Бял списък за гр. Пловдив

• 2 810 062
  • 13 605
  •   5
Отговори
# 5 655
Благодаря, в петък или понеделник ще ходя да го търся,че ми е много важно,и спешно.

# 5 656
Здравейте.Бихте ли ми препоръчали добър пулмолог в Пловдив?Става въпрос за дете на 6г.Има добри отзиви за д-р Щерев,но той работи ли с деца и платен ли е прегледа при него?

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 08:13 от Aneliya55

# 5 657
Пулмолог- д-р Драганова. Аз ходя при нея още от детските ми години и съм много доволна.

# 5 658
Водиш преговори да те пуснат. Толкова е пътеката, вероятно. В събота си носиш личната карта и пръста и се изписваш. Аз така бих направила. Преди години, детето в Пълмед, като се освести и му разредиха системите, си стояхме в къщи. Ходехме само за вливания и инхалации. Обещах, че при енентуална проверка, за 10 минути сме в болницата.  Grinning
Хахаха - това беше супер! Да не си забравиш пръста, наистина!

# 5 659
Да кажа за кардиолога - бях при Чаталбашева, направи ми супер подробен преглед - ехограф, кардиограма, кръвно, щитовидна жлеза, дробове... прегледът продължи около час, беше много внимателна , даде ми направление за изследване на хормон, кардиограмите, снимки от ехографа и не ми взе никакви пари. При нужда пак към нея бих се обърнала ✌
Къде приема?

# 5 660
Здравейте.Бихте ли ми препоръчали добър пулмолог в Пловдив?Става въпрос за дете на 6г.Има добри отзиви за д-р Щерев,но той работи ли с деца и платен ли е прегледа при него?
Аз съм изключително доволна от д-р Пердикацева. Невероятен специалист.

# 5 661
На кой етаж беше Еднодневната хирургия на Пещерско?

# 5 662
Аз съм изключително доволна от д-р Пердикацева. Невероятен специалист.

И от мен глас за нея.  Peace

# 5 663
Блаходаря ви.Бихте ли ми дали нейни координати?В коя болница е кабинета и?

# 5 664
В момента ходим и при д-р Маркова в окръжна болница.Имате ли лични наблюдения за нея?

# 5 665
Блаходаря ви.Бихте ли ми дали нейни координати?В коя болница е кабинета и?
Има частен кабинет. Приема там след 14 часа. Преди това е в болница, но не знам коя. Ако искаш адреса на кабинета?

# 5 666
Д-р Пердикацева има частен кабинет на ул. Славянска. Работи с касата. Питайте Гугъл за телефон и точен адрес.

# 5 667
Имате ли мнение от опит за д-р Желязков, кожен лекар ?

http://www.tzhelyazkov.com/homepage-top/

За бенки ми го препоръчаха, ама може и за други неща да го въпросирам Simple Smile

Благодаря!

# 5 668
Тъкмо и на мен ми трябва дерматолог за премахване на бенки и 1-2 брадавици. Ще се радвам някой да се включи с информация. Мъжът ми ходи при Сурлекова, но никак не сме доволни от нея и търсех друг лекар.

# 5 669
Аз съм доволна от д-р Марияна Лукова в кожния диспансер.

Общи условия

Активация на акаунт