Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 863
  • 13 791
  •   7
Отговори
# 7 185
  • Карлово/ Пловдив
Да питам и тук - ехография на шестмесечно бебе? Къде да го заведа? С направление за образна диагностика, не за педиатър. Д-р Косев? Друг?

Навсякъде може да го заведеш! И при д-р Косев и при д-р Христов , но те двамата само в определени дни правят коремна ехография. И при Якова в Тракия и други.

# 7 186
Доктор Якова е много внимателна, и за мамография я препоръчвам горещо.

# 7 187
+1 за д-р Якова. Редовно ходя при нея за мамография. Внимателна и компетентна.

# 7 188
  • Пазарджик
Здравейте!Може би е писано по-напред в темичката,но нямам време да изчета.
Въпросът ми е свързан с препоръка за добър кардиолог.Става въпрос за ММ.

# 7 189
Може ли мнение за д-р Мантаркова? Пращат ни за ехография на 6 месеца. И направлението ни е издадено на 19.12, а най-ранният час при тази лекарка е за 16.12. Ще имаме ли проблем  и дали да ходя ЛЛ да анулира направлението?

# 7 190
Ако имате час за 16.01. няма да има проблем. И аз съм водила детето при нея.

# 7 191
Нефролог д- р Николов в Хипократ Н. Била съм при него след обикаляне на хирург,уролог и друг нефролог. Бяха решили, че имам камъни в бъбреците заради еритроцити в урината. Е оказа се след половин година обикаляне от кабинет на кабинет, че имам цистит, а болката ниско долу в корема( заради която всъщност започнах обикалянето от кабинет на кабинет) е от колит. Не бях за него изобщо, но беше много внимателен и отзивчив, назначи ми лечение и мъките приключиха.

Здравейте, искам да попитам за болките ниско в корема как се установи че е колит тъй като аз също имам болки ниско

# 7 192
Може ли мнение за д-р Мантаркова? Пращат ни за ехография на 6 месеца. И направлението ни е издадено на 19.12, а най-ранният час при тази лекарка е за 16.12. Ще имаме ли проблем  и дали да ходя ЛЛ да анулира направлението?
Както вече са отбелязали преди мен, направлението няма да е изтекло, може да ползвате часа си.
Аз също водих детето си при нея и съм с добри впечатления- много спокойна и внимателна към детето, доволна съм от прегледа, изслуша и отговори на всичките ми въпроси.

# 7 193
  • до едно тепе
Нефролог д- р Николов в Хипократ Н. Била съм при него след обикаляне на хирург,уролог и друг нефролог. Бяха решили, че имам камъни в бъбреците заради еритроцити в урината. Е оказа се след половин година обикаляне от кабинет на кабинет, че имам цистит, а болката ниско долу в корема( заради която всъщност започнах обикалянето от кабинет на кабинет) е от колит. Не бях за него изобщо, но беше много внимателен и отзивчив, назначи ми лечение и мъките приключиха.

Здравейте, искам да попитам за болките ниско в корема как се установи че е колит тъй като аз също имам болки ниско
Ами доктора видя, че червата ми са пълни с газове. Болката беше ниско долу вдясно. Минах през гинеколог- каза че не съм за нея. После хирург ме препрати на ехограф заради еритроцитите в урината. Там докторката" видя" камъни. След това нефролог- тя нищо не видя ама ей пий си НСПВС. Поссле уролог- нови лекарства. Нещата се задълбочиха с жесток цистит и АБ от които нямах сили да се кача по стълбите до вкъщи. Натиснах си тогавашната ЛЛ за друго направление за нефролог и отидох при д- р Николов. Оказа се, че е трябвало още хирурга да ми пусне стерилна урина, защото еритроцитите в урината са признак за инфекция и можеше да ми спести много обикаляне. И понеже Николов не видя абсолютно никакъв проблем с бъбреците, а само мноооого газове, ми изписа лечение и диета. За седмица бях добре. Смених си и ЛЛ след този случай и още 2-3 издънки, последвали го.Но това беше при мен. При вас може да е от друго.

# 7 194
Здравейте! Търся офталмолог, който да се справи с преглед на 1-годишно дете. Днес бяхме в клиника Луксор при д-р Шишкова, но прегледът не успя да се осъществи Simple Smile

# 7 195
Здравейте, препоръчвам д-р Стоянова от Луксор - страхотна е и работи добре с деца.

# 7 196
Благодаря, но по-скоро няма да се върнем там след държанието на гореспоменатата лекарка.

# 7 197
  • Пловдив
Доктор Минева.
Кабинетът ѝ е в Селена.

# 7 198
  • Пловдив
Абе и аз мислех за нея, защото доста я препоръчвате, но аз на работа не съм я сварвала тази жена.....

# 7 199
  • Пловдив
А сега де!
Ти всеки ден ли си в болницата?

Общи условия

Активация на акаунт