Бял списък за гр. Пловдив

• 2 815 089
  • 13 618
  •   4
Отговори
# 5 460
Д-р Шеткова е добър ортодонт.

# 5 461
За добър гастро мога да препоръчам д-р Апостол Георгиев, преди завеждаше отделението в окръжна, сега мисля, че само в Медлайн работи.

# 5 462
Мен ме лекуваше Саватинова, доволна съм Simple Smile После на контроли пак при нея съм ходила.

Мъжът ми ходи при Ганева, и той е много доволен Simple Smile За гастро става въпрос.

# 5 463
  • Близко съм
Добър вечер, искам да ви попитам може ли да ида в "Писанец" без направление, за дадено изследване или задължително трябва да е с направление? И има ли значение на кое место ще отида?

# 5 464
  • Euskal Herria
Аз ходя в Бодимед - без направление. Просто казвам какво искам да изследвам, плащам и ми правят изследването.

# 5 465
  • Луната
Добър вечер, искам да ви попитам може ли да ида в "Писанец" без направление, за дадено изследване или задължително трябва да е с направление? И има ли значение на кое место ще отида?
Можете... никой няма да откаже да Ви вземе парите...

# 5 466
  • Близко съм
Можете... никой няма да откаже да Ви вземе парите

не заради друго ами защото не ме изпраща специалист

# 5 467
Аз ходя в Бодимед - без направление. Просто казвам какво искам да изследвам, плащам и ми правят изследването.
И аз така правя  Grinning

# 5 468
Мили мами имам един въпрос Виолета Паскалева работи ли с здравна каса

# 5 469
  • до едно тепе
Мили мами имам един въпрос Виолета Паскалева работи ли с здравна каса
В Торакс да

# 5 470
благодаря

# 5 471
Трябва ми добър хирург, работещ по здравна каса. За преглед/ с направление съм, за да ме насочи за мамография,но имам и други проблеми- сраствания от стари операции,които ми създават сериозни проблеми, та ми трябва наистина човечен и изслушващ хирург/.

# 5 472
Според мен трябваше направо направление за мамолог?

Изслушващите хирурзи не са добри в хирургията.

# 5 473
Здравейте! Ще ми препоръчате ли хирург за премахване на голяма банка.

# 5 474
  • Карлово/ Пловдив
По отношение на лекарите които изслушват - добрите лекари са тези които изслушват, а не тези които претупват разпита на пациента, защото разпита на пациента е в голям процент правилния ключ за точната диагноза. След това трябва да си добър и в избраната специалност по отношение на практическите ти умения.
Ако на някой му трябва хирург за профилактика на гърда, щитовидна жлеза, коремни органи, бенки, също и при проблеми със съответните органи, може да ми пише на лично, ще му дам координатите на хора които са добри в професията си и може да им се вярва. Все пак тези хора са преди всичко хора и добри лекари.
Медицината е хуманна професия и призвание, а не бизнес.
Хриси - Ачо - писал съм ти на лично, на момичето за хирурга също. Дано сме ви били полезни.
Позитивна вечер и успешно справяне с нещата които ви предстоят през новия ден - вторник и новата седмица.
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт