Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 836
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 8 730
Gerinceto, благодаря много, че сподели, че вече не работи е ДКЦ-4. Сега проверих и пише, че работи освен в Каспела както ти си написала и дава прием в кабинет на бул. "6-ти Септември" 112 А, ет.4, каб.13. Това е в сградата до ДКЦ-то на ресторант Стадиона.

# 8 731
Здравейте! Може ли да ме насочите към добър хематолог в града? Става въпрос за бременна с тромбофилия и прослвдяванвто на терапията й. Благодаря!

# 8 732
  • Пловдив
В Дкц на В.Априлов са хематолозите и мисля в Окръжна има една докторка.

# 8 733
Здравейте! Може ли да ме насочите към добър хематолог в града? Става въпрос за бременна с тромбофилия и прослвдяванвто на терапията й. Благодаря!
Д-р Василка Кирова- ДКЦ Св. Георги и в Медицински център-1.

# 8 734
Няма добър хематолог в Пловдив.Търсих с месици и нищо и нищо.Доверих се на Аг и се надявах да няма проблеми.

# 8 735
  • Пловдив
Добър ден на всички .Налага ни се да посетим детски невролог в Пловдив .Като цяло прочетох доста за Доцент Пачева и Доктор Панова .Коя от двете е по добра ? И ако някой има те.,номер ще съм много благодарна ако ми го даде .Пожелавам ви усмихнат ден .
Не съм посещавала нито една от двете. Водих дъщеря ми при проф. Иванов и съм доволна много от прегледа и взетите мерки за установяване има или няма проблем.

# 8 736
От д-р  Дафина Ганева( гастроентеролог) има ли някой впечатления?
( някъде бях чела препоръки, но и от тук ако има такива, би било добре..)

# 8 737
Тези които са се свързали с д-р Георгиев,на личния номер ли му звъните?Миналата седмица цяла седмица звъня на този номер и никой не ми вдигна
Скрит текст:
.Пише и че няма часове.

# 8 738
  • под тепетата
Да, на този номер преди 10-тина дни  в понеделник сутринта успях да се свържа. Цяло чудо си беше!

# 8 739
Видя ли такива теми, няма как да не изкажа благодарности към Ана Маркова. Надявам се да чете този форум, защото не ми достига смелост да й кажа Simple Smile както съм писала и по рано тя ме спаси, спаси сестра ми, която живее в Швейцария. Цял живот да й благодаря няма да стигне. Препоръчвам я!!!! ---filtered9723-- надявам се да отговаря на този кмейл и той да стигне до повече хора на които да помогне.

# 8 740
Видя ли такива теми, няма как да не изкажа благодарности към Ана Маркова. Надявам се да чете този форум, защото не ми достига смелост да й кажа Simple Smile както съм писала и по рано тя ме спаси, спаси сестра ми, която живее в Швейцария. Цял живот да й благодаря няма да стигне. Препоръчвам я!!!! ---filtered9723-- надявам се да отговаря на този кмейл и той да стигне до повече хора на които да помогне.
Кажете повече инфо? Какъв доктор е?

# 8 741

Честно да ви кажа нямам идея. Тя казва отначало какво е завършила но не помня Sad

# 8 742
  • Пловдив
Психолог е. Не е лекар.

# 8 743

Честно да ви кажа нямам идея. Тя казва отначало какво е завършила но не помня Sad
а какво лекува?!

# 8 744
Кажете добър очен лекар за дете на 2г

Общи условия

Активация на акаунт