Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 470
  • 13 653
  •   5
Отговори
# 9 225
  • под тепетата
А дали сега ще се провеждат рехабилитации, че си направих график за другата седмица, преди да излезе заповедта?

# 9 226
Здравейте! Може ли да препоръчате добър съдов хирург, работещ с касата?

# 9 227
Здравейте! Може ли да препоръчате добър съдов хирург, работещ с касата?
Д.р Йовчева, хирургиите

# 9 228
А дали сега ще се провеждат рехабилитации, че си направих график за другата седмица, преди да излезе заповедта?
Няма причина да не се провеждат. Освен ако не говорим за груповите занимания в спортния диспансер. Тях ще ги спрат определено.

# 9 229
  • под тепетата
Благодаря,Clo! Не, за индивидуални процедури става въпрос.

# 9 230
Здравейте.
Мисля да посетя гинеколог и съм си харесала д-р Тодорка Михайлова-Лазарова от Фихелт. Можете ли да споделите впечатления от нея, а също и да ме ориентирате в цената за профилактичен преглед и цитонамазка, без направление.

# 9 231
Бихте ли ми препоръчали пулмолог в Пловдив? За усложнения след ковид става въпрос. Предварително благодаря.

# 9 232
Моля препоръки за добър НеФролог за възрастен.

# 9 233
При фобия от зъболекари препоръчвам лазерно лечение. Такава имах и аз, а вече няма помен от нея. 😊 Посещавам К&К Laserdent.

# 9 234
Малина Александрова-офталмолог да е в нечий бял списък?

# 9 235
Здравейте! Може ли да ми препоръчате дерматолог? Става въпрос за 8м бебе със съмнения за атопичен дерматит.Благодаря!

# 9 236
  • Пловдив
Малина Александрова-офталмолог да е в нечий бял списък?
Аз съм ходила при нея преди много години - нямам оплаквания.

# 9 237
Здравейте! Може ли да ми препоръчате дерматолог? Става въпрос за 8м бебе със съмнения за атопичен дерматит.Благодаря!

Боян Костов 😊

# 9 238

Боян Костов 😊
Благодаря! Координати може ли?

# 9 239
  • Точно където трябва

Боян Костов 😊
Не реши проблема на детето ми. Не ме впечатли с лечение. Изписа кортикостероиди. Т.е. нищо по-различно от всеки друг.

Общи условия

Активация на акаунт