Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 320
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 9 360
  • малкия йеросалим
Мнения за д-р Ставрев,ортопед.
Синът ми е с така наречените птичи гърди и сме го консултирали в ортопедията в Горна баня.Търся добър специалист за второ мнение.

# 9 361
  • Пловдив
Препоръка за АГ за второ мнение? За киста става дума. Без д-р Ямаков, защото за час при него ще чакам доста време.

Аз съм доволна от Чалова, но не знам дали не е все още в майчинство. В случай, че е, Георги Амалиев би бил вторият ми избор.

# 9 362
  • Пловдив
Не е в майчинство.

# 9 363
Д- р. Чалова прави ли профилактични прегледи и диагностика или се занимава само с проследяване на бременност и раждане? Става въпрос за консултация за съмнения за синдром на поликистозни яйчници и свързаните изследвания.

# 9 364
Здравейте! Налага се да оперирам хемороиди, към кого бихте ме насочили?

# 9 365
Здравейте! Налага се да оперирам хемороиди, към кого бихте ме насочили?
Др Тодоров

# 9 366
    Моля за мнения за доктор Радослав Симов от Медикусалфа

Много добър лицево-челюстен хирург. Няма да сгрешите.

# 9 367
Здравейте, търся добър дерматолог по възможност да работи със здравна каса, но не е задължително. От вече година боря почти постоянен кожен обрив придружен със сърбеж обикалям лекари и всички ми изписват кортикостероиди, които естествено имат временен ефект, без да търсят първопричината на проблема... Моля за препоръка

# 9 368
Най-добрата  лаборатория в Пловдив? Лаборатория Синево и Хронолаб едно и също ли е?

# 9 369
  • Пловдив
Най-добрата  лаборатория в Пловдив? Лаборатория Синево и Хронолаб едно и също ли е?
да.

# 9 370
Да ми препоръчате хирург за вадене на мъдреци ,който работи в събота и какви са цените за тази процедура?

# 9 371
По-скоро трябва да направите още едно изследване на блокчетата от биопсията. Да се потвърди диагнозата на патоанатома.

# 9 372
Мнения за Д-р Стоянка Джумеркова-гастро в Пловдив Каспела?

# 9 373
Мнения за д-р Ставрев,ортопед.
Синът ми е с така наречените птичи гърди и сме го консултирали в ортопедията в Горна баня.Търся добър специалист за второ мнение.
Мнението ми е, че специалистите в Горна баня са несъпоставими с местните, със Ставрев пък ептен.

# 9 374
Дами,търся спешно препоръка за очен лекар за мен.В Пловдив и да е  наистина добър

Общи условия

Активация на акаунт