Бял списък за гр. Пловдив

• 2 847 201
  • 13 760
  •   3
Отговори
# 8 970
В последните страници точно това се коментира. Чете ли се тук, в темата или само се пита

# 8 971
Здравейте, моля препоръчайте ми детски пулмолог за дете на 11м. От два месеца е с влажна кашлица. Педиатъра от града ни го лекува вече 2м с какво ли не, но без ефект. Съмнява се за алергичен плевмонит. Няма никакви други симтоми, ходили сме и на пулмолог в нашия град, но понеже е по-малък града искам да отидем на преглед другаде. Затовя моля за препоръка,за някой, които наистина разбира от работата си, защотот лекарите в нашия град не знаят какво да правят. Благодаря ви!

Пердикацева

# 8 972
Здравейте, за съжаление въпросната докторка е болна от ковид  и ще преглежда след като живот и здраве оздравее и и мине карантината.

# 8 973
Съпругът на д-р Печилкова- д-р Луков е починал от Ковид. Disappointed

# 8 974
Здравейте!
Някой има ли впечатления от доц. Светлан Георгиев? Или да ми препоръчате друг алерголог 🙄

# 8 975
Здравейте, дами! Някой има ли мнение за ендокринолог Димитър Георгиев в Медлайн Пловдив и диетологът Александър Калайджиев в ДКЦ 5?

# 8 976
Здравейте, може ли да ми препоръчате гастроентеролог, който работи с направление? Благодаря.

# 8 977
  • Пловдив
Каназирска. На мен ми помогна много за ДХ на кръстен прешлен. Доста мои познати, също са много доволни от нея.
Да, тя се занимава доста с проблеми на периферната нервна система, доколкото и аз знам.

# 8 978
Здравейте!
Имате ли отзиви за личните лекари в Пълмед? Изискванията са ми да си вдига телефона и да не отказва направления.

# 8 979
Здравейте! Може ли да ми препоръчате стоматолог, който ви е правил бондинг (художествена реставрация) на резец? Интересува ме наистина някой, който знае как да го направи.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 00:46 от Vessita13

# 8 980
Здравейте, бихте ли ми препоръчали наистина добър дерматолог, който работи със здравна каса? Останах много разочарована от др Сариева

# 8 981
Здравейте, спешно търся добър личен лекар за детето и мъжа, тъй като тяхния е починал в четвъртък от Ковид-19 Cry

Той беше много добър диагностик и критериите ми са вдигнати много високо. Държа да не се предписват антибиотици без първо да се пуснат изследвания и да си вдига телефона и в извънработно време (като второто ми е много важно).

Благодаря предварително!

# 8 982
Здравейте, спешно търся добър личен лекар за детето и мъжа, тъй като тяхния е починал в четвъртък от Ковид-19 Cry

Той беше много добър диагностик и критериите ми са вдигнати много високо. Държа да не се предписват антибиотици без първо да се пуснат изследвания и да си вдига телефона и в извънработно време (като второто ми е много важно).

Благодаря предварително!
Присъединявам се към вашето търсене. За съжаление изгубихме д-р Еленски и сега трябва да сменим личния лекар.Ще се радвам ако някой сподели мнение за добър лекар в ДКЦ на Понеделник пазар

# 8 983
  • Пловдив

Благодаря предварително!
Присъединявам се към вашето търсене. За съжаление изгубихме д-р Еленски и сега трябва да сменим личния лекар.Ще се радвам ако някой сподели мнение за добър лекар в ДКЦ на Понеделник пазар
A знае ли се какво ще стане с МЦ БРОД и дали някой от лекарите към практиката му ще я продължи?

# 8 984

Благодаря предварително!
A знае ли се какво ще стане с МЦ БРОД и дали някой от лекарите към практиката му ще я продължи?

Предполагам, че следващата седмица ще се разбере.
За Анастасова знам, че също е личен лекар, но лично аз от нея не съм доволна - тя беше и причината аз да се  махна от там.

Общи условия

Активация на акаунт