Бял списък за гр. Пловдив

• 2 846 818
  • 13 759
  •   3
Отговори
# 9 000
  • Пловдив
Когато си платен прием изследванията не може да са по каса.
сигурно ли е...?

# 9 001
Когато съм ходила платен прием винаги са ми казвали,че за да ми пуснат изследвания по каса,трябвало направление.И то не един лекар.

# 9 002
Търся мнения за д-р Калина Маджарова-Николова, спец. УНГ.

# 9 003
  • Пловдив
Търся мнения за д-р Калина Маджарова-Николова, спец. УНГ.

Мога да дам мнението си за д-р Маджарова, във връзка с моето заболяване. Имам вестибуларни нарушения и единствения лекар, на които се доверявам е тя. Винаги много внимателна и безупречна като професионалист.

# 9 004
Когато съм ходила платен прием винаги са ми казвали,че за да ми пуснат изследвания по каса,трябвало направление.И то не един лекар.
Не съм съгласна. При посещение при АГ, частен прием, цитонамазка и микробиология са ми пускани по ЗК. Беше ми странно, но дъщеря ми беше на ендокринолог, който ѝ пусна една част от изследванията също по каса, като доплащане имаше, за тези, които не се поемат от касата. И да, проверила съм го в електронното здравно досие, направленията са отчетени от лабораториите в НЗОК. Стига да има договор, лимит, желание ако щете, лекарят може да ги пусне, въпреки платения прием.

# 9 005
И аз така мисля.
Най-вече желание.
Защото това, че прегледът е платен, не значи, че и изследванията трябва да се плащат. Нали е осигурен.

# 9 006
Има ограничения в броя на направленията, които могат да се отпускат на осигурени пациенти на платен прием. И той е много малък. Но такава възможност по принцип има. Въпреки, че в някои от софтуерите, с които работят лекарите, изобщо не е заложена.

# 9 007
Предстои ми да си сменя личния лекар. Преди време една позната ми беше споменала за лекарка в Кършияка, някъде около х-л Санкт Петербург (може би в уличките между бул. България и бул. Дунав, но не съм 100% сигурна), и беше много доволна от нея като лекар и от милото отношение. Въпросът е, че не помня име - на някой това описание говори ли му нещо?

Дори и да не успея да стигна точно до нея, си търся общопрактикуващ в района, който поне няма да прави проблем за направленията. Януари ми се очертава да искам направления за двама различни специалисти, а малко по-нататък и за трети Rolling Eyes

# 9 008
Дори и да не успея да стигна точно до нея, си търся общопрактикуващ в района, който поне няма да прави проблем за направленията. Януари ми се очертава да искам направления за двама различни специалисти, а малко по-нататък и за трети Rolling Eyes
Специалист може да Ви даде направление за друг специалист, не е нужно да искате три направления от личния лекар. Казвам го като опция, много хора не знаят.

# 9 009
АГ Борислав Иванов в Медлайн, Пловдив. Няма такъв лекар! По-подробен и информативен преглед не съм виждала от АГ, страхотен е! Успокоява и действа адекватно, от тук нататък ще посещавам само него!

# 9 010
Предстои ми да си сменя личния лекар. Преди време една позната ми беше споменала за лекарка в Кършияка, някъде около х-л Санкт Петербург (може би в уличките между бул. България и бул. Дунав, но не съм 100% сигурна), и беше много доволна от нея като лекар и от милото отношение. Въпросът е, че не помня име - на някой това описание говори ли му нещо?

В този район се намира моят личен лекар - д-р Емил Михайлов. Центъра се казва Медихоуп и се намира малко зад Хитър Петър. Там работи и д-р Михайлова. Не знам дали за някой от тях говорите, но дано имената Ви подсетят дали за тях става въпрос.

# 9 011
АГ Борислав Иванов в Медлайн, Пловдив. Няма такъв лекар! По-подробен и информативен преглед не съм виждала от АГ, страхотен е! Успокоява и действа адекватно, от тук нататък ще посещавам само него!
🔝🔝🔝
Уникален човек и професионалист!!!

# 9 012

В този район се намира моят личен лекар - д-р Емил Михайлов. Центъра се казва Медихоуп и се намира малко зад Хитър Петър. Там работи и д-р Михайлова. Не знам дали за някой от тях говорите, но дано имената Ви подсетят дали за тях става въпрос.
Здравейте, доволни ли сте от личния си лекар? Търся за баща си, но ми е необходим наистина специалист т.к. татко е с редица заболявания. Правена му е сърдечна операция и е с бъбречни проблеми и ми е необходим личен лекар, който е преди всичко лекар-специалист. Района на и около Кършияка ни е най-удобен, но ако се намери добър другаде, няма да е проблем. Много благодаря!

# 9 013
Доволна съм от д-р Емил Михайлов като личен лекар. Внимателен и загрижен към пациентите си, това са моите впечатления. По специалност е УНГ.

# 9 014
Мнения за добър детски нефролог, без значение дали е по ЗК или на частно. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт