Бял списък за гр. Пловдив

• 2 793 043
  • 13 508
  •   3
Отговори
# 6 240
aDaMaNt^, за дете или за възрастен?
За възрастен Simple Smile

# 6 241
Някой има ли мнение за някой от изброените ендокринолози: Веска Ватева, Станимира Станчева-Василева, Анилена Шикерова, В. Мечкаров? Всички работят в Асеновград,но за лекарите тамняма отделна тема.

За Мечкаров има добри отзиви. Peace

# 6 242
За ЛЛ в Кършяка препоръчвам д-р Ардашев Peace

Благодаря, но за съжаление точно него искам да сменя. 

# 6 243
А мнения за д-р Дончев? АГ е в мед.център "ДИМЕД",Тракия.Записала съм час за петък,тъй като при д-р Мария Василева (за която прочетох добри отзиви) беше заета до 15.12,а аз видях две чертички вчера и бързо ми трябва специалист за преглед.Благодаря предварително. Simple Smile 

# 6 244
  • Пловдив
Какво точно ще ти прегледа два дни след теста? За да видиш плоден сак ЧХГ трябва да е над 1000. Сърдечна дейност около 15 дни след теста евентуално.....

# 6 245
Последната ми менструация беше на 12.10,тази трябваше да дойде около 12ти също.Е не дойде...имам закъснение около две седмици.Мисля че трябва вече да може да се установи. Simple Smile

# 6 246
  • Пловдив
Така става. Blush Защото с тест вчера, човек очаква, че закъснението е 2-3 дни.

# 6 247
Знам..повечето бъдещи  мами бързат да направят тест и чакат с нетърпение да закъснее..а аз все си мислих че не съм бременна и че ще дойде , макар че работим за бебе от близо година хихи Simple Smile

# 6 248

Така ли? Защо? На мен ми дава направления, няма навалица пред вратата, доволна съм.

# 6 249

Така ли? Защо? На мен ми дава направления, няма навалица пред вратата, доволна съм.

При него съм от години,

Скрит текст:
всъщност от отварянето на Медисити, но последните две-три години натрупах много негативни впечатления - неглежира оплакванията ми и после се стига до по-среиозни проблеми, последствията от които си влача със седмици; не веднъж, за да не кажа доста често, си се занимава с нещо друго докато аз обяснявам какви са ми оплакванията (проверява си фейсбука, цъка си игрички и т.н.). Майка ми също е негов пациент и два пъти вече след неговото несериозно отношение стигна до болница, щеше да стигне и трети път ако не бе адекватната намеса на негова колежка. Изобщо не мога да си обясня какво се случва, но моите наблюдения са, че през последните години той започна да занижава качеството на работата си. Допреди това не съм имала никакви оплаквания и не съм си и помисляла да го сменям с друг лекар.

# 6 250
Лоурен, истина е това за игрите и ФБ. Не ми харесва и това, че седи в гръб и някак все едно не слуша, но аз го посещавам рядко и обикновено искам направление за нещо и никога не отказва. Преди това бях при жена лл и като исках направления много мрънкаше.

# 6 251
А мнения за д-р Дончев? АГ е в мед.център "ДИМЕД",Тракия.Записала съм час за петък,тъй като при д-р Мария Василева (за която прочетох добри отзиви) беше заета до 15.12,а аз видях две чертички вчера и бързо ми трябва специалист за преглед.Благодаря предварително. Simple Smile 

Дончев, го пропусни( писала съм по- назад в темата- човека е на много години и маниера на работа му е оттогава, явно  и знанията не са опреснявани през последните години. За това, че след неговия преглед ми беше услужил с данните от направлението на колежка, няма да влизам пак в подробности).....щом за Василева са добри отзивите- насочи се към нея.

# 6 252
Отиди при д-р Котева във II ДКЦ. Няма да съжаляваш.

# 6 253
+ 1 за Котева.

# 6 254
Моля, препоръчайте ми личен лекар в Кършияка. МЦ Хипократ ми е много удобен като локация, но нямам познати които да имат отзиви от ЛЛ там.

Аз мога да препоръчам тези:
http://zdrave11.free.bg/About.html

Адекватни диагнози и реакция, сериозно отношение, отзивчиви и разбрани.

Общи условия

Активация на акаунт