Бял списък за гр. Пловдив

• 2 779 834
  • 13 427
  •   6
Отговори
# 7 290
Задължително пусни АСАТ и АЛАТ, ГГТ и албумин. Най-добре е обаче да минеш първо през ЛЛ.
Утре ще отида,но общо взето ми дава направление за каквото искам
Затова питам
Вътрешни болести или хирург?

# 7 291
Ако е черния дроб е по-скоро за гастроентеролог.

# 7 292
Здравейте, момичета,
някой знае ли дали в онкологията на ВМИ на В. Априлов правят конизация на шийката на матката с лазер или поне с електронож?
Ако не, моля за препоръки за болница и добър лекар.
А как стои въпросът с лапароскопска хистеректомия? Не знам кое от двете ще се наложи. Надявам се да е първото. На 45 години съм. Цитонамазка ПАП 3 Б, ЦИН 2. Искам минимум упойки, кървене, тампонади, конци, катетри и лежане...
Благодаря предварително

# 7 293
Ако е черния дроб е по-скоро за гастроентеролог.
Благодаря
Добър такъв в Пловдив?

# 7 294
Ел73, отивай в София. Тук май никой не прави това.

# 7 295
  • Пловдив
В "Селена", Минев прави и конизация с лазер, и лапароскопска хистеректомия. Но цени не знам. Едва ли ще е евтино.....

# 7 296
Не ми се сърди дазелче, но не е онколог.

# 7 297
  • Пловдив
Не се сърдя. Хич даже. Blush Ама да изрежеш един конус не е чак такава висша математика. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 7 298
Напротив.Ако жената не е раждала, а и е млада..Много важно е кой къде ще прави хистологията.

# 7 299
Благодаря ви. Чакам още отговори.  Значи в онкото наистина май само със скалпел работят. Исках да съм подготвена.
Ще платя каквото трябва. Хвърляме пари за какви ли не глупости...
Това ми е важно. / на кой не е../

# 7 300
  • Пловдив
Именно. Цитонамазките на Минев ги гледа шефът на патоанатомията във ВМИ доц. Беловеждов. Конизациите, надявам се също да е той.....

# 7 301
Раждала съм. Не мисля, че съм млада..

# 7 302
След лоша цитонамазка отидох веднага във ВМИ в онкоотделението.Яд ме е че не запомних името на докторката.На средна възраст беше.Не бях раждала.....а и веднага ми каза,че най-добре в частния и кабинет до Лайпциг да отида.Е не отидох.Аз също бих потърсила мнение в СФ както Герда препоръча.Или евентуално също бих се доверила на Минев...преди време доверен ми лекар ми го препоръча конкретно за проблеви с шийката.

# 7 303
Скенер на глава къде и при кого?
Към Хирургиите ме насочиха към някакъв млад лекар мисля, но му забравих името. Случаят е малко особен защото приемам определени лекарства, не се знае дали ще може контраст и пр. Така че ни се иска да е отговорен човек.

# 7 304
Аз не бих си доверила живота на човек без онкоспециалност. А да не ви говоря, какви модерни неща има в София.Говоря от личен опит, аз също бях пред лазерна "лед".

Общи условия

Активация на акаунт