Бял списък за гр. Пловдив

• 2 794 815
  • 13 520
  •   1
Отговори
# 6 225
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър кардиолог. Благодаря предварително.

# 6 226
     За миомни образувания с кой лекар бихте препоръчали да се направи консултация?
Ямаков

# 6 227
     За миомни образувания с кой лекар бихте препоръчали да се направи консултация?
Ямаков

Ema_P,благодаря за препоръката,от прочит тук-таме в темата бях си набелязала   д-р Леви/Паскалева или Иванов, но ще погледна как стоят нещата и с Д-р Ямаков.
Благодаря  bouquet

# 6 228
Char, докторът е много спокоен и внимателен. Работи и с направление, часовете се запазват онлайн. Като напишете името му в търсачката ще ви излезе сайта. И не на последно място е и онколог!

# 6 229
Char, докторът е много спокоен и внимателен. Работи и с направление, часовете се запазват онлайн. Като напишете името му в търсачката ще ви излезе сайта. И не на последно място е и онколог!

Hug

# 6 230
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър кардиолог. Благодаря предварително.
Зависи за какъв проблем? Аз вчера бях при Димитър Андонов - Фи хелт.

# 6 231
Моля препоръчайте ми дерматолог за бебе! Повече от месец имаме обрив под памперса.. мазах милото бебе с какво ли не и нищо не помага. Педито май стреля на посоки Sad

# 6 232
Моля, препоръчайте ми личен лекар в Кършияка. МЦ Хипократ ми е много удобен като локация, но нямам познати които да имат отзиви от ЛЛ там.

Моля препоръчайте ми дерматолог за бебе! Повече от месец имаме обрив под памперса.. мазах милото бебе с какво ли не и нищо не помага. Педито май стреля на посоки Sad

За съжаление не мога да ти препоръчам конкретен дерматолог, но в случай че не те насочат към някого, можеш да се обърнеш към специалистите в Кожния диспансер. Досега никой от моите близки не се е оплакал от отношението им, а и имат кабинет по Детска дерматология. Успех! Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 20:42 от Louren

# 6 233
Със судокрем маза ли чувала съм че той е най добрия

# 6 234
Ние сме ходили при Мариана Лукова за друг проблем.

# 6 235
За ЛЛ в Кършяка препоръчвам д-р Ардашев Peace

# 6 236
  • Пловдив

Пробвай с д-р Жанет Матева, за мен е добър диагностик. В сряда сме при нея за три месечно бебе с обрив на бузките.

# 6 237
Здравейте, моля за препоръка за добър невролог и ревматолог в Пловдив, без значение дали е по здравна каса или не.

# 6 238
aDaMaNt^, за дете или за възрастен?

# 6 239
Някой има ли мнение за някой от изброените ендокринолози: Веска Ватева, Станимира Станчева-Василева, Анилена Шикерова, В. Мечкаров? Всички работят в Асеновград,но за лекарите тамняма отделна тема.

Общи условия

Активация на акаунт