Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 366
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 9 240
Здравейте! Може ли да ми препоръчате дерматолог? Става въпрос за 8м бебе със съмнения за атопичен дерматит.Благодаря!

Боян Костов 😊
Не реши проблема на детето ми. Не ме впечатли с лечение. Изписа кортикостероиди. Т.е. нищо по-различно от всеки друг.
Благодаря! Сега погледнах документ на съпруга ми .Ходил е при него.Също не останахме доволни.

# 9 241
  • до едно тепе
Моля препоръки за добър НеФролог за възрастен.
Д-р Николов от Хипократ Н.

# 9 242
  • Пловдив
Препоръка за нефролог /работещ със здравна каса/, за профилактичен преглед на бебе.

# 9 243
  • Пловдив
Доктор Гечев.

# 9 244
Препоръка за нефролог /работещ със здравна каса/, за профилактичен преглед на бебе.

Гечев е уникален!

# 9 245
  • Пловдив
Благодара ви, запазих час Simple Smile

# 9 246
Препоръчвам д-р Маркова. Има по-добър апарат и е много подробна и спокойна. Д-р Гечев е с по-стар апарат, на който липсват на ехографските снимки размерите на органите, които гледа, отделно бърза да ви изпрати. Иначе си разбира от работата, но аз съм с по-добри впечатления от д-р Маркова.

# 9 247
И ние сме ходили при д.р Маркова, много е спокойна,внимателна,  обяснява ✌

# 9 248
Аз искам да попитам, доктор Ямаков е сменил адреса на кабинета си в началото на март и вече не е в сградата в Капана, в която преди беше Агенцията по вписванията. Вече е на ул. Константин Стоилов 14, (над Ливанския ресторант) д-р Ямакова също ли се е преместила на този адрес?

# 9 249
Да, преместила се е. В superdoc пише новия адрес.
Аз искам да попитам, доктор Ямаков е сменил адреса на кабинета си в началото на март и вече не е в сградата в Капана, в която преди беше Агенцията по вписванията. Вече е на ул. Константин Стоилов 14, (над Ливанския ресторант) д-р Ямакова също ли се е преместила на този адрес?

# 9 250
Мнения за доктор Васил Мечкаров- ендокринолог ?

# 9 251
Моля за отзиви за дрАлексавдър Станчев.100лв.консултация това не е ли прекалено.

# 9 252

Много добри, но не от първо лице.
Не знам кога ще успея да отида.

# 9 253
От старата школа е, аз го уважавам много и ценя мнението му. Майка ми му е пациент от много време. В крак с новостите и няма да ви подведе в лечението. Съобразява се с общото здравословно състояние на пациента си и най-вече съобразява другите медикаменти, които се приемат
Скрит текст:
Да ми извиняват младите доктори, ама някои от тях, като че ли са станали "тясни специалисти" в дадена специалност и общата медицина им е някъде там....а за фармакологията да не говорим въобще.

# 9 254
Здравейте, някой дали има телефона на д-р Деница Краевска, благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт