Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 625
  • 13 407
  •   2
Отговори
# 7 215
https://Твърдо не! Обосновка може на лично!

Не знам причината за тази категоричност, но по мое мнение и това на познати, които са ходили при него, е много добър диагностик( за качествата му като хирург нищо не мога да кажа, но за профилактични прегледи според мен може да му се има доверие 👍).

# 7 216
  • Карлово/ Пловдив
https://Твърдо не! Обосновка може на лично!

Не знам причината за тази категоричност, но по мое мнение и това на познати, които са ходили при него, е много добър диагностик( за качествата му като хирург нищо не мога да кажа, но за профилактични прегледи според мен може да му се има доверие 👍).

Това мнение за  категорично  - не! Е изградено на база поредица от случаи насочени за операция без обоснована необходимост от такава и на база извършени от него операции. А тези случаи са реални. Поздрави и за много години!
Всеки си има все пак глава на раменете и може да прецени къде да ходи, като после си носи и последствията от взетото решение. Писах ти на лични.

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 18:23 от docsi

# 7 217
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте,първо ЧНГ,бъдете много здравички, щастливи и положително настроени 🤗
Днес се обадих в Медлайн за да си запиша час за доктор Апостол Георгиев,казаха ми,че той си дава часовете,а прегледа е платен.Може ли някой които е ходил при него да ми каже цената на прегледа каква е и ще ми трябва ли направление ако се наложи хоспитализация.Ще съм ви благодарна за отговора.Поздрави😊
Здравей, д-р Георгиев е началник на гастроентерология на болница " Медлайн " обади му се по телефона и го питай за час и цена на прегледа. Обикновено ако се наложи да лежиш в болница лекаря специалист от доболничната помощ  или болнична помощ може да пусне такова за хоспитализация и да пропуснеш личен лекар.
Втори вариант ти е личен лекар с направление за хоспитализация 7.
Поздрави!

# 7 218
Много ти благодаря за отговора 🙂

# 7 219
Здравейте!
Мнения за проф. Мария Малинова акушер гинеколог гр. Пловдив

# 7 220
Била съм при д-р Карагьозан и д-р Йончев не бях доволна от тях. Д-р Йончев ми беше казал, че само инвитро мога да забременея, да ама не забременях си нормално без проблем. Д-р Карагьозан на частен преглед вземи 50 лв само да бръкне с пръстите и това беше. Изписа лекарста и прецени че съм за тях само с бъркане. Прегледа беше буквално 1 мин.

# 7 221
Д-р Алтай Косев, мамолог. Преди време го бях вписала в черния списък, заради начина по който овикваше пациентките си, но тези дни ми се наложи отново да го посетя и  срещнах изключително спокойно и  човешко отношение. Професионализма и преди това го имаше, но нервите бяха в повече. Сега, определено препоръчвам въпросния доктор.
Карагьозян и Йончев- определено не са за този списък.

# 7 222
Йончев няма място в белия списък.

# 7 223
д-р Косев - работи със стара терминология, наблюдава се тенденция да се хиперболизира описа находките.
Там ми казаха - тая дето е нераждалата на 38 години, какво чакаш на тия години, какво да я правим? т.е. ехография или мамография.
Не стават.За нафталина са или да преглеждат бабички.
Препоръчвам д-р Якова от ДКЦто в Тракия, много внимателна и прецизна.

# 7 224
Само дето мамографа  й е развален и не се знае кога ще работи.
Аз, също бях изкоментирана на висок глас, че съм кастрирана....та не остана никой не запознат със състоянието ми, но това което видях  при преди дни, беше коренно различно отношение. Да се знае.

# 7 225
  • Пловдив
А за д-р Якова как записвате час? Още не съм завела бебето, звъня 100 пъти на посочения телефон в работно време и никой не вдига. От регистратурата казват "Час само на нейния телефон!"...
Ще ми изтече направлението накрая. Sad

# 7 226
При Якова Дигитален мамограф има, миналия месец ходих.
 Аз принципно в София си се преглеждам на мямография, така че имам някаква база за сравнение.

# 7 227
За Якова и аз се пробвах по телефона, като не стана отидох на рецепция- там ме информираха, че мамографа е развален и не се знае кога ще го оправят. Но, на ехограф- гледала.

# 7 228
  • Пловдив
Може ли препоръка за ревматолог?

# 7 229
  • Пловдив
Много е модерно в последните 10 години да не се дава вода на бебета. Първата кърма била водниста и то, видиш ли, така пиело вода. После се засищало с кърмата. И ако може 24 часа да суче непрекъснато, още по-добре. ОК.  Но за мен не беше ОК. Бебето има нужда от адекватна майка, а не мъченик неспал с месеци на предела на физическо и психическо изтощение. Моето дете като бебе не близваше вода. Не е кърмено. И до днес вода не пие. А трябва! Така че водете се по бебето. Не знам как стои въпроса с направления за бебета. Не би следвало в това отношение да има лимит. Просто тропни по-силно по бюрото на компетентната педиатърка.

Прочетох доста мнения за проблеми за издаване на направления за деца (за Здравната каса това са лицата до 18 г. ). Не разбирам и недоумявам защо личните лекари и специалистите ги пестят!?!? Лимитите, които имат лекарите, без значение дали са специалисти или лични лекари, са САМО за пациенти над 18 г., но дири и за тях има изключения. За направления на деца (до 18 г.) те НЯМАТ лимити - друг е въпросът дали правилно оформят направлението и дали програмата, с която работят е достатъчно умна, за да различава дете от възрастен - казвам програмата или софтуерът, защото с него те се отчитат към касата, от отчетите им зависят и плащанията и глобите от здравната каса. Описаното е на база професионалният ми опит, който е пряко свързан с проблема.

Общи условия

Активация на акаунт