Бял списък за гр. Пловдив

• 2 809 888
  • 13 605
  •   2
Отговори
# 5 670
В момента ходим и при д-р Маркова в окръжна болница.Имате ли лични наблюдения за нея?
Да, имам и са много добри Simple Smile Дано помогне и на вас  Peace

# 5 671
  • Пловдив
Блаходаря ви.Бихте ли ми дали нейни координати?В коя болница е кабинета и?
Има частен кабинет. Приема там след 14 часа. Преди това е в болница, но не знам коя. Ако искаш адреса на кабинета?

Преди няколко години ходих при нея в ДКЦ 1 - до понеделник пазара.

# 5 672
  • Пловдив
Да кажа за кардиолога - бях при Чаталбашева, направи ми супер подробен преглед - ехограф, кардиограма, кръвно, щитовидна жлеза, дробове... прегледът продължи около час, беше много внимателна , даде ми направление за изследване на хормон, кардиограмите, снимки от ехографа и не ми взе никакви пари. При нужда пак към нея бих се обърнала ✌
Къде приема?
Във Фи Хелт - зад панаира има пожарна, Фи Хелт се намира от другата страна на булеварда

# 5 673
  • Карлово/ Пловдив
В момента ходим и при д-р Маркова в окръжна болница.Имате ли лични наблюдения за нея?
Да, имам и са много добри Simple Smile Дано помогне и на вас  Peace

Д-р Маркова е добър човек и добър лекар, много ведра и усмихната! И от мен имате глас за!

# 5 674
Да кажа за кардиолога - бях при Чаталбашева, направи ми супер подробен преглед - ехограф, кардиограма, кръвно, щитовидна жлеза, дробове... прегледът продължи около час, беше много внимателна , даде ми направление за изследване на хормон, кардиограмите, снимки от ехографа и не ми взе никакви пари. При нужда пак към нея бих се обърнала ✌
Къде приема?
Във Фи Хелт - зад панаира има пожарна, Фи Хелт се намира от другата страна на булеварда
Благодаря  bouquet

# 5 675
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте!Бихте ли ми препоръчали добър уролог в Пловдив.Става въпрос за болка в тестиса.Много благодаря предварително.

# 5 676
Здравейте!Бихте ли ми препоръчали добър уролог в Пловдив.Става въпрос за болка в тестиса.Много благодаря предварително.
ММ е доволен от д-р Ангел Димитров от Уро Медикс, която се намира в Транспортна болница.

# 5 677
Съветвам и за коннсултация с (хирург )и андролог, но до колкото ми е известно няма такъв в града.

# 5 678
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Благодаря!

# 5 679
  • Карлово/ Пловдив

Д-р Антонов Умбал " Св. Георги " Пловдив
Д-р Кадим " Умбал Св. Георги " Пловдив

И двамата от клиниката по урология етаж 9 на хирургичен блок.

# 5 680
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми очен хирург за операция на перде и поставяне на леща...

# 5 681
  • Euskal Herria
На свекър ми миналата година правиха такава операция - в клиника Луксор. Доволен е.

# 5 682
На свекър ми миналата година правиха такава операция - в клиника Луксор. Доволен е.

Майка ми също преди време, там и няма никакви забележки.

# 5 683
В търсене съм на кожен лекар за бебе. Най-вероятно се касае за атопичен дерматит. Прегледах темата, набелязах някои имена, но търся препоръка за лекар при който е проведено лечение на този вид проблеми.

# 5 684
Приятелка скоро води бебенцето си в Кожния диспансер.
Ако те интересува ще я  попитам при кой доктор
При доктор Лукова.

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 13:17 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт