Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 790
  • 13 407
  •   1
Отговори
# 7 200
  • Пловдив
Три пъти се опитвах да си запиша час.....по различно време на годината. Кофти късмет, вероятно......Току що пробвах през супердок....ами пак няма час до 7.01.......Утре ще звънна в клиниката да питам отсъства ли или всичко е заето. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 7 201
  • до едно тепе
При Лесинска водим сина ни. Първия път беше на 18м и ходихме заради леко кривене на едното око. Коригира се тогава само с гимнастика. Внимателна е и спокойна, но час се записва често за след месец. Сега го водим за късогледство и астигматизъм. Последния път имаше 4 месечно бебе на преглед

# 7 202
Ще си отбележа д-р Минева за друг път, срещнах доста добри отзиви за нея.
 рА Лесинска дали работи по ЗК, тъй като не намерих информация?

Редактирам се, сега видях че работи. Много благодаря на всички ви Flowers Tulip

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 21:43 от Poliiii

# 7 203
Дазел, след като д-р Минев ще отсъства до 8.01. логично е и д-р Минева да е в отпуск. Аз водих малката на профилактичен преди първия учебен ден. Има невероятен подход към децата. Но моята вече я водя пораснала.

# 7 204
Аз съм водила два пъти сина ми при д-р Лесинска. Доволна съм, но часове се запазват трудно. В петъците работи на частно и се намират по-лесно, но пак за поне след 2 седмици. А и кабинетът й е трудно достъпен с количка. Последно бяхме при д-р Томова в Луксор и също съм доволна.

# 7 205
  • Карлово/ Пловдив
+1 за Д-р Стоянова от Луксор . Страхотен човек и специалист , познавам я лично, добре се отнася с пациенти , а и ми беше някога асистент по очни болести!

# 7 206
Благодаря на всички за отзивите!
Скрит текст:
Трябваше ми по-конкретно лекар с подход към децата, защото д-р Шишкова направо се нахвърли на дъщеря ми, инструктира ме как да й държа главата и всички крайници, съответно детето се разплака, повече не й даде да я доближи, а лекарката непрекъснато повтаряше как не можела да види нищо, защото ту лампите се отразявали в зениците, ту зеницата била под клепача, ту нямало нищо, привиждало ни се Grinning А както не виждаше, така успя да смени две диагнози. Накрая се оказа, че ние сме си виновни, защото те толкова малки деца не можели да преглеждат.
Успях да запазя час при д-р Лесинска, явно покрай празниците има повече свободни часове. Още веднъж благодаря!

# 7 207
  • до едно тепе
Малки колко да са малки. Хората преглеждат недоносените бебета още на 2-3м възраст. Това,че даден лекар няма представа как да го направи, не означава,че друг няма да може.
При д-р Лесинска е възможно просто да са ви вкарали в графика и да са дублирали някой час. Особено ако е платен прегледа. Въоръжете се с търпение, защото се случва да се чака повечко, но определено децата ги пускат по-бързичко от възрастните. Аз лично съм доволна. Дори и да е раздразнено детето се стреми да го прегледа както трябва, обяснява ако имате въпроси.

# 7 208
  • малкия йеросалим
Мнения за д-р Тулев?

# 7 209
  • Карлово/ Пловдив
https://Твърдо не! Обосновка може на лично!

# 7 210
Здравейте,бихте ли препоръчали добър очен лекар.  Става дума за дете на 5 г.
Нашата история е следната- няма никакви оплаквания с очите,но аз реших да я заведа профилактично. Взех направление и ходихме при един много хвален офталмолог в града ни( Хасково). Според него е с далекогледство с диоптър +1.75 на двете очи. Веднага изписа очила.
Иска ми се да я заведа при още един лекар за второ мнение.

# 7 211
Нашата история е следната- няма никакви оплаквания с очите,но аз реших да я заведа профилактично. Взех направление и ходихме при един много хвален офталмолог в града ни( Хасково). Според него е с далекогледство с диоптър +1.75 на двете очи. Веднага изписа очила.
Скоро пак коментирахме. Д-р Минева, но ще е на работа след 12.01.19 г. или д-р Лесинска.
Върнете се две страници назад и прочетете.

# 7 212
  • Пловдив
Др.Стоянова, рабати в клиника Луксор, може и с направление.

# 7 213
Скоро пак коментирахме. Д-р Минева, но ще е на работа след 12.01.19 г. или д-р Лесинска.
Върнете се две страници назад и прочетете.
Д-р Минева ще работи на 7 януари и има свободни часове. Впрочем, с д-р Минев обикновено отсъстват семейно, пък за него това не е проблем. Странно....

# 7 214
Здравейте,първо ЧНГ,бъдете много здравички, щастливи и положително настроени 🤗
Днес се обадих в Медлайн за да си запиша час за доктор Апостол Георгиев,казаха ми,че той си дава часовете,а прегледа е платен.Може ли някой които е ходил при него да ми каже цената на прегледа каква е и ще ми трябва ли направление ако се наложи хоспитализация.Ще съм ви благодарна за отговора.Поздрави😊

Общи условия

Активация на акаунт