Бял списък за гр. Пловдив

• 2 785 516
  • 13 456
  •   9
Отговори
# 7 635
Как така 4-5 години?
Толкова пари, за такъв кратък срок?
Аз имам мост от 20+ и не е мръднал, имплант за 4-5?!

# 7 636
Именно-много пари за неизвестен период от време.Питайте познати,които са слагали  как е дъвченето и натоварването,колко време е минало.

# 7 637
Листопад, полезно ще е да кажеш коя е известната клиника.
За висок клас импланти ме увериха, че тр да издържат 15-20 години, но за мен са доста скъпи. Мисля, че може би е по-важно кой ти ги поставя, така че целта ми е да разбера кой е добър в работата си първо, за да реша какво да правя.

И на мен ми е интересно мнение за добър имплантолог.Според мен добър е този,на когото имплантите издържат повече от 4-5 години.Вече знам за няколко познати,на които след слагане до 1 година се разклащат. Единия си ги е правил в известна клиника тук много импланти с мостове върху тях и няма 2 години всички се клатят и са в чуденка какво да правят. 
Здравейте. Бихте ли препоръчали добър дентален имплантолог?

# 7 638
Някой има ли мнение за д-р пенка акрабова – илиева - гастроентеролог?

# 7 639
Здравейте,имам дъщеря на 7 години, която постоянно е зачервена отдолу. Водила съм я на 2 нефролози, 2 кожни и 1 гинеколог в Пловдив . Докато прилагам лечението нещата утихват и отново се появява проблема,след това.Не знам вече какво да я правя и къде да я заведа?

# 7 640
  • Пловдив
Здравейте,имам дъщеря на 7 години, която постоянно е зачервена отдолу. Водила съм я на 2 нефролози, 2 кожни и 1 гинеколог в Пловдив . Докато прилагам лечението нещата утихват и отново се появява проблема,след това.Не знам вече какво да я правя и къде да я заведа?
Слънчице, пробвала ли си промивка с отвара от смрадлика (тетра) веднъж дневно веднага след лечение? Действа антисептично и при много мои познати (а и при мен като дете) е помагало безотказно.

# 7 641
Моята е на 8 години и също доста се зачервява. Само с личната съм споделяла и тя ме посъветва да правим бани със смарадлика. Правихме известно време, уж имаше затишие, но нещата през няколко дни се повтарят непрекъснато. Крем здраве ни е първият помощник. Сподели ми какво лечение са ви приложили на вас, ако искаш на лични. Благодаря!

# 7 642
Бани със смрадлика сме правили и кортекостероидни кремове сме мазали, но всичко е временно.

# 7 643
Може ли да ми препоръчате добър нефролог за възрастни?

# 7 644
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър психиатър  в Пловдив?

д-р Кандиларова, д-р Арабаджиев.
И двамата са млади, но изключително квалифицирани.

# 7 645
Слънчице, единственото спасение при моята дъщеря е минимум два пъти дневно тоалет, след ходене по голяма нужда задължително измиване. Иначе мехлемът с риванол, приготвен по рецепта от д-р Йончева /детски АГ/ много помогна. Няма кортикостероиди в него. Единственото лошо е, че цапа ужасно и не се пере от бельото.

# 7 646
Тони има ли го този мехлем по аптеките?

# 7 647
Момичета, моля за препоръка за ортопед за рутинен преглед на бебе на 3 месеца. Родена е в Селена и там я преглежда Янакиев при раждането, но дали има някой по-препоръчван от него?

# 7 648
Аз съм водила моята дъщеря при д-р Стефан Димов в МЦ Димед. Много съм доволна.

# 7 649
Момичета, моля за препоръка за ортопед за рутинен преглед на бебе на 3 месеца. Родена е в Селена и там я преглежда Янакиев при раждането, но дали има някой по-препоръчван от него?
Д-р Хазбун или д-р Арнаудов.

Общи условия

Активация на акаунт