Бял списък за гр. Пловдив

• 2 778 943
  • 13 417
  •   3
Отговори
# 9 465
Здравейте! Трябва ми добър онкодерматолог, по възможност да работи с направления. Бях се ориентирала към д-р Гергана Шаламанова, но се оказа, че вече не работи в МЦ 1. И като цяло в града май липсват специалисти в тази и област, затова ще съм много благодарна за насоки. Благодаря!

# 9 466
  • Пловдив
Моля, за препоръка на добър специалист парадонтолог.

# 9 467
Здравейте,търся си гастроентеролог. Ще се радвам за препоръки.

# 9 468
Др Апостол Георгиев - Медлайн и Др Боянов - Пълмед, Др Калчев-Каспела

# 9 469
Здравейте, моля ви препоръчайте ми добър дерматолог за дете на 1,7г. С атопичен дерматит?

# 9 470
  • Пловдив
Здравейте, моля ви препоръчайте ми добър дерматолог за дете на 1,7г. С атопичен дерматит?
Здравейте, препоръчвам др Чапанова

# 9 471
Някой има ли отзиви за рехабилитатори Спасова или Казакова в ДКЦ1

# 9 472
  • Пазарджик
Здреавейте, търся номер на д-р Людмила Емануилова Атанасова   Пловдив

# 9 473
  • Пловдив
Здравейте. Може ли препоръка и координати на добър детски зъболекар? Трябва ми за малко дете, 2г 3м, така че е желателно да има подход. 🙂

# 9 474
Здравейте. Може ли препоръка и координати на добър детски зъболекар? Трябва ми за малко дете, 2г 3м, така че е желателно да има подход. 🙂
Ружа Салмон, до Карловска в Кършиака.

# 9 475

Д-р Гьозова, клиника Д-р Станков.

# 9 476
Аз минавам да похваля д-р Мая Михова АГ в ДКЦ 2.
Два поредни дни ми се наложи да я посетя,заради женски неразположения.Беше изключително мила,любезна и предразполагаща.Обясняваше внимателно,съдейства ми с допълнителни съвети.Останах доволна от прегледа.На излизане от кабинета ми пожела успех.

# 9 477
Може ли да препоръчате детски кожен в Кожния диспансер?
Благодаря.

# 9 478
Д-р Гергана Петрова, клиника Изидент в Кършияка, намира се зад хотел Марица. Много е внимателна и има страхотен подход, работи много с деца. Аз като човек, който има страх от зъболекари, много държа детето ми да се чувства спокойно на стола, водя го при нея, страхотна е.

# 9 479
Д-р Гергана Петрова наистина е много мила и любезна, но моят опит при нея не беше добър. Не бих повторила. Ако ви интересува повече ще ви отговоря на лично, за да не спамя в темата.

Общи условия

Активация на акаунт