Бял списък за гр. Пловдив

• 2 810 294
  • 13 605
  •   6
Отговори
# 5 760
Здравейте, препоръчайте добър кожен лекар в Пловдив, за тинейджър

# 5 761
Здравейте, може ли насока за добър гастроентеролог?

# 5 762
За гастроентеролог препоръчвам д-р Апостол Георгиев, преди беше завеждащ в окръжна, но вече само в Медлайн работи.

# 5 763
Благодаря ти, Gardje  bouquet

# 5 764
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър нефролог и уролог. Благодаря ви!! Казаха ми за доцент Николов -нефролог,но искам още мнения

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 17:20 от krems82

# 5 765
За уролог доц. д-р Димитър Шишков, окръжна болница

# 5 766
Никога....ама никога не ходете при Д-р Сава Иванов в Джи-Мед Пловдив. (онкохирург)
Този човек има синдрома на хирурзите. През живота си по-грубо и нехуманно отношение не съм получавала от никой доктор, без значение за какво става на въпрос.
Отидох при него с препоръки и предварителни уговорки, като трябваше от София да отида до ДжиМед. Уговорката беше да ми се направят пълни изследвания за проблема, който имам още в ДжиМед. Т.е. самият доктор да ги назначи и да се направят.
 Още при влизане ме разпита на 2 на 3 и извърши пункция , която беше изключително болезнена. През целия път към София съм пищяла от болки.
Питам- как лекар в "Бял списък",  действа, преди да има някакви резултати от изследвания. Изумена съм. За целия ми път от София ...влезнах за 3мин при Сава Иванов и ме съсипа психически и ми каза да си ходя, защото нямал време и до го посетя след 3 месеца пак.
Не мога да повярвам какви неща прочетох за него преди да го посетя и на какво бях свидетел. 
Той сам видя, че съм изключително уплашена и трепереща, тъй като се доверявам на чужд човек, уж предупреден че е спешен случай и предупреден че бия целия път до Пловдив, само защото са ми казали лекари, че се води един от най-добрите в България....т.е. доверявам му се.
Затвор за такива като него....без да преувеличавам!

# 5 767
Объркала си мястото, това е за черния списък, не за тук.

# 5 768
Объркала си мястото, това е за черния списък, не за тук.

Добавям го тук, защото именно от тук прочетох за въпросния лекар, че е бил в "Бял списък" .

# 5 769
Препоръчайте ми лекар за колоноскопия. Д-р Боянов от Пълмед добър избор ли е, към него ни насочиха?

# 5 770
  • Пловдив
Аз бях в Каридад при д-р Георги Попов, доволна съм.

# 5 771
Д-р Пенков в Еврохоспитал.

# 5 772
Аз бях в Каридад при д-р Георги Попов, доволна съм.
Д-р Пенков в Еврохоспитал.
bouquet

# 5 773
Препоръчайте ми лекар за колоноскопия.

Горещо ти препоръчвам д-р Антон Тодоров! Невероятен специалист и човек! Цял живот ще съм му благодарна.
http://www.dr-todorov.com/

# 5 774
Препоръчайте ми лекар за колоноскопия.

Горещо ти препоръчвам д-р Антон Тодоров! Невероятен специалист и човек! Цял живот ще съм му благодарна.
http://www.dr-todorov.com/
Точно той насочва майка  ми към д-р Боянов.

Общи условия

Активация на акаунт