Бял списък за гр. Пловдив

• 2 848 153
  • 13 762
  •   4
Отговори
# 9 060
Здравейте. Може ли да ми препоръчате добър гинеколог в Пловдив? Става въпрос за възпаление  Ходила съм при Амалиев, Главчев, Патишанов не приемат сериозно проблема.

# 9 061
Мм е правил спермограми в КИРМ и Ню Лайф. В Ню Лайф поне преди даваха резултата и по СЗО и по Крюгер, като моето мнение е, че по Крюгер е по-прецизно и точно. В КИРМ е по Крюгер. И в двете клиники имат добра апаратура. Ако отидете в Ню Лайф предупредете, че не желаете консултация с уролог/андролог, защото поне преди записваха час за консултация, който се заплаща отделно(май беше 40 лв). Препоръчвам КИРМ. В Селена не е правил и не мога да кажа. Знам само, че там правят и преживяемост до 24 ч(ако това е от значение за вас).

# 9 062
Здравейте. Може ли да ми препоръчате добър гинеколог в Пловдив? Става въпрос за възпаление  Ходила съм при Амалиев, Главчев, Патишанов не приемат сериозно проблема.

Д-р  Ямаков.

# 9 063
Ходила ли сте при него? Къде работи?

Д-р  Ямаков.

# 9 064

Отидете при Д-р Ангел Карагьозов. Ако проблема Ви е сериозен, няма да остане подминат.

# 9 065
Препоръчвам и д-р Теодор Мерджанов.

# 9 066
  • Пловдив
откога той е такъв специалист?

# 9 067
taniavesko, лично не, но моя близка е ходила при него и е доволна; час може да си запазите през Супердок, но препоръчвам на 28- мо число на месеца да го направите( тогава излиза графикът за предстоящия месец и часовете се изчерпват много бързо. В самия сайт е даден адресът на кабинета му, приема и с направление).

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 00:10 от SomewhereOverTheRainbow

# 9 068
Аз и моя близка сме много доволни👆

# 9 069
Аз и моя близка сме много доволни👆
+1 и аз съм доволна от Мерджанов

# 9 070
откога той е такъв специалист?
Ами, от доста години- на мен ми е  следил и двете бременности(2004 и 2006г), протекли с патология и  смея да твърдя, че беше доста по-адекватен от повечето светила в града ни( имах честта да ги обиколя всичките, тогава).

# 9 071
  • Пловдив
И на мен ми следи бременността, ама не съм останала с уау впечатления.

# 9 072

Борислав Иванов с 2 ръце! Трудно става записването при него, но аз при по-добър специалист не съм ходила. Имайте предвид, че някои проблеми изискват ендокринолог, а не толкова гинеколог, както е при мен със СПЯ

# 9 073
Препоръчайте ми моля добър мануален терапевт.

д-р Тошева, МБАЛ Пловдив.
Не работи с касата.
Миналата година по това време беше 70 лв. прегледа и самия сеанс.

# 9 074
Здравейте.
Препоръчайте ми АГ за хистеросалпингография и съответно болница. За Селена знам, но цената там е малко висока.

Общи условия

Активация на акаунт