Бял списък за гр. Пловдив

• 2 810 010
  • 13 605
  •   12
Отговори
# 5 640
Само ехографист е. ЛЛ ни лекари дори не го препоръчват.

# 5 641
Моя близка прави в Еврохоспитал преди няколко седмици.Беше много доволна, голямо глезотене.

Аз съм правила гастро и колноскопия на Пещерско в еднодневната хирургия при д-р Александър Петров, мизерийка е там.
И аз там - два пъти! И ако трябва - пак ще се "глезотя" там... Simple Smile

# 5 642
Как протича цялата процедура?

# 5 643
Защо да не го пиша?
 Не смятам, че е за белия списък. Поставя грешни диагнози.
А и НЕ Е ортопед.

Лично аз и няколко мои приятелки сме доволни от Хазбун /водихме при него децата,когато бяха малки/ и никога не е преглеждал само с ехограх. Винаги съм оставала доволна и това дали е ортопед или не е няма да споря,за мен е важно,че съм оставала доволна от него при посещенията ни и слава богу никога не съм чувала сгрешена диагноза  Peace Peace
Но толкова категорично да се казва кой за кой списък е, според мен не е много правилно,както прочетох има и недоволни от д-р Арнаудов, така че всеки сам преценява къде да заведе детето си на преглед  Simple Smile Simple Smile

# 5 644
Правили са ми гастроскопия преди 25 години, без упойка. Нямаше такива лиготии тогава.Simple Smile
Ами то няма болка, не знам защо изобщо се слага днес?
Е, неприятно е, докато ти вкарат сондата, гади ти се, но се търпи.

# 5 645
Как протича цялата процедура?
Седират те съвсем леко и след 15-тина минути си готов в леглото. Не спиш и не ти е тежко на главата - готов си да си тръгнеш. Това не са упойките от преди 25 години - и тях съм ги пробвала, за съжаление. Аз лично съм на мнение, че ако можеш да си спестиш някои неприятни изживявания, няма лошо да ги направиш - а така помагаш и на лекаря да си направи добре изследването.

# 5 646
Лас Вегас, кога постъпваш в болницата, кога е самото изследване и кога те изписват?

# 5 647
Радвам се, че сте нямали проблем. Тогава щеше да лъсне некомпетентността.

Всъщност точно при проблем лъсва компентентността. Ама то се иска малко да помисли човек.

# 5 648
Лас Вегас, кога постъпваш в болницата, кога е самото изследване и кога те изписват?
Сутринта, правиш изследването, може да полежиш/поседиш час и си тръгваш най-късно на обяд.

# 5 649
  • Пловдив
Да кажа за кардиолога - бях при Чаталбашева, направи ми супер подробен преглед - ехограф, кардиограма, кръвно, щитовидна жлеза, дробове... прегледът продължи около час, беше много внимателна , даде ми направление за изследване на хормон, кардиограмите, снимки от ехографа и не ми взе никакви пари. При нужда пак към нея бих се обърнала ✌

# 5 650
Лас Вегас, за съжаление сега не е така. Днес ходих до Еврохоспитал. В сряда влизам, в събота ме изписват.
Няма друг вариант там за съжаление. Какво ще правя толкова време, нямам идея. Трябва да се съглася.

# 5 651
  • Пловдив
Водиш преговори да те пуснат. Толкова е пътеката, вероятно. В събота си носиш личната карта и пръста и се изписваш. Аз така бих направила. Преди години, детето в Пълмед, като се освести и му разредиха системите, си стояхме в къщи. Ходехме само за вливания и инхалации. Обещах, че при енентуална проверка, за 10 минути сме в болницата.  Grinning

# 5 652
И аз така смятам да направя. Дано е успешно.

# 5 653
Аз ще ходя на консултация при д-р Александър Петров, че съм вдигнала чернодробните показатели, пък съм бременна и не могат да разберат от какво е.

Май има приемен кабинет в Еднодневна хирургия на Пещерско.

# 5 654
  • Карлово/ Пловдив
Аз ще ходя на консултация при д-р Александър Петров, че съм вдигнала чернодробните показатели, пък съм бременна и не могат да разберат от какво е.

Май има приемен кабинет в Еднодневна хирургия на Пещерско.

Кабинета на д-р Петров в хирургиите е до асансьорите в ляво - срещу еднодневна хирургия. Можеш да го намериш там, а и в ендоскопските кабинети.

Общи условия

Активация на акаунт