Бял списък за гр. Пловдив

• 2 776 188
  • 13 407
  •   1
Отговори
# 7 170
  • до едно тепе
от кои лични лекари сте доволни? трябва да сменя моя тази седмица и не знам към кого да се насоча
Четете ли изобщо отговорите, след като си зададете въпроса? И в двете теми, в които го задавахте ви се отговори с поне 2-3 имена.

# 7 171
от кои лични лекари сте доволни? трябва да сменя моя тази седмица и не знам към кого да се насоча
Четете ли изобщо отговорите, след като си зададете въпроса? И в двете теми, в които го задавахте ви се отговори с поне 2-3 имена.
сметнала съм за недостатъчно Wink разпитала съм и съм намерила отрицателни мнения Wink така че продължавам да търся, не се хвърлям на първия предложен!

# 7 172
  • до едно тепе
Ами хубаво, но е добре и да кажете, че искате още препоръки. Иначе остава впечатлението, че се задава въпрос без да се чете отговора✌

# 7 173
  • Пловдив
Свестен ЛЛ няма да намерите. Ако намерите, ще е претоварен, ако има много пациенти, ще има малко направления. Уточнете какви компромиси можете да направите и си харесайте малкото зло. С високи изисквания ЛЛ няма да откриете.

# 7 174
  • Пловдив
Не е за тук въпроса,ама...търся мнение за кабинет по иглотерапия и акупунктура Thinking

# 7 175
  • Пловдив
Да питам и тук - ехография на шестмесечно бебе? Къде да го заведа? С направление за образна диагностика, не за педиатър. Д-р Косев? Друг?

# 7 176
  • Пловдив
Не е за тук въпроса,ама...търся мнение за кабинет по иглотерапия и акупунктура Thinking

Преди години сме посещавали кабинет за източна медицина "Бойка", ул. Родопи № 107.

# 7 177
  • Пловдив

Преди години сме посещавали кабинет за източна медицина "Бойка", ул. Родопи № 107.
И аз за него четох,ама ако има и от други доволни...

# 7 178
За ехография на бебе - д-р Данева.
Е, няма друг такъв лекар.Като софийските е.
Наложи ми се и водих бебето при нея.
Апаратът й е модерен, прави доплер!. Знае всички модерни подходи, но има опитът и задълбочените уменията на старата школа. Наясно е с модерните течения в захранването и съветва, кое е подходящо канкретно за вашето бебе.

# 7 179
  • Пловдив
gerda Hands Plus1 Д-р Данева е уникална, наистина. Друг лекар не е припарвал до детето ми от раждането му.  Много точна и много адекватна.

# 7 180
Говорите за д-р Данева,  която е завеждащ на педиатричното отделение в Пълмед,  ли?

# 7 181
Някой ходил ли е при нефролог здравка цветкова вми пловдив трябва ми мнение за нея и ако може препоръчайте и  други нефролози

# 7 182
  • до едно тепе
Нефролог д- р Николов в Хипократ Н. Била съм при него след обикаляне на хирург,уролог и друг нефролог. Бяха решили, че имам камъни в бъбреците заради еритроцити в урината. Е оказа се след половин година обикаляне от кабинет на кабинет, че имам цистит, а болката ниско долу в корема( заради която всъщност започнах обикалянето от кабинет на кабинет) е от колит. Не бях за него изобщо, но беше много внимателен и отзивчив, назначи ми лечение и мъките приключиха.

# 7 183
Благодаря Ще го потърся в интернет

# 7 184
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Димитър Николов е много добър специалист по вътрешни болести и нефрология. Препоръчвам го, защото е не само добър лекар , но и човек с голямо сърце, което е важно. Всеки пациент получава нужното внимание. Аз насочвам пациентите си при нужда от специалист по вътрешни болести и нефрология към д-р Николов.
Аз също му ставам пациент когато имам проблеми в сферата му.
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт