Бял списък за гр. Пловдив

• 2 785 137
  • 13 451
  •   5
Отговори
# 6 345
  • Пловдив
В поликлиниката на Понеделник пазара.
Герда, някой по конкретно?

# 6 346
А някой да има впечатления от др. Мерджанова?Работи като АГ в УМБАЛ Св.Георги и има частен кабинет близо до МГ.Записах се при нея да ми води ЖК и ще съм благодарна,ако някой може да изкаже мнение за нея.

# 6 347
Здравейте, някой знае ли какво е работното време на Д-р Крема?

# 6 348
Здравейте. Търся спешно  добър физиотерапевт в Пловдив, който да работи със Здравна каса. Някой може ли да ми препоръча?

# 6 349
Здравейте, знае ли някой къде се е преместил д-р Росен Петров - АГ. Работеше в Хипоталамус, но от около месец казват, че вече не е там. Пробвах се да му се обадя на мобилен, но не вдига. Ако някой знае, моля да даде координати на кабинет.
Благодаря!

# 6 350
  • Пловдив
Мнения за др.Танев АГ да има някой?

# 6 351
Зад училище Георги Димитров се е преместил д-р Росен Петров, там има лаборатория на Бодимед и в същата сграда приемни кабинети.

# 6 352
Това ул. Кавала 20 ли е?

# 6 353
Отзиви за Д-р Диба УНГ в Каспела?

# 6 354
Направихме преглед с детето,  еднокротен - един вид по спешност и той беше свободен.  Зависи какъв е проблема Ви? Мисля,  че за деца не е особено подходящ.  Повторихме прегледа при друг лекар,  в друго лечебно заведение.

# 6 355
За УНГ д-р Елмония Арнаудова. Чичо Гугъл ще ви даде координати.

# 6 356
Здравейте, търся добър ревматолог.

# 6 357
  • Пловдив
Д-р Росен Петров работи в Онкологията .КОЦ 1база

# 6 358
Мнения за др.Танев АГ да има някой?
Аз! Абсолютно отрицателни! Прави ми лапароскопия преди 3 години. Две години по-късно имам правена втора лапароскопия при друг доктор. Разликата е огромна, в полза на втория.
Освен това след операцията вече нямаше абсолютно никакъв интерес към проблемите ми, които бяха в областта на забременяването. Абсолютно нищо не обясняваше, дори при конкретно зададен въпрос.
Затова учудването ми, че работи вече в репродуктивна клиника е  голямо.  Не бих му се доверила. Ако е истински лекар, ще работи с еднакво желание и в ДКЦ-то(аз го посещавах там), и в частната клиника.

# 6 359
Направихме преглед с детето,  еднокротен - един вид по спешност и той беше свободен.  Зависи какъв е проблема Ви? Мисля,  че за деца не е особено подходящ.  Повторихме прегледа при друг лекар,  в друго лечебно заведение.
Благодаря!
Не за дете, за възрастен. А имаше ли съществена разлика в двата прегледа и евентуално диагнозата/лечението? Тоест от втория преглед сте по-доволна ли?

Общи условия

Активация на акаунт