Бял списък за гр. Пловдив

• 2 791 086
  • 13 498
  •   11
Отговори
# 6 315
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър педиатър за район Тракия работещ със ЗК, тъй като скоро ще раждам. Благодаря и Весели празници!

# 6 316
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми добър невролог за Пловдив, препоръчаха ми д-р Гроздев, който работи в Каспела, ако някой има мнение за него или някой друг моля да сподели.

# 6 317
Моля, препоръчайте ми добър невролог за Пловдив, препоръчаха ми д-р Гроздев, който работи в Каспела, ако някой има мнение за него или някой друг моля да сподели.

Проф. Пенка Атанасова
http://zdravenportal.eu/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84-%D0%BF%D0%B5%D0 … %B3-%D0%B5%D0%BB/

# 6 318
  • Пловдив

duhi_puhi, благодаря!

# 6 319
  • Пловдив
За д-р Янакиев в Медлайн ортопед - травматолог
Може ли мнение ?

# 6 320
  • Карлово/ Пловдив
Добър ортопед е д-р Янакиев, но както от всеки лекар има и доволни, а и недоволни. Поздрави и за много години!

# 6 321
Здравейте, момичета! Първо : За много години! Да е пъстра и споделена новата година! Имам проблем от миналата и искам да го споделя с вас и да ако можете да ме насочите към кого да се обърна. Откриха ми киста на ляв яйчник - 34 мм и на десен 14 мм. Тъй като съм вече 2 години без цикъл и двамата лекари са на мнение, че кистите трябва да се премахнат по оперативен път. Единият е за лапароскопия, другия за отворена операция, дори с намерение за хистеректомия. ( То вече защо са ви тези органи, да не би да раждате? - думите са на единия лекар Sad ). При положение, че са ми правени туморни маркери и стойностите са много ниски, не мисля, че това е единственото решение. Тъй като не съм от Пловдив, бихте ли ми препоръчали добър специалист в Пловдив, или клиника, в която да ми направят изследвания и да решат в крайна сметка, кое е по-доброто за мен.
Благодаря! Simple Smile

# 6 322
  • Пловдив
За много години!
Ива, много е трудно да се отговори на въпросите, винаги има много гледни точки. Ще се опитам да изкажа моите впечатления.
Имах киста 12 мм и няколко по-малки, после ми откриха и миоми, казаха, че имам и полипи. Отидох в "Пълмед" при д-р Патишанов. Аз съм доволна от него, според мен е добър и като лекар, и като човек, друга съфорумка тук е споделяла, че не е доволна, но никъде няма еднакви мнения за който и да е доктор, винаги има от всичко.
Той ме оперира, каза, че в хода на операцията ще прецени дали да ми остави яйчник(ци) и матка и аз подписах това. След операцията ми се каза, че е преценил, че е по-добре да се изчисти всичко и го е направил. Даде ми избор - лапароскопска или рязане, аз категорично бях за лапароскопската и минута не съм съжалявала за това. Моя колежка беше с рязане, 3 месеца не можеше да ходи изправена. Аз на втория ден ходех, от петия всеки ден водех и вземах дъщеря си от училище, а след 15 дни ходих на екскурзия до Мюнхен и Баварски замъци - 28 часа с автобус до там, после ходене из града и катерене по баирите до замъците. Чувствах се прекрасно.
Колкото до пълната хистеректомия, все още не знам дали наистина се е наложило или е направено заради парите. Миналата година излязоха доста статии и предавания по телевизията, че за да се точи здравната каса се предприемат и ненужни операции от този род, но наистина не знам дали е било наложително. Факт е, че се чувствам идеално, нямам никакви проблеми и ако се наложи отново бих избрала това.
Може би варианта е да не се подписва съгласие за хистеректомия, а ако има нужда да се оперира втори път, но лично аз предпочетох да си го спестя, може би се предоверих (пак да кажа, че идея си нямам как е било точно и дали някой не е скрил истината от мен), но не съжалявам.

# 6 323
За много години!
Ива, много е трудно да се отговори на въпросите, винаги има много гледни точки. Ще се опитам да изкажа моите впечатления.
Имах киста 12 мм и няколко по-малки, после ми откриха и миоми, казаха, че имам и полипи. Отидох в "Пълмед" при д-р Патишанов. Аз съм доволна от него, според мен е добър и като лекар, и като човек, друга съфорумка тук е споделяла, че не е доволна, но никъде няма еднакви мнения за който и да е доктор, винаги има от всичко.
Той ме оперира, каза, че в хода на операцията ще прецени дали да ми остави яйчник(ци) и матка и аз подписах това. След операцията ми се каза, че е преценил, че е по-добре да се изчисти всичко и го е направил. Даде ми избор - лапароскопска или рязане, аз категорично бях за лапароскопската и минута не съм съжалявала за това. Моя колежка беше с рязане, 3 месеца не можеше да ходи изправена. Аз на втория ден ходех, от петия всеки ден водех и вземах дъщеря си от училище, а след 15 дни ходих на екскурзия до Мюнхен и Баварски замъци - 28 часа с автобус до там, после ходене из града и катерене по баирите до замъците. Чувствах се прекрасно.
Колкото до пълната хистеректомия, все още не знам дали наистина се е наложило или е направено заради парите. Миналата година излязоха доста статии и предавания по телевизията, че за да се точи здравната каса се предприемат и ненужни операции от този род, но наистина не знам дали е било наложително. Факт е, че се чувствам идеално, нямам никакви проблеми и ако се наложи отново бих избрала това.
Може би варианта е да не се подписва съгласие за хистеректомия, а ако има нужда да се оперира втори път, но лично аз предпочетох да си го спестя, може би се предоверих (пак да кажа, че идея си нямам как е било точно и дали някой не е скрил истината от мен), но не съжалявам.

Много благодаря за споделеното ЗлаВещица! Точно това имах предвид, че в много случаи се правят операции просто за да се източат пари от Касата. Това ме притеснява най-вече. Определено ми хареса това, което сподели за лапароскопията. Имах нужда от това мнение. Отново БЛАГОДАРЯ!

# 6 324
  • Близко съм
Здравейте на всички. За много години желая ви здраве и много щастие. Искам да ви попитам бях при д-р Хр. Георгиев препоръча ми да си направя изследванията: TSH, TRO-Ab, Tg-Ab, Testosteron, DHEA-S, A....(последното не го разчитам затова не мога да го изпиша знам че е свързано с щитовидната жлеза) в Бодимед. Искам да попитам и за друга лаборатория в, която съвкупно да ми направят изследванията,защото досега като търсих има някои, които не ги предлагат в услугите си. Искам да мина през две лаборатории тъй като искам да се застраховам да не объркат нещо в Бодимед .  Благодаря ви.

# 6 325
Здравейте на всички. За много години желая ви здраве и много щастие. Искам да ви попитам бях при д-р Хр. Георгиев препоръча ми да си направя изследванията: TSH, TRO-Ab, Tg-Ab, Testosteron, DHEA-S, A....(последното не го разчитам затова не мога да го изпиша знам че е свързано с щитовидната жлеза) в Бодимед. Искам да попитам и за друга лаборатория в, която съвкупно да ми направят изследванията,защото досега като търсих има някои, които не ги предлагат в услугите си. Искам да мина през две лаборатории тъй като искам да се застраховам да не объркат нещо в Бодимед .  Благодаря ви.
Правих хормонални в бившите Хронолаб - преди бях доволна за други изследвания, но за хормони не ги бях ползвала... еми ... не ги препоръчвам - излязоха едни абсурдни противоречиви стойности, че ендокринолога се почуди, почуди, пък ми каза да си направя на друго място и следващия път отивам пак в Бодимед... толкова с моите експерименти по отношение на лаборатория...

# 6 326
  • Близко съм
Тоест доволна си от Бодимед?

# 6 327
Тоест доволна си от Бодимед?
Да
За хормонални за съжаление не съм намерила алтернатива в града...

# 6 328
  • Пловдив
Oт 15 год.се налага да пускам същите изследвания на всеки  6 месеца-само в Бодимед.Там хормоналните изследвания са най-точни.Мое мнение и на поне трима ендикринолози.

# 6 329
  • Близко съм
Значи да не търся втора лаборатория? А как точно се правят изследванията?

Общи условия

Активация на акаунт