Бял списък за гр. Пловдив

• 2 787 587
  • 13 475
  •   1
Отговори
# 9 585
Аз съм доволна от Писанец.
Скрит текст:
Имам проблем с желязото, при почти едновременно изследване на кръвна картина в Рамус се оказах с хемоглобин и MCV в норма (тогава и двете не бяха). Почти еднакви бяха пък стойностите на желязото и в двете лаборатории- ниско. Нямам някакви чак фрапиращи измервания в Рамус, но другата лаборатория ми харесва повече и като отношение (а и никога не ми правят проблем за разпечатани изследвания- а в Рамус е или онлайн, или разпачатани и малко ми се мусят, ако поискам и двете). 🙂 Ходя само в една лаборатория Писанец за обичайните изследвания, мнението ми е само за нея. Положително ми е мнението и за Писанец в Тракия до Пазара- там си правих антигенен тест преди пътуване.
Наскоро до нас отвориха лаборатория Синево, нямам обаче никакви впечатления. А би ми била удобна за "бързи" изследвания.

Добра е!

# 9 586
  • о`майна лунна нощ е
Наскоро до нас отвориха лаборатория Синево, нямам обаче никакви впечатления. А би ми била удобна за "бързи" изследвания.

Правили сме множество изследвания там, като пролетта, малко след като вече си бях пуснала сама и изкараха резултатите, влезнах в болница, където ми правиха отново в нея. Много близки стойности показаха и двете лаборатории, което ми потвърди наблюденията, че са коректни в изследванията.

# 9 587
Здравейте, моля да ми препоръчате педиатър при който да запиша новороденото си бебче. По възможност във Второ ДКЦ на бул. 6ти септември, или някъде в района.

# 9 588
Аз имам същата молба, но за района на Тракия по възможност, не държа да е в 5 ДКЦ. Приемам обаче и предложения за други квартали. Blush

# 9 589
Аз също търся педиатър, но в Кичука.

# 9 590
Aко не държите да е по ЗК - Др. Албена Молева.

Аз също търся педиатър, но в Кичука.

# 9 591
Здравейте,моля за координати за детски ехограф-няма значение район

# 9 592
Аз ходя при Венета Вълева-Калчева/ендокринолог/. Малко е дръпната, последният път така влезе със затръшване на вратата, че чак ме достраша да вляза Joy
В смисъл има си странности, но пък ми обръща внимание и на допълващи изследвания, дава ми направления за други специалисти и това ми е по-важно, отколкото някой да ми мърка насреща

Аз НЕ бих препоръчала д-р Вълева - Калчева. Освен, че си има странности (че кой ли ги няма) на моменти леченията ѝ са неадекватни.
През бременността си ходих при нея заради съмнения за Хашимото. Освен че антителата бяха неуспоримо отрицателни резултати, тя ми обясняваше, че имам гестационен диабет и Хашимото. Издрънча ме 70лв за ехография на щитовидната жлеза. След двата прегледа при нея и глупостите, с които ме стресира реших да потърся второ мнение. Отидох при д-р Николай Ботушанов. Разгледа ехографията на колежката си, резултати от изследвания, амбулаторни листи и ми направи ехография. Категорично нямах никакви проблеми. Не знам дали е некомпетентност или нещо друго, но не бих стъпила при нея повече.

# 9 593
Здравейте,моля за координати за детски ехограф-няма значение район
Д-р Ямакова
https://superdoc.bg/lekar/d-r-atanaska-yamakova-2708

# 9 594
Моля за препоръка за онко-дерматолог?
Една мнооого странна бенка ми се появи лятото и расте и става все по-странна.. А не е като да нямам 1001 поне 🙄 и си ги следя за промени, ама това е нещо ново.

# 9 595
Търся телефон или начин за записване на  час при доктор Румяна Христова гинеколог,няколко пъти звъня на телефона, даден в интернет,но не успявам да запиша час.

# 9 596
  • Пловдив
Търся телефон или начин за записване на  час при доктор Румяна Христова гинеколог,няколко пъти звъня на телефона, даден в интернет,но не успявам да запиша час.
Гледам, че във  Фрамар има и стационарен телефон, на него пробва ли?

# 9 597

0898 226363 беше преди. Или е сменен, ако не вдига.

# 9 598
Аз ходя при Венета Вълева-Калчева/ендокринолог/. Малко е дръпната, последният път така влезе със затръшване на вратата, че чак ме достраша да вляза Joy
В смисъл има си странности, но пък ми обръща внимание и на допълващи изследвания, дава ми направления за други специалисти и това ми е по-важно, отколкото някой да ми мърка насреща

Аз НЕ бих препоръчала д-р Вълева - Калчева. Освен, че си има странности (че кой ли ги няма) на моменти леченията ѝ са неадекватни.
През бременността си ходих при нея заради съмнения за Хашимото. Освен че антителата бяха неуспоримо отрицателни резултати, тя ми обясняваше, че имам гестационен диабет и Хашимото. Издрънча ме 70лв за ехография на щитовидната жлеза. След двата прегледа при нея и глупостите, с които ме стресира реших да потърся второ мнение. Отидох при д-р Николай Ботушанов. Разгледа ехографията на колежката си, резултати от изследвания, амбулаторни листи и ми направи ехография. Категорично нямах никакви проблеми. Не знам дали е некомпетентност или нещо друго, но не бих стъпила при нея повече.
Още един минус за др Вълева Калчева.Въобще не сме доволни даже не е доктор за мен

# 9 599
За другите неща не мога да коментирам, но имам касов бон за ехография от 2020г. за 30лв., а тази година видях на вратата на кабинета й "табела" с цена 30лв.

Общи условия

Активация на акаунт