тук преглеждаше преди http://hipokrat-n.com/spec.htm Не съм ходила при нея, но чаках пред вратата на нефролога там, а те са в съседство. И за двамата имаше доста хора, но минават бързо. Записваха се часове на стационарния телефон и работят с направление Peace

Мерси  Hug Разбрах, че работи и в Каспела, което ми е по-близо и запазих час за следващия петък  Whistling

# 4 160
  • Пловдив
Моля, споделете за поне малко човечен и най-вече точен, знаещ и можещ професионалист - мамолог от образна диагностика на ет. 1 от хирургиите в УМБАЛ Св. Георги.

# 4 161
на мамограф съм ходила в дкц 2-ресторант стадиона-д-р христов, доколкото знам и косев е добър в същата поликлиника
вече 4 -5 години ходя при него на ехография на гърди
понеже това не се поема от здравната каса, кажете друг добър мамолог   newsm78 за да не вися по опашки

# 4 162
Аз съм ходила при д-р Хаджиничева в МЦ Кючук Париж, но не знам дали още работи там. Най-добре се обадете, лично останах много доволна. Peace
Иначе в сайта им сега видях, че ще имат и безплатни прегледи следващите месеци.

http://www.mc-kparij.com/%D0%BC%D1%86-%D0%BA%D1%8E%D1%87%D1%83%D … D0%B5%D0%B4%D0%B8

# 4 163
Здравейте! Специялно се регистрирах за да участвам в тази тема! Аз съм нова бъдеща мама,която с чисто сърце слага в списъка д-р Илиян Траянов. Смятам и да раждам при него,живот и здраве  Wink препоръчвам го с две ръце!!!   bouquet

# 4 164
Някой с препоръка за добър ендокринолог в града?!  Praynig

# 4 165
  • Пловдив
The Invisible и аз съм ходила при д-р Христов и два пъти при д-р Косев във ДКЦ 2, но сега ми трябва мамографското изследване да е записано на диск, а в ДКЦ 2  го дават само на рентгенова снимка. За това се интересувам от добър мамолог в образната диагностика на хирургиите, където записват мамографията на диск.

F.a.t.e., благодаря и за твоята препоръка. От линка, който си дала виждам, че става дума за ехографски преглед извършен от хирург, а на мен ми трябва мамографски (рентгенов) извършен от специалист рентгенолог с доп. квалификация за мамолог. Simple Smile

Отново моля, ако някой може да препоръча добър рентгенолог - мамолог в клиниката по Образна диагностика на ет. 1 на УМБАЛ "Св. Георги" - Пловдив (хирургиите).

Някой с препоръка за добър ендокринолог в града?!  Praynig
С две ръце мога да препоръчам Д-р Мария Копаранова - работи и с НЗОК.  моб. тел.: 0887 20 83 42
Кабинета й се намира в близост до аптеката на тунела (север). - бул. Цар Борис Ііі Обединител 60, ет. 1  тел. 032 62 99 36
Преглежда и в МЦ Хипократ Н (на кръстовището на България и Победа) - бул. България 61 - тел. регистратура: 032 94 09 76

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 11:42 от Nezabravka

# 4 166

F.a.t.e., благодаря и за твоята препоръка. От линка, който си дала виждам, че става дума за ехографски преглед извършен от хирург, а на мен ми трябва мамографски (рентгенов) извършен от специалист рентгенолог с доп. квалификация за мамолог. Simple Smile

Ами линка го намерих случайно в сайта на поликлиниката и все пак реших да го пусна. Иначе самата лекарка прави мамографски преглед и както казах, останах доволна  Simple Smile Снимките излизат до 10/15 минути  Peace

# 4 167
Здравейте! Трябва ми ЛЛ -ПЕДИАТЪР в КИЧУК ПАРИЖ-ПЛОВДИВ, КОЙТО Е ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ.МОЛЯ!

# 4 168
  • Пловдив
Здравейте! Трябва ми ЛЛ -ПЕДИАТЪР в КИЧУК ПАРИЖ-ПЛОВДИВ, КОЙТО Е ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ.МОЛЯ!
Така гръмко питане...надали някой ще ти каже,но ако намериш-свиркай! Wink

# 4 169
  • Пловдив
И като е против какво очакваш да се случи? Ще ти каже, няма да сложа ваксина, аз ще съм отговорна, защото съм против. И като ти трябва справка за детска градина, ще ти фалшифицирам данните и ще ти дам бележка.  ooooh!

Вече се си мислех, че никакво питане не може да ме учуди, но явно може.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт