Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 982
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 8 715
Здравейте! Аз пак да си попитам:)). Търся добър ендокринолог, някакви препоръки;))? Трябва ми за второ мнение, относно Хашимото. Благодаря!
Д-р Боян Нончев - МУ-Пловдив или в частния кабинет на ул.Ангиста
Д-р Ива Куманова - Пълмед

# 8 716
  • където си пожелая...даааа...
anichka 21 Благодаря!🌷

# 8 717
Д-р Георгиев работи, ММ беше при него на преглед в началото на месеца.

# 8 718
Платеният прием при д-р Куманова включва ли ехограф или трябва да се плати отделно?

# 8 719
Платеният прием при д-р Куманова включва ли ехограф или трябва да се плати отделно?
Не мога да кажа, понеже всеки път съм ходила с направление. До сега само на първичния преглед ми е преглеждала ЩЖ.

# 8 720
  • под тепетата
Извинявам се, че чак сега се включвам, но имах за лекуване спешен проблем. Днес успях да се запиша за д-р Георгиев , платен. Имах късмет на стационарния и добре, че той чу какво говоря на сестрата, та ме вмъкна.

# 8 721
Някой има ли мнение за др. Янков - детски гастроентеролог?
И аз съм доволна от него. Внимателен и отговорен.

# 8 722
  • Пловдив
Здравейте! Знам, че много пъти е питано за гастроентеролог, но явно не всеки е добър в диагностика с ехограф, затова си позволявам отново да попитам. Търся второ мнение, защото ме посъветваха да си махна жлъчката, тъй като имам киста и камъни. Каза ми го лекар, на който принципно вярвам, но това си е цял орган все пак и няма да съм спокойна без да чуя още поне едно мнение. Ако някой може да ме насочи към име, за предпочидане да  работи със Здравна каса, ще бъда много благодарна!

# 8 723
Здравейте! Знам, че много пъти е питано за гастроентеролог, но явно не всеки е добър в диагностика с ехограф, затова си позволявам отново да попитам. Търся второ мнение, защото ме посъветваха да си махна жлъчката, тъй като имам киста и камъни. Каза ми го лекар, на който принципно вярвам, но това си е цял орган все пак и няма да съм спокойна без да чуя още поне едно мнение. Ако някой може да ме насочи към име, за предпочидане да  работи със Здравна каса, ще бъда много благодарна!
Д-р Иван Атанасов-работи в ДКЦ-4 и в Каспела. От 15 години ходим цялото семейство при него и до сега всичко което е казал, са го затвърдили и други специалисти. За мен е много добър диагностик.

# 8 724
  • Пловдив
Зависи какъв доктор ще питате за жлъчка. Аз имам проблемна (без да ме боли) от много години. Хирургът всяка година ми казва да я махам. Гастроентерологът - щом нямам проблеми да не я пипам. Когато му казах мнението на хирурга, той отговори "ами той с това си вади хляба, ти какво искаш да ти каже."
Име - д-р Георги Попов, аз бях при него в Каридад, имаше часове в Окръжна. Аз съм доволна и от д-р Петкова, също в Каридад.
http://www.svetakaridad.bg/bg/%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5%D1% … D0%B3%D0%B8%D1%8F

# 8 725
  • Пловдив
Благодаря за бързите отговори!
Ходих на преглед и при гастроентеролог и след това при хирург, и двамата ме посъветваха да я махна, макар да не е спешно. То това беше преди година, но се  бях успокоила, защото като цяло и аз нямам проблеми, поне така мисля. Последните две седмици имам обаче оплаквания, като подуване, метеоризъм, диария, а и болка ниско долу в ляво и дясно на корема. С лечение от личната лекарка и диета успях някои симптоми да овладея, но болката продължава макар и тъпа. Пуснах си разни изследвания и са ми завишени АСАТ, АЛАТ и ГГТ. Та се реших най-после да ида отново да ме види гастроентеролог.

# 8 726
  • Пловдив
Не се шегувайте с жлъчката. Един приятел едвам оживя. Перфорация, перитонит и почти сепсис. И спешна операция. На косъм висеше 3 дни ще живее ли или не. По-добре превантивно, отколкото в последния момент. Защото не знаеш кога ще е последния момент. А той дори не е знаел, че има проблем.....Внезапна криза.

# 8 727
Сввкърва ми живее вече 15 години без жлъчка, никакв проблем. Яде си всичко, не я боли... Абе нищо.
Преди това големи ядове береше постоянно.

# 8 728
Добър ден на всички .Налага ни се да посетим детски невролог в Пловдив .Като цяло прочетох доста за Доцент Пачева и Доктор Панова .Коя от двете е по добра ? И ако някой има те.,номер ще съм много благодарна ако ми го даде .Пожелавам ви усмихнат ден .

# 8 729
Атанасов мисля че вече не работи в ДКЦ 4. Има кабинет някъде до ресторант Стадиона и също си приема в Каспела.

Общи условия

Активация на акаунт