Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 036
  • 13 653
  •   1
Отговори
# 8 700
Д-р Симидчиев, Пълмед. До колкото знам може да запазите час и през Супердок.

Благодаря!

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 19:08 от bubanka

# 8 701
  • Бг
Скрит текст:
Здравейте, моля за координати на доктор/стоматолог предполагам/, който работи с лазер. Става въпрос за цепване на къса подезична юздичка на дете.
Доц. Томов, който ми препоръчаха ми отказа. Другият доктор, който ми беше препоръчан е доктор Николов, но за него отзивите не са ОК.
Благодаря Ви.
Здравейте.По каква причина е отказал е доц.Томов?Той  основно с лазери работи и се занимава.Странно.На дъщеря ми също беше къса връзката на горна устна с венеца и с времето сама се коригира.

Нямам идея. Просто ми беше казано, че вече не се занимава с такива неща. Може би прекалена натовареност, знам ли.

# 8 702
Аз пак съм тук. И пак искам съвет за добър ЛЛ в Тракия Sad, защото препоръчаният тук преди месец, не е опция, тъй като предпочитам дама ( най-малкото и заради това, че имам повече женски проблеми  Sad Благодаря!

# 8 703
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте! Търся добър ендокринолог, някакви препоръки;))? Трябва ми за второ мнение, относно Хашимото. Благодаря!

# 8 704
  • под тепетата
Тъкмо се чудех къде да попитам за д-р Георгиев, ендокринолог. Не мога да се свържа , за да си запиша час. Телефонът все заето дава, в супердок излезнаха за ден свободни няколко часа за 14 юли и край. Някой има ли информация дали въобще работи?

# 8 705
Тъкмо се чудех къде да попитам за д-р Георгиев, ендокринолог. Не мога да се свържа , за да си запиша час. Телефонът все заето дава, в супердок излезнаха за ден свободни няколко часа за 14 юли и край. Някой има ли информация дали въобще работи?

Това е мобилният му номер - 088 8100231. Ако има записани часове в Супердок за тези дни, значи работи. Успех!

# 8 706
  • под тепетата
Благодаря! Дебна го от 2 седмици този график и няма и няма дупки. Излезе новия с 2-3 свободни часа и пак всичко дава, че е заето. Оставам с впечатление, че не работи, но ще звънна и на мобилния в крайна сметка, за да разбера.

# 8 707
Благодаря! Дебна го от 2 седмици този график и няма и няма дупки. Излезе новия с 2-3 свободни часа и пак всичко дава, че е заето. Оставам с впечатление, че не работи, но ще звънна и на мобилния в крайна сметка, за да разбера.
Ще Ви помоля, ако е удобно, може и на лични, да споделите след това дали работи, защото скоро и аз ще трябва да си записвам час, а платформата не ми върши работа, тъй като ще съм с платен преглед, а тя служи за запазване на часове от пациенти с направление. В началото на миналия месец в Супердок под данните му за контакти имаше информация, че временно е преустановил дейност, нямаше как да се запази какъвто и да е час за когато и да е, може би заради вируса.

# 8 708
Не мисля, че superdoc е платформа където се запазват само часове с направления... Thinking

# 8 709
Моля препоръчайте ми личен лекар в кв. Кючук Париж, който да се държи прилично без да грубиянства и остроумничи. И да не се чака средно по 2 часа и 40 минути за посещение.

# 8 710
Не мисля, че superdoc е платформа където се запазват само часове с направления... Thinking
Не говоря по принцип, а за конкретния лекар и става въпрос за времето преди ИП. Най-отдолу в синьото информационно  поле  дебело беше подчертано, че през платформата се запазват часове само за прегледи с направление, тогава и аз се изненадах, затова звъннах на посочения номер, но никой не ми отговори. Сега може да е различно, а и за други лекари може по друг начин да стоят нещата. Не споря. Simple Smile

# 8 711
И аз не споря Blush Може би през другото време или не приема, или е само платено...

# 8 712
  • под тепетата
По принцип със супердок се записвам, ако съм с направление. Иначе звъня на тел. и търпеливо изслушвам конското на сестрата, докато разбере, че искам платен преглед. Днес не успях да звъня, просто изключих, а и други дертове ме налегнаха. Ще се пробвам утре!

# 8 713
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте! Аз пак да си попитам:)). Търся добър ендокринолог, някакви препоръки;))? Трябва ми за второ мнение, относно Хашимото. Благодаря!

# 8 714
Някой може ли да препоръча добър образен диагностик за разчитане на ЯМР и скенер?

Общи условия

Активация на акаунт