Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 045
  • 13 507
  •   6
Отговори
# 8 955
  • Пловдив
Здравейте,може ли препоръка за пулмолог,УНГ за дете на 2г,също и педиатър без значение частен или не.Детето за 5 месеца прави 3 бронхита.
За пулмолог препоръчвам с две ръце д-р Пердикациева.

# 8 956
Писала съм и друг път в темата. Д-р Пердикацева е причината дъщеря ми да не е с астма в момента. Пет бронхита за шест месеца и антибиотик всеки път, преди да отидем на преглед при нея.

# 8 957
Благодаря на всички,вече имаме час при д-р Пердикацева.

# 8 958
Здравейте! Може ли актуални впечатления за хирургията в Каспела? Ще бъда благодарна за всякакви коментари и съвети. Благодаря предварително!

# 8 959
Здравейте! Моля препоръчайте ми личен лекар за района на Кършияка, Мараша и Гагарин. По възможност да работи с хомеопатия и да може да бъде открита извън работно време.

# 8 960
Здравейте,дъщеря ми е с дискова херния на врата.Изпитва силна болка.Препоръчайте ми добър невролог за Пловдив или София.Без значение дали работи със здравната каза.

# 8 961
Каназирска. На мен ми помогна много за ДХ на кръстен прешлен. Доста мои познати, също са много доволни от нея.

# 8 962
  • Точно където трябва
Здравейте! Моля препоръчайте ми личен лекар за района на Кършияка, Мараша и Гагарин. По възможност да работи с хомеопатия и да може да бъде открита извън работно време.
Прочетете повече за хомеопатията. И тук има теми. Накратко- ЛЛ, който е хомеопат едва ли ще намериш. Като изчетете няколко теми ще разберете какво казвам.

# 8 963
  • Пловдив
Здравейте,дъщеря ми е с дискова херния на врата.Изпитва силна болка.Препоръчайте ми добър невролог за Пловдив или София.Без значение дали работи със здравната каза.
Невролог като цяло и детски, за мен най-добрия е проф. Иванов от МЦ Юник, може и някой друг от същия център. Не съм наясно обаче, дали са специалисти в тази област.

# 8 964
Едва ли става дума за дете с ДХ.

# 8 965
Здравейте,  мнение за добър детски хематолог?

# 8 966
детски хематолог - доц. Мария Спасова, др. Стоянова

# 8 967
  • Пловдив
Здравейте,може ли препоръка за добър отоневролог/оториноларинголог, видях само д-р Бешкова, но тя в карантина тази седмица,а на мен ми е спешно за преглед.

# 8 968
  • Пловдив
Здравейте,може ли препоръка за добър отоневролог/оториноларинголог, видях само д-р Бешкова, но тя в карантина тази седмица,а на мен ми е спешно за преглед.
Д-р Маджарова, отоневролог в хирургиите на Пещерска. Отделение УНГ, двете с Бешкова работят заедно.

# 8 969
Здравейте, моля препоръчайте ми детски пулмолог за дете на 11м. От два месеца е с влажна кашлица. Педиатъра от града ни го лекува вече 2м с какво ли не, но без ефект. Съмнява се за алергичен плевмонит. Няма никакви други симтоми, ходили сме и на пулмолог в нашия град, но понеже е по-малък града искам да отидем на преглед другаде. Затовя моля за препоръка,за някой, които наистина разбира от работата си, защотот лекарите в нашия град не знаят какво да правят. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт