Бял списък за гр. Пловдив

• 2 846 901
  • 13 760
  •   2
Отговори
# 8 985
  • Пловдив
Препоръчвам д-р Цигаровски, но е в кв. Смирненски.

# 8 986
  • Пловдив
За Анастасова съм на 100 процента на същото мнение,ужасно и високомерно държане.Доктор Еленски ще липсва много на всички.Светъл път на душата му!

# 8 987
За Анастасова съм на 100 процента на същото мнение,ужасно и високомерно държане.Доктор Еленски ще липсва много на всички.Светъл път на душата му!
С Анастасова съм имала 4 срещи, 3 от които са завършили със скандал. Поведението и е изключително нагло и непрофесионално. Дори и да остане като личен лекар, със сигурност ще се преместим.

# 8 988
За Анастасова съм съгласна и аз. Това е жена, която петни името на професията. Няма да изпадам в подробности, защото темата не е черен списък , а точно обратното.

След един случай с фрапантната докторша и аз напуснах д-р Еленски (Светла му памет). Преместих се при доктор Кичка Миладинова. Има частен кабинет близо до Брод на улица Крали Марко, но все още нямам пълна картина за нея като доктор.  Направления досега не ми е отказвала и е доста подробна.

# 8 989
  • Пловдив
Лека му пръст на Еленски. Sad
Не знам какво ще стане с практиката, не съм сигурна дали Анастасова е общопрактикуващ лекар, или само нает. Аз лично мисля за вариант да запиша големия, който до момента е техен пациент, при джипито на другите ми две деца в Кършияка (едва ли е удобно като район за всички обаче). Но ако практиката се запази с друг лекар, може и да го оставя там.

# 8 990
  • Пловдив
Доколкото разбрах,доктор Армова ще поеме практиката на доктор Еленски.Личните ми наблюдения са че е  много мила. Млада е,нямам представа каква е като лекар,но мисля засега да останем в Брод.

# 8 991
Доколкото разбрах,доктор Армова ще поеме практиката на доктор Еленски.Личните ми наблюдения са че е  много мила. Млада е,нямам представа каква е като лекар,но мисля засега да останем в Брод.
И аз съм с добри впечатления за д-р Армова. Мила е и има подход с пациентите.

# 8 992
Някои има ли телефон на д-р Чолак- пулмолог в Пловдив

# 8 993
  • Пловдив
Момичета, трябва ми добър ревматолог.

# 8 994
Др.Стайкова.Работи МЦ . Кичук Париж
Доц.Д-р Генева-Попова

# 8 995
  • Пловдив
Доц.Д-р Генева-Попова
и доцентката ли там работи?

# 8 996
Доц.Д-р Генева-Попова
и доцентката ли там работи?
Доцентката работи в ВМИ на Васил Априлов в Ревматология

# 8 997
  • Пловдив
Да, видях...мерси!
Колко е платеният прием?
И ако ида платено може да ми пусне изследвания по касата, нали?

# 8 998
Да, видях...мерси!
Колко е платеният прием?
И ако ида платено може да ми пусне изследвания по касата, нали?
Не Мога да ви кажа.Винаги съм ходила с направление.

# 8 999
Когато си платен прием изследванията не може да са по каса.

Общи условия

Активация на акаунт