Бял списък за гр. Пловдив

• 2 789 190
  • 13 489
  •   6
Отговори
# 9 570
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали детски хирург за забелване кожичката на пишлето на 10г. дете?

# 9 571
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали детски хирург за забелване кожичката на пишлето на 10г. дете?
Забелване на десетгодишно дете, вече не е забелване. Преди девет години щеше да бъде такова.

# 9 572
Здравейте,
Забелване на десетгодишно дете, вече не е забелване. Преди девет години щеше да бъде такова.

Изключително полезен отговор, безкрайно благодаря!

# 9 573
Здравейте, бихте ли препоръчали добър кардиолог и ендокринолог в Пловдив.

# 9 574
Аз ходя при Венета Вълева-Калчева/ендокринолог/. Малко е дръпната, последният път така влезе със затръшване на вратата, че чак ме достраша да вляза Joy
В смисъл има си странности, но пък ми обръща внимание и на допълващи изследвания, дава ми направления за други специалисти и това ми е по-важно, отколкото някой да ми мърка насреща

# 9 575
Момичета, кои бяха препоръчителните лаборатории?

# 9 576
  • Пловдив
И аз търся  уролог. Но да ви попитам- за 14г. момче уролог за възрастни или детски уролог трябва да е?
Казаха ми за д-р Михайлов уролог. Дали някой има отзиви за него?

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 18:02 от budiko

# 9 577
И аз търся  уролог. Но да ви попитам- за 14г. момче уролог за възрастни или детски уролог трябва да е?
Казаха ми за д-р Михайлов уролог. Дали някой има отзиви за него?
Д-р Гаджева преглежда и деца, така, че може да ви е от полза.

# 9 578
  • Пловдив
Бодимед

# 9 579
Бодимед

Бихте ли казали,защо Бодимед са по-добри от Синево и Рамус?

# 9 580
Защото са по-точни. В Рамус наскоро такава кръвна картина на дете на познати изкараха, че родителите щяха да получат инфаркт.

# 9 581
за преглед при нефролог, има ли значение дали ти е пълен пикочния мехур
трябва ли да се пие вода предварително

# 9 582
  • Пловдив
Последният път ме накара да пия и да чакам...ама зависи какво и що...знам ли?

# 9 583
Аз съм доволна от Писанец.
Скрит текст:
Имам проблем с желязото, при почти едновременно изследване на кръвна картина в Рамус се оказах с хемоглобин и MCV в норма (тогава и двете не бяха). Почти еднакви бяха пък стойностите на желязото и в двете лаборатории- ниско. Нямам някакви чак фрапиращи измервания в Рамус, но другата лаборатория ми харесва повече и като отношение (а и никога не ми правят проблем за разпечатани изследвания- а в Рамус е или онлайн, или разпачатани и малко ми се мусят, ако поискам и двете). 🙂 Ходя само в една лаборатория Писанец за обичайните изследвания, мнението ми е само за нея. Положително ми е мнението и за Писанец в Тракия до Пазара- там си правих антигенен тест преди пътуване.
Наскоро до нас отвориха лаборатория Синево, нямам обаче никакви впечатления. А би ми била удобна за "бързи" изследвания.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 18:43 от dolce miele

# 9 584
Бихте ли препоръчали хирург за ингвинална херния за възрастен?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт