Бял списък за гр. Пловдив

• 2 813 645
  • 13 618
  •   10
Отговори
# 6 000
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добър личен лекар в Пловдив? Simple Smile
Д-р Пенка Дамянова - обща медицина, педиатрия, хомеопатия
Д-р Пенка Стойнова - обща медицина, хомеопатия
Работят в " Рилон център " на Ул " Константин Величков 2"
Д-р Дурова - обща медицина, педиатрия, хомеопатия
Работи в ДКЦ " Св. Георги" на Бул " Васил Априлов 15 А"

# 6 001
  • Карлово/ Пловдив
Моля Ви, за препоръка за невролог, за възрастен човек.

Д-р Иво Мильотев - работи към Окръжна болница и частен кабинет.
Д-р Дошева - клиника по неврология на Умбал " Св. Георги " и платен прием.
Д-р Чудомиров - Медицински център " Хипократ Н"
Д-р Найденов - Умбал " Каспела" и частен прием.

# 6 002
Исках само да споделя колко доволна съм от гинеколожката Василева в ДиМед, Тракия. Е, много съм доволна! Супер внимателна и обяснява в детайли всичко, което прави.  Whistling Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 6 003
Здравейте Simple Smile Някой би ли могъл да ми каже дали д-р Калина Маджарова работи на частна практика?

# 6 004
Моля Ви, за препоръка за невролог, за възрастен човек.

Александър Михайлов, Пълмед
От Мильотев също съм доволна  Peace

# 6 005
  • Пловдив
Моля за препоръка за ортопед. За възрастен, не за дете. Не е нужно да работи със ЗК.
Възможно ли е да намеря ортопед за преглед в събота? Сетих се за Каспела, но на регистратура никой не вдига.

# 6 006
Мисля, че никой няма да ти вдигне на регистратурата. В отделението винаги има дежурен лекар. Освен в Каспела, мисля че и Еврохоспитал имат ортопедия. На бащата на моя близка там смениха тазобедрената става. Пробвай да отидете на място.

# 6 007
Някой беше похвалил сервиз за ремонт на компютри, който е близо до колелото на Панаира( само това съм запомнила като насочващо), но не помня името( на сервиза). Ще съм благодарна , ако можете да ми подскажете...?

# 6 008
 GTS компютри, под блока, в който преди беше ресторант Кишинев/Капитан Кук. Има голяма табела от към бул. Цар Борис III, не можеш да пропуснеш.

# 6 009
tonynette , благодаря, макар, че съм объркала темите( исках да питам в "Къде в Пловдив"  Simple Smile  и точно мислех да изтрия поста си тук  Simple Smile )

# 6 010
Абе, тръгнах да отговарям за втори път в Къде и даже реших, че ми е изтрито мнението, пък сме били в грешната тема. Дано помогнах. Сори за спама.

# 6 011
Здравейте пак! Къде е най-добре да си направя ФМ в Пловдив? М/у 18-23 г.с.
Д-р Кръшков в Селена.
Категорично ЗА!  Peace
А той специалист по ФМ ли е?

# 6 012
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте Simple Smile Някой би ли могъл да ми каже дали д-р Калина Маджарова работи на частна практика?
Не мога да ти кажа със сигурност! Работи към Умбал " Св.Георги " клиника по УНГ "
Предполагам, че може и частно да работи.

# 6 013
  • Карлово/ Пловдив
Моля за препоръка за ортопед. За възрастен, не за дете. Не е нужно да работи със ЗК.
Възможно ли е да намеря ортопед за преглед в събота? Сетих се за Каспела, но на регистратура никой не вдига.

Д-р Димов - клиника по ортопедия при Умбал " Св. Георги " Пловдив и Медицински център " Димед " Тракия.
Ако искаш координати пиши на лично.
Д-р Чифлигаров  - клиника по ортопедия на Умбал " Св. Георги " и Медицински център " Кючук Париж "

# 6 014
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте пак! Къде е най-добре да си направя ФМ в Пловдив? М/у 18-23 г.с.
Д-р Кръшков в Селена.
Категорично ЗА!  Peace
А той специалист по ФМ ли е?
[/quote

Д-р Борис Стоилов - АГ и фетална медицина - него препоръчвам.
Д-р Кръшков не го познавам, но и той май се занимава с тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт