Бял списък за гр. Пловдив

• 2 859 589
  • 13 799
  •   5
Отговори
# 5 400
УНГ- Д-р Светослав Георгиев, каб. е в Гранда, западния вход, в един коридор с д-р Крумов.   bouquet

# 5 401
  • Пловдив
Благодаря!

# 5 402
Здравейте! Търся телефон за връзка с проф. Мария Орбецова. Виждам, че и други също търсят нейни координати. Моля да ми препоръчате някой добър ендокринолог - проблема ми е инсулинова резистентност, метаболитен синдром.

# 5 403
  • Пловдив
Здравейте! Търся телефон за връзка с проф. Мария Орбецова. Виждам, че и други също търсят нейни координати. Моля да ми препоръчате някой добър ендокринолог - проблема ми е инсулинова резистентност, метаболитен синдром.
Информацията ми е стара. Преди време звънях на телефони, взети от нета, но не успях да се свържа. После разбрах, че тя често с месеци отсъства от града и се насочих към д-р Георгиев. Доволна съм.

# 5 404
Ендокринолог - гл.ас. Д-р Димитър Троев.

# 5 405
УНГ д-р Елмония Арнаудова, чичо Гугъл ще ви даде координати - кабинетът се намира на В. Априлов срещу кино Гео Милев.

# 5 406
Преди седмица ни изписаха от отделението по УНГ в Хирургиите. Само добри думи мога да кажа за д-р Хасан.

# 5 407
  • Пловдив
Препоръчайте ми, моля, невролог.
Благодаря!

# 5 408
Преди седмица ни изписаха от отделението по УНГ в Хирургиите. Само добри думи мога да кажа за д-р Хасан.

За детски УНГ ли става въпрос?

# 5 409
  • Пловдив

За детски УНГ ли става въпрос?
да

# 5 410
  • Пловдив
За детски УНГ препоръчвам д-р Гюлев в Пълмед - освен, че е добър специалист, има и страхотен подход Peace

# 5 411
  • Пловдив
Препоръчайте ми, моля, невролог.
Благодаря!
Д-р Мильотев.

# 5 412
  • Пловдив
Наскоро разпитвах тук за др Алтай Косев, мамолог. Бях на преглед при него и останах много доволна. От мненията тук се бях подготвила за добър специалист като компетенции, но с малко грубо отношение. Ами на мен ми се стори много внимателен и любезен. Може да съм го хванала в добро настроение.  Grinning Така или иначе оттук нататък това става моят лекар стане ли дума за мамологичен преглед. Доволна!

# 5 413
  • Пловдив
А къде те прегледа? На частно или с направление? С мамограф или ехограф?

# 5 414
  • Пловдив
А къде те прегледа? На частно или с направление? С мамограф или ехограф?
В Пълмед, ехографски преглед.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт